Galatasaray'ın son dönemlerdeki başarısızlığın sebebi Terim değil malesef yönetimdir. Profesyonel kulüp yönetmek inşaat firması, bilmem ne fabrikası yönetmeye benzemez. Dünyanın en profesyonel yönetilen kulubü örneğin ManU olsun orada bile bu anlayışta profesyonellikten bahsedilemez. Yani iş dünyasının profesyonelliği ile spor ve özellikle futbol dünyasının profesyonelliği birbirinden ayrıdır çünkü dinamikleri farklıdır. Aysal malesef 2 yıl oldu ama bu ayrımı adam gibi öğrenemedi. Melo transferindeki rezillikler bu sene Terim üzerinden devam ediyor. İhtiyacı olan yerlere transferler tam olarak yapılamadı, Melo transferi her zaman gibi gene uzaltıldı, Terim konusu sezon başında tatlıya bağlanmadı. Her sene sahadaki yerli oyuncuların artacağı bir düzende takımın en önemli yerli oyuncu statüsündeki Burak Yılmaz için Lazio ile görüşmelere izin verildi. Mantalide şu "ederini verirseler her oyuncu satılır". Burak'ın atıyorum piyasa değeri 15 milyon € ise TFF'nin ilginç kararı yüzünden göreceli olarak şuan Galatasaray için değeri abartarak söylüyorum 60 milyon €. Çünkü ortada TFF'nin kararı yüzünden ekstrem bir durum var. Bazen herşey bu kadar düz ve basit bir mantıktır. Ancak malesef Aysal yönetimi bunu hala göremiyor. Belçika'da şirket yönetmiyorsun, Aysal başkan, spor kulubu olan ve en önemli branşı futbol olan Galatasaray'ı yönetiyorsun. Bir de bunların üstüne Milli takım, vatan millet sakarya edebiyatıyla Terim'in TFF ile görüşmesine vize veren gene yönetim oldu. Terim'in konsantrasyonunu sıfır yapacak zemin oluştur, sezon başlamış olmasına rağmen Burak'a vize verip menajerinin İtalya Türkiye arasında mekik dokumasını sağla, Burak'ı da sahada avare yap sonra başarı bekle! Hatta Burak üzerinden belki dolaylı yoldan Selçuk'u bile negatif etkile. Sonra çıkıp yönetim Terim'e sözleşme uzattık o imzalamadı demesin. Oldu! Bu taraftarı kazanma taktiğinden başka hiç birşey değil. Terim öyle bir noktaya getiriliyor ki Aysal için her türlü durum win-win (kazan-kazan) durumu oluyor. İmza atarsa gene Aysal, imza atmazsa gene Aysal. Sonra burada da bu zokayı yutanlar medya üzerinden öğrendikleri haberlerle "hüüüüü Terim ama imza atmadı. O bizi sattı hani nerde kaldık Galatasaraylılık" Kalmaz Galatasaraylılık, Terim de imza atmaz. Ancak ben yine de yönetimin Terim'i gönderebileceğini zannetmiyorum. Kendi ayaklarına kurşun sıkmak istiyorsalar o ayrı. Futboldan bu kadar anlamayan son dönemde gördüğüm tek yönetim Aysal yönetimidir. İyi hoş yanları var ama futbol ve futbol adamı nasıl yönetilir sıfır bilgiye sahipler. Oyuncu için de teknik direktör için de geçerli.