Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar duygusallığı bırakın ve gerçekçi olun

maalesef Fatih Terim hocamız bizi seçmedi bunu kabul edin

ve Ünal Aysal Başkanda gereğini yaptı...

Milli takım yaktı başını. Yazık ettin kendine be hocam..

elbet gidecekti hoca ama keşke bu senede şampiyon olup öyle bıraktırılsa idi veya öyle bıraksaydı yan isezon sonu beklenseydi keşke...

Böyle olmamalıydı sanki vatan hainliği yapmış gibi kovar gibi yollamak...

Neyse belçikadaki işler nedenişyle Eric Gerets hazırda bekliyordur,böyle olmamalıydu böyle bitmemeliydi...

erman aydın 6-1 konusunda herkes sövüyodu gitsin diyodu lafınızın eri olun

İYİKİ GİTTİ . (SONUNCUDA OLSAK)

Forumdan soğudum, futboldan zaten son 2 yılda yeterince soğumuştum. Son 1 ay ise Galatasaray'dan bile maalesef.

Aşkım beni terk etmiş gibi hissediyorum lan. Hani aslolan Galatasaray'dı. Kişilerin yaptığı ile nefret edebiliyormuş insan işte en sevdiğinden bile. Önce bu forumda da olan bazılarına, sonra bu sürecin böyle bitmesinde katkısı olan herkesi Allah'a havale ediyorum.

Bir daha nasıl yazacağım bilemiyorum...

Yav sanki Milli takım teklifini tek F.Terim kabul etti.Bu olayda tek suçlu yok.Ü.Aysal da en az F.Terim kadar suçlu.Milli takım işine oluru veren Ü.Aysal.Eğer Ü.Aysal karşı çıkmasına rağmen TFF'le anlaşsaydı;o zaman tek suçlu F.Terim olurdu.

Bu sene şampiyonluğu feda ederim,

Ama onurumu asla

bu konuda Ünal Aysal'a asla kızmıyorum

ve mümkünse herkes sakince düşünsün

çünkü suçlu çok açık ve ortada...

Yav sanki Milli takım teklifini tek F.Terim kabul etti.Bu olayda tek suçlu yok.Ü.Aysal da en az F.Terim kadar suçlu.Milli takım işine oluru veren Ü.Aysal.Eğer Ü.Aysal karşı çıkmasına rağmen TFF'le anlaşsaydı;o zaman tek suçlu F.Terim olurdu.

Hocam 4 mac icin izin alip 4 yillik soz vermek ne demek ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forumdan soğudum, futboldan zaten son 2 yılda yeterince soğumuştum. Son 1 ay ise Galatasaray'dan bile maalesef.

Aşkım beni terk etmiş gibi hissediyorum lan. Hani aslolan Galatasaray'dı. Kişilerin yaptığı ile nefret edebiliyormuş insan işte en sevdiğinden bile. Önce bu forumda da olan bazılarına, sonra bu sürecin böyle bitmesinde katkısı olan herkesi Allah'a havale ediyorum.

Bir daha nasıl yazacağım bilemiyorum...

Aslolan Galatasaray Fatih Terim değil

Aylar öncesi yazdiklarimizi nihayet bazilarinin görmesi güzel olmus.Bosuna demirörenin teklifini ziplayarak kabul etti demedik terim icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt