erman aydın 6-1 konusunda herkes sövüyodu gitsin diyodu lafınızın eri olun
İYİKİ GİTTİ . (SONUNCUDA OLSAK)
"SONUNCU DA OLSAK" öyle mi ? Bunu yazan Galatasaraylı olamaz arkadaş.. Bu adam ya Bülent Tulun ya da ibret!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erman aydın 6-1 konusunda herkes sövüyodu gitsin diyodu lafınızın eri olun
İYİKİ GİTTİ . (SONUNCUDA OLSAK)
"SONUNCU DA OLSAK" öyle mi ? Bunu yazan Galatasaraylı olamaz arkadaş.. Bu adam ya Bülent Tulun ya da ibret!
Aslolan Galatasaray Fatih Terim değil
Demiroren acikladi.
Tff yoneticisi dalga gecerek Terim 10 sene bizde dedi cikip sen ne diyosun demedi
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslı astarı kalmadı bu işin. Ben şu an ameliyat olalı 10 gün olmuşken en ufak stres de başım 2 ton ağırlığında panzer tarafından ezilmiş gibi ağrıyorsa şu an STRES VE ÜZÜNTÜ YÜZÜNDEN. ASLOLAN GALATASARAY DEĞİLMİŞ ARTIK BENİM KENDİMMİŞ. NESİNİ SEVECEĞİM BÜTÜN DEĞERLERİNİ VEFASIZCA HARCAYAN KULUBÜN. HOCASINI PAZARLAR GİBİ TFF VE SİYASETİN ÖNÜNE ATANLARI SAVUNAN TARAFTARA NEYİ ANLATACAĞIM DA DÜZELSİN DİYE.
Kusura bakmayın kendimi bildim bileli sarı-kırmızı sevdadır gönlümde ama ÖLÜMÜM DE GALATASARAY YÜZÜNDEN OLMAMALI.
F.Terim'in ağzından böyle bir laf duymadım.
FTnin patronu.FTnin maaşını veren adam
Bu tüpçünün sahtekar olduğunu değiştirmez herhal.
Misimovic-Elano-Keita-Kewell-Baros-Arda lı zamanları da gördük.. Nankörlük dizboyu bu camiada
Değiştirmez ama sahtekar biriyle anlaşan kulübünü satan adam olan FTnin iç yüzünü göstermiş olur.
Ki 20 gün önce törenle imza attı![]()
F.Terim hata yaptı.Söylediklerini çiğnedi ona lafım yok.Tek suçlu F.Terim değil benim anlatmak istediğim o.Ü.Aysal da izin verdi 4 maçta olsa.ÜStelik daha geçen hafta Federasyonla aramızı düzeltebiliriz vs. dedi.Kimse masum değil.
Kim kime nankörlük yapmış iyi düşün iki yıl öncesine kadar hangi kadroyla oynuyordun şimdi hangi kadroyla oynuyorsun. Fatih hocanın bütün istediği transferler yapılmadımı, risk almadan büyüme olmaz diyen vizyon sahibi başkan olmasaydı görürdüm ben sizi, bugün fatih hocaya tekrar yüksek sesle imparator deniyorsa bu başta başkanın sayesindedir. Ama fatih terim yıldırım demirörenin bulunduğu kurumun milli takımının başın geçerek bana göre GS ye ve bizlere ihanet etmiştir. Hoca 4 yıllık sözleşmeyi imzalamış bile daha neyin davasını konuşuyorsun.
Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.