Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kuş forumuna bakıyorum bir de buraya.. verilen tepkiler arasında hiç fark yok maalesef.. yönetimin yediği haltı anlamak için bu bile yeterli

biri bana cıkıp şunun cevabını verebilir mi ?

bu adam 2.5 senedir ne sistemi oturttu takıma.?

ulan bjk maçında attığımız 2 gol r.madrid maçında attığımız gol şans golü

yav ayıp be ayıp

adam 8 sezon takımı çalıştırmış 6 kez lig şampiyonu yapmış sen hala sistem oturtmaktan bahsediyorsun.

adam feneri beşiktaşı kucağına oturtmuş birader uyan artık uykundan.

iki senedir ligin en iyi top oynayan takımıydık.

bu kadar vefasızlık bu kadar hainlik olmaz.

Ellerinden öperim Ünal Aysal. Büyük adammissin. Profesyonelligine, adamligina, zekana hayranim! TESEKKÜRLER!

Fatih hocanın Galatasaraydan gönderen zihniyete tüküreyim. Dünyanın sayılı teknik direktörlerinden birini, Galatasarayın evladını bir hiç uğruna harcadık.

buse terimin reteewetlediği son tweet. yazıklar olsun diyorum safdece bu yönetime. herşeyden soğudum yemin ederim. o şikeciler o aykuta bile nasıl arka çıktı da hadi o şikeci başkanlarına. ama biz fatih hocaya bunu yapmayacaktık!!!! gönlü alınmalıydı. kırgın olabilir duygusal olabilir ama bu yapılmamalıydı.

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka42 dk

İsin en aci tarafi idmandan sonra Fatih Hoca kizini ariyor napiyorsunuz diye ve O'ndan isine son verildigini ogreniyor. Sözün bittigi nokta.

Buse Terim tarafından retweetlendi

kimse bana bu konuyu needen açtın falan demesin. pis doluyum. desarj olmam lazım ama nasıl olcaksam sinirden.

Oha bu gercek ise cok büyük yanlis yapilmistir. Tamam Terim'e kiziyorum ama böyle olmali, ayip yani. Valla üzüldüm su an.

Ya bırakın allah aşkına

Sen telefonlara çıkma tüpçüyle kapalı kapılar ardında sözleşme imzala.

Sonra madurum da madurum.

Grande Aysal...

Başka bir söz yok. Başkanın değerini bilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt