Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımı çalıştırmaya başlarken bunların olacağını biliyor olman gerekirdi... Ne diyelim hayırlısı olsun diyelim...

Forumun saygısızlarına, hakaret edenlerine de 2 çift sözüm var... Karakter konusunda hiçbiriniz bu adamın yarısı olamazsınız... Hocanın gitmesini doğru bulabilirsiniz ama giderken saygısızca sözler sarf edip 2 yıldır şampiyon yapan birine teşekkür bile etmiyorsanız karaktersizin önde gidenisiniz..

Kim üstüne alınırsa alınsın ha bu yüzden ceza alacaksam da verecek yöneticiye sözüm de şudur.. Bir üyeye saygısızlık yapıp hakaret etmek mi daha büyük suç yoksa bir Galatasaray efsanesine mi?

armadaki 3 yıldıızdan birini takmamıza vesile olduğun teşekkürler imparator vefalı taraftar seni unutmaz hiçbirzaman

Yav öztürk diyorsun Adam kAVGALI ı gitti terimle.

2 federasyon neyi yalanlamış bir bak.

3:Fenerasyonun her elamanı özellikle genel sekreteri terimle uzun yıllar için anlaştık dedi.Terim bunu yalanlamadı.

4Terime bu konu sorulduğunda HER defasında bizim başkana salladı.Ben devam edecepğim diyemedi.Kaç maç anlaştığını bile söyleyemedi.

Terimin TFF ile 4 maçlığına anlaşması bahane bunu hala niye anlamak istemiyorsunuz.Aysal yönetime geldiğinde Terim'in tarzına uygun olamdığını biliyordu ve gönülsüzce gelmesine razı oldu.Sırf başkan olabilmek için bu saydığım 3 isme katlandı. Eğer Fatih Terimi getireceğini vadeden başka bir yönetim olsaydı içinde Ali Dürüst A.Albayrak VS. Aysal başkan olamazdı.Bunu anlamak için klübü iyi takip etmek gerekir sadece maçlarını değil arkadaşım.

Gule gule hocam yakismadi bu sekilde gitmek.

Keske 2 ay oncesine donsek sen bu tuzaga dusmesen.

Unay Aysal in sistemini benimsemedin oda seni benimsemedi ama ortak payda Galatasaray da idare ediyorduk ne guzel.

Keske kovulmaya calismasaydinda istifa etseydin hocam. Durumun boylr olacagi belliydi. Senin aklinda dunya kupasi varken sozlesme imzalamazdin bizle.

Keske istifa etseydin. Hem sana hem Galatasaray a daha az zarar verirdi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih hoca gider ayak forumdaki bazılarının adamlığını da göstermiş oldu. Sağolasın hocam, giderken bile faydan dokunuyor.

sizi tanıyamıyorum kovulma kelimesini nasıl kulanırsınız ya nasıl kafanız mı iyi

sneijder'in mevkiisini bilmezdi

emre ç ve aydın y altın topçularıydı

çift forvetten asla şaşmazdı

1 yıl eboue'ye katlandı giderken aklına dank etti

çoğaltılabilinir!

-Tapatalk-

Fatih hoca taktik bilmiyor diyenlere bize kazandırdığı 1 yıldız gazla çalıştırıyor diyenlere tüpçünün mutfak tüpü girsin

Şimdi seviniyorsunuz ama anıra anıra ağlayacaksınız şundan 2-3 ay sonra ah Hoca vah Hoca diye..

Terimin TFF ile 4 maçlığına anlaşması bahane bunu hala niye anlamak istemiyorsunuz.Aysal yönetime geldiğinde Terim'in tarzına uygun olamdığını biliyordu ve gönülsüzce gelmesine razı oldu.Sırf başkan olabilmek için bu saydığım 3 isme katlandı. Eğer Fatih Terimi getireceğini vadeden başka bir yönetim olsaydı içinde Ali Dürüst A.Albayrak VS. Aysal başkan olamazdı.Bunu anlamak için klübü iyi takip etmek gerekir sadece maçlarını değil arkadaşım.

Yav bizde diyoruz ki hoca tff de çalışan bir çok kişiye göre uzun süreli anlaşma yaptı. Bu sözleşmeyi tamam belki de aysaldan dolayı yaptı.Ama aysalı oraya getiren ağır top inan kıraç'tır.İnan dürüst ve albayrak olmasaydı da olurdu başkan.Ve son olarak tekrar aslolan galatasaraydır diyen hoca 2 yıllık sözleşmeyi imzalamadı.Bu ne demektir.Ben seninle çalışmam(Adnan polatta olduğu gibi)Aysalda son derece haklı olarak yollarını ayırdı.Başkan oturup yalvarsamıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt