Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vefa nasıl olur sızden canlı canlı goruyoruz..gorduklerımızden duyduklarımızdan bahsedıyoruz alı samı yenı buyuk deden anlattıysa bılemem tabı..yatmadan once bırazda fatıh terımı anlatsın buyuk dedelerın

Galatasaray'ın kurucusunun anlatılmaya ihtiyacımı var? Şakamısın renktaş

Fikrim mayis ayina kadar sozlesmesi olan adam ile mayisa kadar gidip yeni bi td ile imzalamak olurdu eger baskan olsaydim. tabi is buralara gelseydi

ama velevki ben baskan olsaydim bizimkisi gibi medya onunde siyah deyip kapali kapilar ardindan beyaz demezdim ve olay bu boyuta gelmezdi. Ben duz bi adamim kivrimli degilim lafim ne ise odur, karsimdaki kisi kim olursa olsun cok net biriyimdir. Terimle calismak istemiyosam bunu taraftarada kendisinede zaten soylerdim. Medyaya A deyip icerdekilere B demezdim.

yonetim degisikligi zaten fiyasko. getirdigi adamlar oldukca pasif

Yönetime getirdigi adamlar tabiki pasif olacak. Ayni takim içinde 4 tane Drogba olurmu? Her kafadan ayri ses çikarsa olmaz, yönetemezsin.

Terime gelince, o artik beraber çalişilamaz bir hale gelmişti. Herhangi bir başkanin kabul edemeyecegi seyler yapiyordu. TD başkanin telefonlarini almiyorsa, Hergün medya yoluyla gerginlik yaratiyorsa, uzlaşma yapilamiyorsa, ozaman başkan onunla çalişamaz. Üstelik hükümetin başindaki olaya el atmiş, Terim Galatasaray ile baglari koparmiştir.

şunuda söyleyim, 4-5 ay önce as Roma takimi ile görüştü. Roma takimi alsa, gidecekti.

UEFA kupasi alindiginda ben 18 yaşindaydim. Hani Terimsporlu diyorlar ya, benden ondandim. Ama adam pat diye gitti, gitmekle kalmayip takimin aklini çelip yarisini Italya'ya taşidi. Sonra geldi 20-30 tane gereksiz futbolcu aldirip takimi ekonomisini batirdi. 2011'de Ünal Aysal kivrak zekasiyla bize 150 milyon dolar sagladi. Bu paraninda yarisi Terimin leş transferlerine heba oldu. Inat etti o leşleri oynatip bizi çildirtti.

Korner bile kullandirtmayi bilmeyen bir adam futboldan anliyor diyemez kimse bana. Gittigine hiç pişman olmayacagiz.

O emekliye ayrılacak Drogba olmasa bu takım orta sahayı geçemez bunuda biliyorsun dimi ustam :D Hocanın gönderiliş şekli eğer olayı antremanda öğrendiyse yanlıştır fakat alınan karar doğrudur.

İste dusun halimizi 35 lik drogba bu takimin en iyi oyuncusuysa ve bize mac kazandiriyorsa bizim ne kadar caresiz bir oyuncu topluluguna ve bunada lazm olan tek adamin fatih hocanin olduguna inan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

İste dusun halimizi 35 lik drogba bu takimin en iyi oyuncusuysa ve bize mac kazandiriyorsa bizim ne kadar caresiz bir oyuncu topluluguna ve bunada lazm olan tek adamin fatih hocanin olduguna inan.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Hayır, oynadığımız sistem, takımın hazırlanışı bunun nedeni. Oyunculara sadece Drogba'ya şişir denirse onlar ne yapsın? Renktaş doğru düzgün bir korner organizasyonumuz bile yok ya. Neyse konu dışına çıkıyoruz iyi geceler uyku vakti.

Kim Metin Oktay'la karşılaştırıyor, bir sakin ol. Hayatta olan efsanelerimizden söz ediyoruz. En büyüğünü ağlattık az önce, herkes mutludur şimdi.

burdaki bazilari Galaatsarayligini ne oldugunu ögrenemisler. gelmis avrupdan bir baskan kurumsalasma bilmem diye diye körertmis milletinin gözünü resmen.

Biz Galatasarayi para kupalar icin sevmedik. Galatasarayi metin oktaylar fatih terimler gibi insanlar icinde sevdik en önemlisi olan. yemisim kurumsalasmayi. sen benim efsanemi bu cekilde aglatmaya ne hakin var. kimsin sen arkadas ya ?!

birde burda bazilarin duygularini hice sayip halen saydiranlar yokmu. siz insanmisiniz yahu ?! insan biraz susmasini bilir. Hadi Galatasaraylilikdan bir gramm ögrenememisiniz bari bu duygulari bilen ögrenlere saygi gösterin lütfen yahu.

bide utanmadan peh peh ya hakliyiz ama gibi havalari yokmu. biraz saygi sadece biraz saygi. sizin yaptiklariniz düsman yapmaz be.

Mancini gelirse aglarsiniz hepiniz Terim Terim diye. Onun kadar bir mal hoca tanimiyorum. Allah bizi o adamdan korusun.

@FtwGS

Sniejder'ı ve Chedjou'yu hoca istemeden alındı diye biliyorum mesela...

Valla bak ben sana şunu söyleyim, ne bu yönetimin gitmesi Terim'e yapılanları ortadan kaldırır ne de yeni gelecek yönetimin Terim ile çalışmasının garantisi vardır. Dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı, elbet bir gün Terim de gidecekti ama öyle ama böyle. Ha eğer ki bu kulübü Terim'in yüzü suyu hatırına destekleyenler varsa orasını bilemem. Ama bu kulüp Terim olmasa da kaldığı yerden devam edecek bu bir gerçek. Ona göre hareket etmekte fayda var derim.

Ne yaparsan yap, artık bu hamleden sonra ilk başarısızlıkta kulüp çok ciddi şekilde zaten karışacak. Bu yönetimle rahat bir çalışma ortamı olmasının artık mümkünatı yok. Fatih Terim'i kovan adam kendi başına ne geleceğini zannediyor o da ayrı bir konu. Temiz bir sayfa açmak lazım, tamamen. Hoca hesap verdiyse arkadaki o yaşlı amcalar da hesap verecek.

hayır burada hocanın gıdısıne sevınen herkes takımın bısey oynamadıgından bahsedıyor ama gelen hoca ıle hem takım ıyı oynamıcak hemde basarı gelmeyecek bunu anlamıyorlar maalesef anladıklarında ıs ısten coktan gecmıs olacak..

hayır burada hocanın gıdısıne sevınen herkes takımın bısey oynamadıgından bahsedıyor ama gelen hoca ıle hem takım ıyı oynamıcak hemde basarı gelmeyecek bunu anlamıyorlar maalesef anladıklarında ıs ısten coktan gecmıs olacak..

Neden takım iyi oynamıyacak? İleri görme yeteneğin mi var senin?

Mancini'ye Florya'da çay bile içirmesinler. Aydın'a içirsinler ona içirmesinler.

Kendisini beğenirim ama uzak olsun bizden. TRde yapamaz

Takım bu durumdan kötü nasıl oynayabilir ki zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt