saner turan
Sarı Üye
- 23 Ocak 2009
- 762
- 0
- 266
İmzalanacak olan sözleşme için neden imza atılıyor? İmzalanacak olan sözleşmeyi imzalamadan kaçmasın diye mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abicim benim bildigim yada soyledigim bir sey yok.paylastigin seyde Terim ve tupcu arasinda imzalanacak sozlesme turk futboluna hayirli olsun.
bu nedemek oluyor? bu milli takim sozlesmesimi allah askina? ayricada ozur dilemenede gerek yok.
Önce Tayfuruyla Serdar ına sahip çıksın o şerefli şahsiyet. Sırf GALATASARAY ımı karıştırmak için yapılan oyunlar bunlar. Önce egosu yüzünden milli takım td yedi bu numaraları şimdi de başka taraftarım diye geçinen şahıslar yiyiyor.Neymiş takımı protesto edeceklermiş. O takım aysal ın takımı değil nasıl Terim in takımı değilse. Bana göre o maçta Desteklemek yerine protesto yapan şahıslar benim gözümde GALATASARAY lı değil YALAKALARdır....
tüpçünün söylediğine göre sözleşme yok hoca mayıs ayına kadar para almadan çalıştırırım demiş yapılan bir sözleşme yokmuş yönetimin bu acil şekilde yalanlaması gerek yoksa büyük zan altında kalırlar
Ne dedik dün?Demirören'in yeni hedefi taraftara yönetim istifa diye bağırtmak. Haydi bakalım siz de düşün tuzağa.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun..
Diyorum ki bizim forumun büyük kısmı seviniyor bu ayrılığa.. Fenerliler,BJKliler ne seviniyor bu nasıl iş diyorum..
kimse takımı protesto etmeyecek, aysalı protesto edecek. takımı niye protesto etsin ki????
kimse takımı protesto etmeyecek, aysalı protesto edecek. takımı niye protesto etsin ki????
ben o mukaveleden bir bok anlamadim kusura bakmayin.yapilan sozlesme turk futbolun a hayirli olsun bu bir dilek boyle sozlesmememi olur?
rize maçında geriye düştüğümüzü varsayalım ki selçuk melo ceza olabilir yüksek ihtimaldir bu, ne olacak peki o stadın hali takım tribünde yasananlardan etkilenmeyecekmi ?
6 yediğinde protesto etmeyen edenlere de engel olanlarda şimdi SUSMA sırası ......
Bana antuya git diyen şahsiyet Aynaya bakıp da kendi özelliklerini başkalarına yakıştırma.GALATASARAY dan çok yalakaları seven ergenlerle işim olmaz benim. Şimdi yürü TÜpçüseverlerin arasına ne de olsa sizin gibilerin karakteri ortada....
Ben şu durumda Terim'i pek özleyeceğimizi zannetmiyorum, özellikle adam gibi bir hoca getirirlerse. Aysal Terim'i kullandı attı resmen, ama Terim de egosu ve şımarıklığıyla bunun yolunu açtı, baş suçlu kendisidir.
Dünyada Terim'den başka hiçbir hoca bizi 10.luktan alıp şampiyon yapamazdı. Ancak şu geldiğimiz noktada Terim'in kulüp kaynaklarını doğru kullanamadığı aşikar. Hamit, Amrabat, Riera, Dany, Yiğit ve en önemlisi Melo, bunun net göstergesi. (İstediğiniz kadar itiraz edin Melo özellikle CL'de o kadar sırıtıyor ki, bir ön liberoda olması gereken temel özellikler kendisinde olmadığı için, Melo'nun alınmasının tek sebebi Terim'in ona olan duygusal bağıdır, 15 milyon €'yu kendisi ödesin adamsa)
Galatasaray'ın geldiği bu noktada ideal teknik direktör kesinlikle Terim değildir. Ama Galatasaray'ı bu noktaya getiren de Terim'dir. Eğer Galatasaray'da vefa varsa, hoca emekli olana kadar Galatasaray'da kalmalıydı. Ama sözleşmeyi imzalamayarak bu duruma kendisi yol açtı, başka hiç kimse değil. Eğer arka planda başka birşey yaşandıysa, çıksın açıklasın, biz de bilelim. Ama 2 hafta önce kendisine 2 senelik kontrat teklifi yapıldığını ne dese değiştiremez.