Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki yeni mukaveleyi neden imzalamak istemedi?

Galatasaray kimsenin keyfini bekleyemez, Fatih Terim bu sene kalsa ve sezon sonu gitse bile bu sezon rezil olurduk net..

adam zaten terim'i kafasından çok önceden silmiş sözleşme imzalayıp imzalamamakla alakası yok olayın.adam rest dedi terim'de restine rest dedi.ben asıl fatih terim sözleşmeyi imzalamayı kabul ediyorum dese ünal aysal ne yapacaktı merak ediyorum.

Metin Oktay için :

Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum. [Metin Oktay]

Metin Oktay'i Terim'le bir tutmayin lütfen. Terim kanun kadar zengin bir adam. Bütçe görmeden kilini kipirdatmaz.

Ünal Aysal, Fatih Terim'i göndermek istese niye teknik direktör olarak göreve geldikten sonra hemen ona gitti?

Aysal biz bir adimi düsünürken iki adim düsünen bir baskandir.

Federasyonla anlasip bizimle de sözlesme uzatacagini söyleyip sonrada teklifi reddetmek komik.

göreve ilk geldiğinde futbola ve ülkeye yabancıydı, işin içine girdikçe terimin onun hep önünde olacağını gördü ve ondan kurtulmak istedi, nasıl tek hamleyle tüm yönetimi değiştirdiyse hocayı da değiştirdi işte. ileri görüşlü olsa sene ortasında hoca kovmazdı. hırsı uğruna yaktı bu seneyi.

Hocam sakın sözleşme imzalama federasyonla,merak etme yakında bu hainler gidecek ve sen tekrar bu takımın başında olacaksın..

Valla demirörenin açıklamaları doğruysa eğer ben bu güne kadar fatih terim için yazdığım lafları geri alıyorum.yazıklar olsun başkan.herkesten de özür diliyorum.Hata etmişim.

Valla demirörenin açıklamaları doğruysa eğer ben bu güne kadar fatih terim için yazdığım lafları geri alıyorum.yazıklar olsun başkan.herkesten de özür diliyorum.Hata etmişim.

Başkan'ın açıklamasını da oku, yeni yapıldı. Bir de kimsenin lafına bakma, yaptığına bak.

2 hafta önce kamuoyu önünde Terim'e 2 yıllık anlaşma öneren kim? Galatasaray Yönetimi. Kabul etmeyen kim? Terim. İşlerin bu duruma gelmesinin baş sorumlusu açık ara Terim'dir. O onu demiş, bu bunu demiş, bunlar boş işler.

mesaj bugüne ait ama resim eski.

geçen senenin antrenman tshirti o

Bende terimin gitmesini olumlu karşıladım önümüze bakmamız gerekir ama bazı yorumcular işin kantarını kaçırdılar futbolcular sanki göbek atıyor terim gittiği için şu an hepsi yıkılmıştır sevelim yada sevmeyelim terimin oyuncular üzerinde etkisini hepimiz biliyoruz melo ve yekta nın paylaştıkları bunu gösteriyor ayrıca terimin gidişinden sonra devre arası bazı oyuncularla yolların ayrılacağını düşünüyorum çünkü aysala yakın isimlerle terimin aynı oyuncular üzerinde mütabakat ettiğini sanmıyorum Örneğin melo fatih hoca tercih etmese ısrar etmese wellington alınacaktı başka kimler olur bilemiyorum tabi.

Bende terimin gitmesini olumlu karşıladım önümüze bakmamız gerekir ama bazı yorumcular işin kantarını kaçırdılar futbolcular sanki göbek atıyor terim gittiği için şu an hepsi yıkılmıştır sevelim yada sevmeyelim terimin oyuncular üzerinde etkisini hepimiz biliyoruz melo ve yekta nın paylaştıkları bunu gösteriyor ayrıca terimin gidişinden sonra devre arası bazı oyuncularla yolların ayrılacağını düşünüyorum çünkü aysala yakın isimlerle terimin aynı oyuncular üzerinde mütabakat ettiğini sanmıyorum Örneğin melo fatih hoca tercih etmese ısrar etmese wellington alınacaktı başka kimler olur bilemiyorum tabi.

Yekta bile bunu paylaşıyorsa Terim'e helal olsun, en sevmediği en çok haksızlık ettiği oyuncuya bile sevdirmiş kendini.

Başkan'ın açıklamasını da oku, yeni yapıldı. Bir de kimsenin lafına bakma, yaptığına bak.

2 hafta önce kamuoyu önünde Terim'e 2 yıllık anlaşma öneren kim? Galatasaray Yönetimi. Kabul etmeyen kim? Terim. İşlerin bu duruma gelmesinin baş sorumlusu açık ara Terim'dir. O onu demiş, bu bunu demiş, bunlar boş işler.

Hoca federasyonla sözleşme imzaladı o yüzden imza atamıyor deniyordu. Başkan çıksın o sözleşmeyi göstersin bize, kendi teklif ettiği sözleşmeyi de göstersin. Kurumsallık diye bir laf çıkarıp hocaya yakın diye gönderdiği isimlerin hesabını versin, gelen o yeni yöneticiler mi kurumsal?

Fatih Terim ve başkan en başta olmak üzere herkes delikanlı gibi çıkıp çatır çatır her şeyi anlatacak arkadaş.

Hoca federasyonla sözleşme imzaladı o yüzden imza atamıyor deniyordu. Başkan çıksın o sözleşmeyi göstersin bize, kendi teklif ettiği sözleşmeyi de göstersin. Kurumsallık diye bir laf çıkarıp hocaya yakın diye gönderdiği isimlerin hesabını versin, gelen o yeni yöneticiler mi kurumsal?

Fatih Terim ve başkan en başta olmak üzere herkes delikanlı gibi çıkıp çatır çatır her şeyi anlatacak arkadaş.

Aynen, kapalı kapılar ardında iş çevirmek bize hiç yakışmıyor. Ancak Terim'in sözleşmeyi neden kabul etmediği zerre önemli değil. Çünkü Galatasaray benim için bir seçim değil, zorunluluktur diyen birinin böyle kapris yapması imkansız. Benim için bu olaın baş sorumlusu Terim'dir. Ancak dediğim gibi arka planda Aysal ve ekibi planlamış olabilir bunu, Terim'in miyadının dolduğunu düşünerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt