Taner AVCI
Parçalı Üye
- 18 Ağustos 2012
- 4.112
- 3
- 858
Adnan Öztürk başkan olursa başarılı olamaz zaten ama başkanı yıpratacak belli oldu diyorum ben. Çünkü şu an seçim olsa kulüpte Ünal Aysal en fazla 2000 oy alır, Fatih Terim olayından sonra Adnan Öztürk girse en az 2500-3000 alır.
Sonra o gün geldiğinde yine büyük başkanı ayak oyunları ile gönderdiler demeyin diye şimdiden yazıyorum. Biraz Galatasaray2ı biliyorsam bu sene her ne olursa olsun seçim var diyorum ben.
Ünal Aysal Fatih Terim'i göndererek kendi sonunu kendi hazırladı ve belki de kendi gitmek istiyor zaten. Eğer bu ihtimal gerçekse 1 seneye yine ekonomik buhran haberlerini okumaya başlarız kaldı ki yavaş yavaş dillendirilmeye başlandı bile medya da.(inanmak istemesem de) . Biz hep böyleyiz 1 ileri 1 geri. Terim kalsa ne lobisi zarar verebilirdi kulübe ne de başkan başımızdan gidebilirdi istersek 5. 6. olsak bile bu sezon. Çünkü o kredi vardı ikisinde de.
bu sene sonunda seçim olacağını bende düşünüyorum ama bu Fatih Terim olayıyla yada sportif başarı veya başarısızlıktan bağımsız olarak olacak.
geçen mayıstaydı galiba yapılan seçimden sonra Ünal başkan görev süresini 3 yıl olarak ilan etmişti.
o zamandan bu yana bir çok eski yönetici başkanın görev süresinin 3 yıl değil 1 yıl olduğunu söyledi ve bu konuda oldukça iddialılardı.
bununla alakalı bir seçim olacak bence.