Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Öztürk başkan olursa başarılı olamaz zaten ama başkanı yıpratacak belli oldu diyorum ben. Çünkü şu an seçim olsa kulüpte Ünal Aysal en fazla 2000 oy alır, Fatih Terim olayından sonra Adnan Öztürk girse en az 2500-3000 alır.

Sonra o gün geldiğinde yine büyük başkanı ayak oyunları ile gönderdiler demeyin diye şimdiden yazıyorum. Biraz Galatasaray2ı biliyorsam bu sene her ne olursa olsun seçim var diyorum ben.

Ünal Aysal Fatih Terim'i göndererek kendi sonunu kendi hazırladı ve belki de kendi gitmek istiyor zaten. Eğer bu ihtimal gerçekse 1 seneye yine ekonomik buhran haberlerini okumaya başlarız kaldı ki yavaş yavaş dillendirilmeye başlandı bile medya da.(inanmak istemesem de) . Biz hep böyleyiz 1 ileri 1 geri. Terim kalsa ne lobisi zarar verebilirdi kulübe ne de başkan başımızdan gidebilirdi istersek 5. 6. olsak bile bu sezon. Çünkü o kredi vardı ikisinde de.

bu sene sonunda seçim olacağını bende düşünüyorum ama bu Fatih Terim olayıyla yada sportif başarı veya başarısızlıktan bağımsız olarak olacak.

geçen mayıstaydı galiba yapılan seçimden sonra Ünal başkan görev süresini 3 yıl olarak ilan etmişti.

o zamandan bu yana bir çok eski yönetici başkanın görev süresinin 3 yıl değil 1 yıl olduğunu söyledi ve bu konuda oldukça iddialılardı.

bununla alakalı bir seçim olacak bence.

12 yaşındaki çocukların alay konusu oluyor Terim gibi efsane.

Konuya kilit vurun bence.

Arrivederci Galatasaray'i batiran adam. Galatasaray'i nasil batirdigini, bilgisizligini, nasil 6'lar yedirdigini, nasil taraftari kandirip para için sattigini unutmayacam. Tarihimizdeki en büyük kamburdan kurtulduk.

Seninle doruk noktalari yaşayan fetişistlere selam olsum.

Arrivederci Galatasaray'i batiran adam. Galatasaray'i nasil batirdigini, bilgisizligini, nasil 6'lar yedirdigini, nasil taraftari kandirip para için sattigini unutmayacam. Tarihimizdeki en büyük kamburdan kurtulduk.

Senin o tarihimizin en büyük kamburu dediğin adam,senin taraftarı olduğu kulübe tarihindeki en büyük başarıları yaşatmış takımın hocasıdır,mimarıdır,aktörlerindendir.Eleştirebilirsin,sevmeye de bilirsin.Ama nefretiniz gözlerinizi kör etmesin,vefasız olmayın,saygı sınırları çerçevesinde fikrinizi beyan edin.

Not:Kimsenin fetişisti değilim.Tek derdim Galatasaray,laf olsun diye değil ama.

koyardi yine defansi juventus sahasina ileriye burak vidal midal gelir gider cakardi, 5 tane yer donerdik. utanmadan 6 yedirdi bize ewde tu allah kahretmesin

manchester united kendi sahasinda manchester city den 6 tane yemisdi 2 sene önce.

ferguson utanmadi ..tüh ... :(

Sığırlığın da bir sınırı olmalı ama.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Estonya maçı da yaklaşıyo hocam kadroyu belirlediniz mi bizden fazla oyuncu almayın da yeni hocamız oyuncuları tanısın biraz Burak'ı alabilirsiniz onu tanımasına gerek yok

Tuttuğum takımın başkanını sevmeme hakkım var diye düşünüyorum. Ve açık açık evet Ünal Aysal'ı bir çok sebepten ötürü tuttuğum takımın başkanı olarak görmek istemiyorum.

İsterse 10 senede 9 şampiyonluk kazandırsın, ROK ile, Oğuz Altay ile mesajlaşan, çok dediği kurumsal anlayış ve profesyonellikten uzak kulübü tek adam şeklinde yönetme emareleri gösteren başkan istemiyorum.

Ama kalkıp saygısızlık yapıp abuk subuk alaycı tarzlar ile değil tepkimi gerekçelerini söyleyerek( doğru, veya yanlış, haklı veya haksız) söylerim. Bazılarına da tavsiyem odur sadece.

cok istedin ya. Aysal baskan secilmeden önce ve 3 temmuz sürecinden önce bir sözü vardi. Galatasarayin aziz yildirimi olacagim diye...

bazi taraftarida resmen hülooo aysal baskan , ben buna azizomania hastaligi olarak görüyorum, demeye basladilar.

Galatasarayi sevdikleri yok bunlarin. avrupadan baskan gelmis sabah aksam büyük baskan bilme ne. orf ve adetlerimizi cignemis bir Galatasarayi baskani nasil halen bu cekilde havalarda tuta biliniyor ben pek anlam veremiyorum acikcasi. ama 14 sene sampionluk görmemis abilerimizden daha degisik taraftar profili cizliyor belli ki artik.

Galatasarayi sampionluklar ile uefa kupasi ile bilmem gol bilmem icin sadece seven bir cok taraftar var .

Galatatasaraylilik veya ilkleri hic ama hic önemi kalmamis cogu taraftarda maalesef.

agir konusmam gerekiyorsa Galatasaray ilklerini kültürünü para icin satmaya hazirlar ve satiyorlarda bilincli veya bilincsiz.

islerine gelir gelmez ama dost aci söylermis. görülen resim bunu gösteriyor maalesef bazilarinda en azindan.

cok istedin ya. Aysal baskan secilmeden önce ve 3 temmuz sürecinden önce bir sözü vardi. Galatasarayin aziz yildirimi olacagim diye...

bazi taraftarida resmen hülooo aysal baskan , ben buna azizomania hastaligi olarak görüyorum, demeye basladilar.

Galatasarayi sevdikleri yok bunlarin. avrupadan baskan gelmis sabah aksam büyük baskan bilme ne. orf ve adetlerimizi cignemis bir Galatasarayi baskani nasil halen bu cekilde havalarda tuta biliniyor ben pek anlam veremiyorum acikcasi. ama 14 sene sampionluk görmemis abilerimizden daha degisik taraftar profili cizliyor belli ki artik.

Galatasarayi sampionluklar ile uefa kupasi ile bilmem gol bilmem icin sadece seven bir cok taraftar var .

Galatatasaraylilik veya ilkleri hic ama hic önemi kalmamis cogu taraftarda maalesef.

agir konusmam gerekiyorsa Galatasaray ilklerini kültürünü para icin satmaya hazirlar ve satiyorlarda bilincli veya bilincsiz.

islerine gelir gelmez ama dost aci söylermis. görülen resim bunu gösteriyor maalesef bazilarinda en azindan.

Bana şu sözü bul sabah akşam seni savunayım fatih

Ben tam tersini söyledi diye hatırlıyorum adam ben bir sistem kuracam benden sonrakiler de o sisteme uygun bir şekilde çalışıp gidecekler demişti.

Asıl GS'ı sevmeyen de sizlersiniz bana göre takımın kötü gidişatını görmezden gelip sırf efsane falan filan diye bir adamın egolarına kurban olcak takım değil koskoca GS

Başkanı seversin sevmezsin ama o işini yapıyor başkaları gibi klübüne ihanet etmiyor satmıyo klübünü

Ben tam tersini söyledi diye hatırlıyorum adam ben bir sistem kuracam benden sonrakiler de o sisteme uygun bir şekilde çalışıp gidecekler demişti.

Asıl GS'ı sevmeyen de sizlersiniz bana göre takımın kötü gidişatını görmezden gelip sırf efsane falan filan diye bir adamın egolarına kurban olcak takım değil koskoca GS

Başkanı seversin sevmezsin ama o işini yapıyor başkaları gibi klübüne ihanet etmiyor satmıyo klübünü

Fatih terim olay degil burda. evet fatih terimi seven birisiyim ve ona hata yapildigini savunuyorum ama ben yazimda fatih terim ilgili bir yazi yazmadim. onun üzerinden yapilan ciddi Galatasaraylilik adina yapilan bir hakaret var ortada. hic birisi hele hele baskansan Galatasarayin ilklerini ayaginin altina alma luxüne sahip olamaz.

evet sevmiyorum ünal aysal baskani ama bununda tek sorumlusu kendisidir. bu ama beni merak etme mutlu etmiyor hata üzüntüye sokuyor. hata fatih terimin gidisinden de daha cok üzüyor beni bir Galatasarayli olarak. ben baskanimi sevmeyi tercih ederdim acikcasi. ben ama ne yaparsa yapsin bos ver ya hüloooog baskan diyecek kadar ne görmezlikden gele bilirim bazi seyleri nede karakter yapim buna izin verir.

neyse o. ben Galatasarayimi desteklerim yeni gelen hocayi desteklerim.. ama baskanin gidecek günü iple cekiyorum. tersine söylersem hem kendime yalan söylemis olurum hemde size yalan söylemis olurum.

pardon o sözü sormusdun... bir dk...

Edit: bulamadim... o bölümü yok say. zaten gazetede okumusdum yani belkide söylememisdir. konu o degil zaten. söylede bilmis ola bilir o dönem . Galatasarayin aziz yildirimi olacagim..

belkide süre olarak veya efsane bakimindan benzetme yapmisdir.

ne kadar dogru bilmiyorum yani. sehir efsaneside ola bilir. adamin hakini bu sözü ile almak istemiyorum simdi.

$ike sürecinden önce demis hatirlamisim ama cok daha önce söylemis bunu. secilmeden önce bir yerde okumusdum yada udymusdum bunu ama nerde duydum veya okudum hatirlamiyorum vallahi.

22 Kasım 2005 | Ünal Aysal: "Galatasaray'ın Aziz Yıldırım'ı olacağım"

https://spor.haber7.com/spor/haber/122866-cimbomun-aziz-yildirimi-olacak

ne kadar dogru bilmiyorum yani. sehir efsaneside ola bilir. adamin hakini bu sözü ile almak istemiyorum simdi.

$ike sürecinden önce demis hatirlamisim ama cok daha önce söylemis bunu. secilmeden önce bir yerde okumusdum yada udymusdum bunu ama nerde duydum veya okudum hatirlamiyorum vallahi.

22 Kasım 2005 | Ünal Aysal: "Galatasaray'ın Aziz Yıldırım'ı olacağım"

https://spor.haber7.com/spor/haber/122866-cimbomun-aziz-yildirimi-olacak

Buraya gelmeden önce bir iddia bu yani her zaman masa başında yazılan haberlerden biri

Yani dediğim gibi başkanın kesinlikle Aziz Yıldırım gibi biri olma ihtimali bile yok adam daha geçen sene belki başka bir aday çıksaydı başkan olmayacaktı

Hepimizin burada ortak gayesi GS zaten dostum destekleme konusunda hepimiz biriz zaten

Benim fikrim yine aynı başkan görevini yapmıştır ha gönderme şekli yanlış olabilir o konuyu eleştirebilirsin ama bunun GS'lılık ile alakası yok ki direkt kişilerle koskoca klübü bir tutmayın lütfen

Bende üzüldüm tabi hocanın gitmesine ama bu ayrılık her iki taraf için de daha hayırlı oldu belki zaten böyle hep medyaya konu olmaktansa istenmeyen beraberliği sürdürmektense bir yerde bitirmek gerekliydi dediğim gibi gönderme şekli yanlış olabilir o konuda senle aynı fikirdeyim

Buraya gelmeden önce bir iddia bu yani her zaman masa başında yazılan haberlerden biri

Yani dediğim gibi başkanın kesinlikle Aziz Yıldırım gibi biri olma ihtimali bile yok adam daha geçen sene belki başka bir aday çıksaydı başkan olmayacaktı

Hepimizin burada ortak gayesi GS zaten dostum destekleme konusunda hepimiz biriz zaten

Benim fikrim yine aynı başkan görevini yapmıştır ha gönderme şekli yanlış olabilir o konuyu eleştirebilirsin ama bunun GS'lılık ile alakası yok ki direkt kişilerle koskoca klübü bir tutmayın lütfen

Bende üzüldüm tabi hocanın gitmesine ama bu ayrılık her iki taraf için de daha hayırlı oldu belki zaten böyle hep medyaya konu olmaktansa istenmeyen beraberliği sürdürmektense bir yerde bitirmek gerekliydi dediğim gibi gönderme şekli yanlış olabilir o konuda senle aynı fikirdeyim

yazindaki isaretledigim konu isde tek derdim benim. yoksa tabikide hocayi yolaya bilirsin. bu baskanin kendi düsünce icisinde tercihidir ve saygi durulmasi gereken bir konu. evet yine üzülürdüm ama bu 1-2 gün sürerdi . mancini de az cok iyi hocadir yani ve destekliyorum bu karari. yani fatih hoca ila gidecekse yada yolanacaksa bu tür marka isim gelmeliydi ki geldi. sorun orda degil ki.

dedigin gibi gönderme cekli Galatasaray örf ve adetlerine hic uymayan bir tarzdir ve fatih terimde öyle göönderilecek bir adam olmamasindan ziyade hic kimseyi bu cekilde yolayamasin.

bu Galatasarayliga yakismayan ve örtlesmeyen bir konudur. ayiptir söylemesi resmen köpek gibi kovuldu ya. ne yapmis bunu hak edecek ?! uefa kupasini almis zamaninda. 6 tane sampionluk kazandirmis bir adam . 40 yildir Galatasaray icin kalbi atmis. bir telefona cikmamis diye , ki buna ben inanmiyorum , bu cekilde sen Galatasarayin baskani ve camianin lideri olarak bu hocayi kovamasin.

bu onun haki degil cünkü dedigim gibi Galatasarayin örf adetlerine ilklerini ve degerlerini ezmeye hakina hic bir kisiye sahip degildir . bu baskan olsa bile. hele hele baskan olunca bu durum dha vahimdir.

ha hadi fati hoca hata yapmisdir bilmem saygiszlik yapmisdir. o zaman disiplin kuruluna sevk edersin camia icinde ama sen Galatasarayligini gösterceksin. cagiracaksin hoca olmuyor böyle yolun acik olsun diyeceksin. adam antrenmandan sonra kizindan ögreniyor kovuldugunu. bunu ben hos görülü karsilamam mümkün degildir maalesef.

hoca teelfona hadi cikmayarak baskan makamina saygisizlik yapti diyelim ama baskanda resmen küfür etti Galatasaray ya bu davranisi il.e ROK a verilen sms leri hoc konusmuyorum bile.

Yani Asolan Galatasaray diyorsak herkeze ayni objektivlikde karsilamak gerekir ve yargilamak gerekir.

biz bunu hep böyle yapardik bilirdik. tabikide saygi cefrecisinde yapilir her sey.

yazindaki isaretledigim konu isde tek derdim benim. yoksa tabikide hocayi yolaya bilirsin. bu baskanin kendi düsünce icisinde tercihidir ve saygi durulmasi gereken bir konu. evet yine üzülürdüm ama bu 1-2 gün sürerdi . mancini de az cok iyi hocadir yani ve destekliyorum bu karari. yani fatih hoca ila gidecekse yada yolanacaksa bu tür marka isim gelmeliydi ki geldi. sorun orda degil ki.

dedigin gibi gönderme cekli Galatasaray örf ve adetlerine hic uymayan bir tarzdir ve fatih terimde öyle göönderilecek bir adam olmamasindan ziyade hic kimseyi bu cekilde yolayamasin.

bu Galatasarayliga yakismayan ve örtlesmeyen bir konudur. ayiptir söylemesi resmen köpek gibi kovuldu ya. ne yapmis bunu hak edecek ?! uefa kupasini almis zamaninda. 6 tane sampionluk kazandirmis bir adam . 40 yildir Galatasaray icin kalbi atmis. bir telefona cikmamis diye , ki buna ben inanmiyorum , bu cekilde sen Galatasarayin baskani ve camianin lideri olarak bu hocayi kovamasin.

bu onun haki degil cünkü dedigim gibi Galatasarayin örf adetlerine ilklerini ve degerlerini ezmeye hakina hic bir kisiye sahip degildir . bu baskan olsa bile. hele hele baskan olunca bu durum dha vahimdir.

ha hadi fati hoca hata yapmisdir bilmem saygiszlik yapmisdir. o zaman disiplin kuruluna sevk edersin camia icinde ama sen Galatasarayligini gösterceksin. cagiracaksin hoca olmuyor böyle yolun acik olsun diyeceksin. adam antrenmandan sonra kizindan ögreniyor kovuldugunu. bunu ben hos görülü karsilamam mümkün degildir maalesef.

hoca teelfona hadi cikmayarak baskan makamina saygisizlik yapti diyelim ama baskanda resmen küfür etti Galatasaray ya bu davranisi il.e ROK a verilen sms leri hoc konusmuyorum bile.

Yani Asolan Galatasaray diyorsak herkeze ayni objektivlikde karsilamak gerekir ve yargilamak gerekir.

biz bunu hep böyle yapardik bilirdik. tabikide saygi cefrecisinde yapilir her sey.

Dediğim gibi bu konuda sana hak veriyorum ama şu anda başkana bu şekilde yaklaşmak da yanlış bence sonuçta klübümüzün başkanıdır ve klübün menfaatlerine hareket ediyor kendisi

Belki ileride hatasını telafi etmeye çalışacak özür dilenecek Fatih Hoca dan şu anda tek yapmak gereken yeni hocamızı yönetimi desteklemek hemen ilk başarısızlıkta istifa sesleri Fatih Hoca sesleri olursa bunlar klübe zarar verir hiçbir anlamı yok çünkü

Bence biraz sabret Fatih geçmişi biraz sindirmeye çalış bu klüpte daha önce neler yaşandı bu konuda yönetim hocaya yapılan saygısızlığı illa düzeltmeye çalışacaktır dediğim gibi olayları biraz akışına bırakmak lazım

Kim ne derse desin hala zor zamanlardan geçiyoruz şu dönemi bi atlatmak lazım

Dediğim gibi bu konuda sana hak veriyorum ama şu anda başkana bu şekilde yaklaşmak da yanlış bence sonuçta klübümüzün başkanıdır ve klübün menfaatlerine hareket ediyor kendisi

Belki ileride hatasını telafi etmeye çalışacak özür dilenecek Fatih Hoca dan şu anda tek yapmak gereken yeni hocamızı yönetimi desteklemek hemen ilk başarısızlıkta istifa sesleri Fatih Hoca sesleri olursa bunlar klübe zarar verir hiçbir anlamı yok çünkü

Bence biraz sabret Fatih geçmişi biraz sindirmeye çalış bu klüpte daha önce neler yaşandı bu konuda yönetim hocaya yapılan saygısızlığı illa düzeltmeye çalışacaktır dediğim gibi olayları biraz akışına bırakmak lazım

Kim ne derse desin hala zor zamanlardan geçiyoruz şu dönemi bi atlatmak lazım

bunu yapsin canimi yesin yemin ediyorum. özür dilesin mertce ciksin evet hoca ile kimyamiz tutmadi. benim calisma methotlarima uygun degildi bir cekilde yolamak istedik ama basarilida oldugu icin bunu kolayca yapamadigimizdan dolayi bu sacma sapan hatali yolama cekile bas vurmak zorunda kaldik. ama inananin Galatasarayin menfatleri icin yapmak zorunda kaldim -kaldik buna desin. bunu desin ömür boyu o koltukda otursun vallahi.

yada buna yakin bir sey isde. neyse.. 5 gün sonra divan kurulunda aile icinde tartisilacak bu konu zaten.

Ah be hoca ligi 4 sene daha götürüp Avrupa kupası getirecektik...

Hocam sen gidince ağladım ama olması gereken buydu.Sen istifa etsen tükürdüğünü yalayacaktın.Sen bunu yapamazdın ve kendini gönderttin resmen.Böylece saf taraftarlarımız da duygularına kapılıp Aysal'a cephe aldı.Sen de insansın sonuçta hatalar yapabilirsin,sıkılmış olabilirsin.

Yıllardır duygularımızla hareket ettik ama istikrar sağlayamadık.Artık mantıklı yaklaşımlarla yönetiliyor bu kulüp.

Sen,tarihimizde asla unutulmayacaksın.Milli takımda başarılar hocam.

Vardır bir hayır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt