Caner Gaybo
Sarı Üye
- 6 Haziran 2013
- 882
- 0
- 706
cok istedin ya. Aysal baskan secilmeden önce ve 3 temmuz sürecinden önce bir sözü vardi. Galatasarayin aziz yildirimi olacagim diye...
bazi taraftarida resmen hülooo aysal baskan , ben buna azizomania hastaligi olarak görüyorum, demeye basladilar.
Galatasarayi sevdikleri yok bunlarin. avrupadan baskan gelmis sabah aksam büyük baskan bilme ne. orf ve adetlerimizi cignemis bir Galatasarayi baskani nasil halen bu cekilde havalarda tuta biliniyor ben pek anlam veremiyorum acikcasi. ama 14 sene sampionluk görmemis abilerimizden daha degisik taraftar profili cizliyor belli ki artik.
Galatasarayi sampionluklar ile uefa kupasi ile bilmem gol bilmem icin sadece seven bir cok taraftar var .
Galatatasaraylilik veya ilkleri hic ama hic önemi kalmamis cogu taraftarda maalesef.
agir konusmam gerekiyorsa Galatasaray ilklerini kültürünü para icin satmaya hazirlar ve satiyorlarda bilincli veya bilincsiz.
islerine gelir gelmez ama dost aci söylermis. görülen resim bunu gösteriyor maalesef bazilarinda en azindan.
Önce iftira atıosun. Sonra diosun ki o sözü yoksay..
Ben sana adamın dediğini hatırlatayım.
"Ben bir sistem yerleştirmek istiyorum kulübe benden sonra gelenlerin elindede takır takır işleyecek profesyonel bir sistrm"
"Ben koltuğa sevdalı değilim Başarısız olursam giderim"
Birebir değildir sözler bu saatte gazete küpürü arayamam ama ana fikir budur adamın sözlerinin...
Sen GS ilk lerinden GS ananelerinden bahsediyorun dostumda
GS ın örf ve adetinde ilklerinde bir teknik direktörün başkana kafa tutması yokdur.
Başkanında hataları olmuş olabilir. Ama fatih Terimin de çok büyük hataları vardır...
Fatih Terim UEFA yı aldırdı diye verelim o zaman kulübün anahtarını o yönetsin ?
Böyle bir anlayış nerede görülmüş?