Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok istedin ya. Aysal baskan secilmeden önce ve 3 temmuz sürecinden önce bir sözü vardi. Galatasarayin aziz yildirimi olacagim diye...

bazi taraftarida resmen hülooo aysal baskan , ben buna azizomania hastaligi olarak görüyorum, demeye basladilar.

Galatasarayi sevdikleri yok bunlarin. avrupadan baskan gelmis sabah aksam büyük baskan bilme ne. orf ve adetlerimizi cignemis bir Galatasarayi baskani nasil halen bu cekilde havalarda tuta biliniyor ben pek anlam veremiyorum acikcasi. ama 14 sene sampionluk görmemis abilerimizden daha degisik taraftar profili cizliyor belli ki artik.

Galatasarayi sampionluklar ile uefa kupasi ile bilmem gol bilmem icin sadece seven bir cok taraftar var .

Galatatasaraylilik veya ilkleri hic ama hic önemi kalmamis cogu taraftarda maalesef.

agir konusmam gerekiyorsa Galatasaray ilklerini kültürünü para icin satmaya hazirlar ve satiyorlarda bilincli veya bilincsiz.

islerine gelir gelmez ama dost aci söylermis. görülen resim bunu gösteriyor maalesef bazilarinda en azindan.

Önce iftira atıosun. Sonra diosun ki o sözü yoksay..

Ben sana adamın dediğini hatırlatayım.

"Ben bir sistem yerleştirmek istiyorum kulübe benden sonra gelenlerin elindede takır takır işleyecek profesyonel bir sistrm"

"Ben koltuğa sevdalı değilim Başarısız olursam giderim"

Birebir değildir sözler bu saatte gazete küpürü arayamam ama ana fikir budur adamın sözlerinin...

Sen GS ilk lerinden GS ananelerinden bahsediyorun dostumda

GS ın örf ve adetinde ilklerinde bir teknik direktörün başkana kafa tutması yokdur.

Başkanında hataları olmuş olabilir. Ama fatih Terimin de çok büyük hataları vardır...

Fatih Terim UEFA yı aldırdı diye verelim o zaman kulübün anahtarını o yönetsin ?

Böyle bir anlayış nerede görülmüş?

Önce iftira atıosun. Sonra diosun ki o sözü yoksay..

Ben sana adamın dediğini hatırlatayım.

"Ben bir sistem yerleştirmek istiyorum kulübe benden sonra gelenlerin elindede takır takır işleyecek profesyonel bir sistrm"

"Ben koltuğa sevdalı değilim Başarısız olursam giderim"

Birebir değildir sözler bu saatte gazete küpürü arayamam ama ana fikir budur adamın sözlerinin...

Sen GS ilk lerinden GS ananelerinden bahsediyorun dostumda

GS ın örf ve adetinde ilklerinde bir teknik direktörün başkana kafa tutması yokdur.

Başkanında hataları olmuş olabilir. Ama fatih Terimin de çok büyük hataları vardır...

Fatih Terim UEFA yı aldırdı diye verelim o zaman kulübün anahtarını o yönetsin ?

Böyle bir anlayış nerede görülmüş?

iftira atmadigimda biraz sonraki mesajimda göre bilirsin. link ile. Fatih hoca baskana kafa tutugunu kim söyledi ki ?!

hadi hoca hatali olsun diyelim. hadi Galatasarayin orf ve ilklerine uymadi diyelim. Sen baskan olarak ayni cekilde mi Galatasarayin ilklerini ezmeye hak kazandiriyor ?!

Ana okulundamiyiz biz. anne ama oda yapti ... hoca hataliysa saygiszlik yaptiysa cezasini cekmeli ...Galatasaray disiplin kuruluna sevk etmen gerekir bu durumda. baskan da hatasi var orda cezasini cekmeli..

Aslolan Galatasaray sonucda. kisiler önemli degil Galatasaray ve ilkleri önemli.

Bu tabi sadece hissiyat ama ben de Fatih Terim gittikten sonra

Ünal Aysal: Egosu hızla artan Kanuni Sultan Süleyman

Fatih Terim: Pargalı İbrahim

B.Tulun: Hürrem Sultan

şeklinde bir tablo oluştu.

Osmanlı devletinde Pargalı İbrahim'in dönemin başarılarında çok büyük rolü oluyor, o da hırslı bir kişilik bilindiği gibi ve egosu da var tabi. Sonra aslında ondan daha büyük ego sahibi olan ama kendinin bile haberi olmayan Kanuni tarafından öldürülüyor, azmettiricisi de bir nevi Hürrem Sultan çünkü aralarında gizli yönetici olma çekişmesi var.

Ama sonuç olarak Osmanlı Devleti Pargalı İbrahim'in ölümünden sonra Kanuni döneminde bile bir duraklama yaşıyor, fetihler azalıyor, iç çekişmeler hiç bitmiyor, Salı Selim'in tahta çıkması ile başlayan süreç ile duraklama ve gerilemenin temelleri atılıyor.

Örnek tarihten oldu ama bence tam da oturuyor, en azından benim kafamda. Umarım düşündüğüm gibi değildir ve bizim hikayenin sonu da Osmanlı Devleti'nin hikayesine benzemez. Ama korkum ve üzüntüm biraz da bundandır.

Bu tabi sadece hissiyat ama ben de Fatih Terim gittikten sonra

Ünal Aysal: Egosu hızla artan Kanuni Sultan Süleyman

Fatih Terim: Pargalı İbrahim

B.Tulun: Hürrem Sultan

şeklinde bir tablo oluştu.

Osmanlı devletinde Pargalı İbrahim'in dönemin başarılarında çok büyük rolü oluyor, o da hırslı bir kişilik bilindiği gibi ve egosu da var tabi. Sonra aslında ondan daha büyük ego sahibi olan ama kendinin bile haberi olmayan Kanuni tarafından öldürülüyor, azmettiricisi de bir nevi Hürrem Sultan çünkü aralarında gizli yönetici olma çekişmesi var.

Ama sonuç olarak Osmanlı Devleti Pargalı İbrahim'in ölümünden sonra Kanuni döneminde bile bir duraklama yaşıyor, fetihler azalıyor, iç çekişmeler hiç bitmiyor, Salı Selim'in tahta çıkması ile başlayan süreç ile duraklama ve gerilemenin temelleri atılıyor.

Örnek tarihten oldu ama bence tam da oturuyor, en azından benim kafamda. Umarım düşündüğüm gibi değildir ve bizim hikayenin sonu da Osmanlı Devleti'nin hikayesine benzemez. Ama korkum ve üzüntüm biraz da bundandır.

Karl-Pilkington-Bullshit.jpg

ünal aysal=atatürk

fatih terim= osmanlıdan herhangi bi padişah

bence onu napcaz

Fatih terim olay degil burda. evet fatih terimi seven birisiyim ve ona hata yapildigini savunuyorum ama ben yazimda fatih terim ilgili bir yazi yazmadim. onun üzerinden yapilan ciddi Galatasaraylilik adina yapilan bir hakaret var ortada. hic birisi hele hele baskansan Galatasarayin ilklerini ayaginin altina alma luxüne sahip olamaz.

evet sevmiyorum ünal aysal baskani ama bununda tek sorumlusu kendisidir. bu ama beni merak etme mutlu etmiyor hata üzüntüye sokuyor. hata fatih terimin gidisinden de daha cok üzüyor beni bir Galatasarayli olarak. ben baskanimi sevmeyi tercih ederdim acikcasi. ben ama ne yaparsa yapsin bos ver ya hüloooog baskan diyecek kadar ne görmezlikden gele bilirim bazi seyleri nede karakter yapim buna izin verir.

neyse o. ben Galatasarayimi desteklerim yeni gelen hocayi desteklerim.. ama baskanin gidecek günü iple cekiyorum. tersine söylersem hem kendime yalan söylemis olurum hemde size yalan söylemis olurum.

fatih el yazını tarayıp yollasana bişiy denicem... :rolleyes:

BVCd-y-CYAEQGNL.jpg:large

Up up up. Erman Kılıç'ın altında kalmayı hak etmiyor. :).

Forum yöneticisi olsam ''İmparator Fatih Terim'' başlığını sabitlerdim.

Takimi aldigi yerde birakti gitti.

Gemi su alırken ilk terkeden oldu.bana git derlerse direnim demişti birde şikecilerin kader ortağı!!

keşke git deselerdi mutlaka direnirdi ama kovmaktan beter ettiler şimdi sıra onlara geliyor

alperi alsaydı meloyu da takımımıza kazandırmayacak şahsiyet

WHA WHA WHA x32

-Tapatalk-

Hocam burada senin kazandığın başarıları görmeyenlere inat seni burada ne unutacağız ne unutturacağız !!

Takımın bu durumda olmasının baş sebeplerindendir imparator.

Takimi cok kötü bir durumda aldı yonetimin de destegiyle takimin kalitesini arttirdi ilk yil . İkinci ve Üçüncü yilinda ise çok yanlış işler yaptı kadro kalitesini artiramadi yerimizde saydik rakipler ise güçlendi.

Aydinla, sabriyle,aykutla sozlesme yeniledi furkan, yiğit, dany gibi vasat adamlar aldirdi bu adamlar su an herhangi bir süper lig takiminda zor oynar .

Sneijderin yerine kakayi istemiş kakanin da durumu meydanda tamam sneijderi yönetim aldi ama kaka da bitik .

Ayrica bu sene bu kadroyla bu yabanci sinirlamasiyla bu tff yle şampiyon olamayacagimizi cok cok iyi biliyordu ve kendini zorla kovdurttu.

Terim kalsaydi durumumu cok cok daha kotu olacakti basarisizligi uzerinden atti simdi aranan adam haline geldi sanku terim gitti dagildik havasi yaratmak istiyoe ve de basaracaktir.

TERIM EFSANEMIZDIR O AYRI AMA BU YAPTIKLARI DA YOK SAYILAMAZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt