Cemal Köroğlu
Aslan Üye
- 17 Mart 2012
- 9.485
- 2.077
- 1.438
https://www.sporx.com/futbol/-ve-terim-adliyedeSXHBQ348149SXQ
Ahmet Çakar'a çakmaya gitmiş milli takım hocamız
Ahmet Çakar'a çakmaya gitmiş milli takım hocamız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu takım bugün bu durumdaysa suçlusu ünal aysaldır fatih terime yapmadığını bırakmadı.bu konuşma herşeyi açıklıyor
Evet Fatih Terim iyilik meleği en büyük şeytan Ünal Aysal tabi şevki böyle devam et sen
ne şeytanı cemal suçu fatih terime atmasın kimse suçlu başkandır.
Herkes işini yapıyor suçlu aramanın mantığı yok
Fatih Terim milli takıma daha iyi hizmet edebilmek için 2.takımı olan GS'dan kendisini kovdurmaya çalıştı işini yaptı
Ünal Aysal da kendi takımını 2.plana atan teknik direktörünü görevden aldı işini yaptı olay bu kadar basit
[media]https://www.youtube.com/watch?v=VrRGRD1lp4k[/media]
bu takım bugün bu durumdaysa suçlusu ünal aysaldır fatih terime yapmadığını bırakmadı.bu konuşma herşeyi açıklıyor
ne şeytanı cemal suçu fatih terime atmasın kimse suçlu başkandır.
keşke dediğin kadar basit olsaydı bizde bu kadar üzülmezdik
Ünal Aysal o eleman kelimesini ortamin samimiyetine kapilarak söyledi, agzindan bir anda cikti zaten gülüyordu bu lafin bukadar sükse yapmasini anlamadim. 1 kez söyledi sonra medya fatih terim'e baski yapti ve is bitti
cok konusup o kadarda bos konusuyorsun my friend
Olaylar bu kadar basit şevki boşuna üzülme takımına destek olmaya devam et kişilerin peşinde koşmayı bırak artık herkes kendini düşünüyor bizim gibi değil kimse
ben sana alıntı yapma demedimmi.boş konuşuyorsam niye alıntı yapıyon delimisin sen?
kardeşim hoca orda sadece elemana kızmıyor iyi dinle başka şeylerde var
![]()
dusundum dusundum hatirlayamadim
olabilir bunu unutma alıntı yapma benden birdaha
elini indirerek konus bana kirarim o isaret parmagini
sen laftan anlamıyorsun tahrik içerikli mesajından dolayı raporlardın hadi by