Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayı oğlu davar Volkan dün eldivenleri çıkarıp olası saldırı da, yumrak atmak için gardını alıp Onur'u itekliyor ve bu 2 isim milli takımda. Eğer adalet varsa Terim Volkan'ı acil kadro dışı bırakmalıdır. Bir ara davar volkan terimi evinden aldırır o ayrı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VrRGRD1lp4k[/media]

bu takım bugün bu durumdaysa suçlusu ünal aysaldır fatih terime yapmadığını bırakmadı.bu konuşma herşeyi açıklıyor

ne şeytanı cemal suçu fatih terime atmasın kimse suçlu başkandır.

Herkes işini yapıyor suçlu aramanın mantığı yok

Fatih Terim milli takıma daha iyi hizmet edebilmek için 2.takımı olan GS'dan kendisini kovdurmaya çalıştı işini yaptı

Ünal Aysal da kendi takımını 2.plana atan teknik direktörünü görevden aldı işini yaptı olay bu kadar basit

Herkes işini yapıyor suçlu aramanın mantığı yok

Fatih Terim milli takıma daha iyi hizmet edebilmek için 2.takımı olan GS'dan kendisini kovdurmaya çalıştı işini yaptı

Ünal Aysal da kendi takımını 2.plana atan teknik direktörünü görevden aldı işini yaptı olay bu kadar basit

keşke dediğin kadar basit olsaydı bizde bu kadar üzülmezdik

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VrRGRD1lp4k[/media]

bu takım bugün bu durumdaysa suçlusu ünal aysaldır fatih terime yapmadığını bırakmadı.bu konuşma herşeyi açıklıyor

Ünal Aysal o eleman kelimesini ortamin samimiyetine kapilarak söyledi, agzindan bir anda cikti zaten gülüyordu bu lafin bukadar sükse yapmasini anlamadim. 1 kez söyledi sonra medya fatih terim'e baski yapti ve is bitti

Ünal Aysal o eleman kelimesini ortamin samimiyetine kapilarak söyledi, agzindan bir anda cikti zaten gülüyordu bu lafin bukadar sükse yapmasini anlamadim. 1 kez söyledi sonra medya fatih terim'e baski yapti ve is bitti

kardeşim hoca orda sadece elemana kızmıyor iyi dinle başka şeylerde var

Olaylar bu kadar basit şevki boşuna üzülme takımına destek olmaya devam et kişilerin peşinde koşmayı bırak artık herkes kendini düşünüyor bizim gibi değil kimse

birşeyin peşinde koştuğumuz yokki cemal galatasaray değerleri ayaklar altına alınmıştır ben yine ve sadece galatasaray için üzülüyorum

ben sana alıntı yapma demedimmi.boş konuşuyorsam niye alıntı yapıyon delimisin sen?

733716_detay.jpg

dusundum dusundum hatirlayamadim

2 senede iyi başarılar elde ettik ama terim yine kendisini herkesten hatta GS mizden büyük gördü ve şikecilerle iş birliğine girdi. Yazıklar olsun, diyecek bir şey yok ! Terimi herkes sever sayar o ayrı ama şark kurnazlığı yapıp kendisini aklaması ve takımı enkazda bırakıp gitmesi de ilk değil !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt