Takıma 3.kez gelirken gelmesini istemiyordum. Nedenini bilmiyordum sadece istemiyordum. Sonra takımın başına geçti herşeyi unutturdu. Ama sonra gitti. Gittiğinde anladım neden gelmesini istemediğimi. Bu adam gidişleri hiç beceremiyor.
Terim gs sevdalısı olsasaydı,efendi efendi ayrılırdı.Başkanla uyuşamadık,takımı iyi hazırlayamadım.Milli takımla beraber yürümüyor,hepinizden af dilerim.Galatasaray'a zarar vermemek için ayrılıyorum.Gerçek bir sevdalıdan bunu beklerdik.
Ama ne yapıyor beyefendi ? Sözleşmeye imza atarken şartlara hiç bakmamış.Ayıp be ayıp.Senede milyonlarca kazanan adam bu iğrenç sömürüyü yapıyor,milyonlarca adam da bunu yiyor.Sözleşme önerirsin,bu niye 2 yıllık der,sözleşme beğenmez.Hoca sene sonunda devam edecek misin dersin,en ufak bir cevap yok.Kalacak mısın gidecek misin arkadaş,orası bakkal değil Galatasaray Futbol takımı teknik direktörlüğü.
Öyle bir hava var ki adamda,sanki Galatasaray'ı bu adam yaptı.Ondan önce sanki amatör kümede oynuyordu takımımız,''imparator'' geldi takımı adam yaptı herhalde.Ben tavırlarından bunu anlıyorum.
İlk geldiğinde Derwall-Feldkamp sayesinde oluşan müthiş bir jenerasyon vardı elinde.Üstüne üstlük Terim istemediği halde Faruk Süren 3 dünya yıldızı aldı.Hagi-Popescu-Taffarel.Sonra üst üste gelen 4 şampiyonluk.Arkadaş bir de öyle bir hava estiriliyor ki Terim çıktı sahaya oynadı.Oyuncunun yönetimin hiç mi emeği yok arkadaş...
İkinci dönem rezaleti biliyoruz.Canaydın her şeyi Terim'e bırakıyor.Sonucu biliyoruz,Pirates'ler,Tamas'lar,Pinto'lar.
Üçüncü dönemde de geldiğinde bir enkaz devraldı.Ama o enkazın 10 oyuncusu değişti,eline kaliteli oyuncular verildi.İyi bir uyum süreci yakaladı.Ama süper final denen saçmalıkta şampiyonluğu neredeyse şikeci kuşlara veriyordu,Muslera sayesinde kupayı aldık.İkinci yılda da müthiş bir şanslı kurayla çeyrek final gelince kibri zirve yaptı.
Ne güzel ya,kendini kovdurmak için her şeyi yaptır,takımı Burak için sabote et,başkana basın üzerinden göndermeler yap,gelecek için herhangi bir cevap verme,şikecilerin kader ortağı ol,sonra da taraftar gelsin Ünal Aysal'a kızsın.
Neyse ki başkan kangreni kimsenin beklemediği bir şekilde çok erken keserek belki bu seneyi kurtardı.