Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senede iyi başarılar elde ettik ama terim yine kendisini herkesten hatta GS mizden büyük gördü ve şikecilerle iş birliğine girdi. Yazıklar olsun, diyecek bir şey yok ! Terimi herkes sever sayar o ayrı ama şark kurnazlığı yapıp kendisini aklaması ve takımı enkazda bırakıp gitmesi de ilk değil !

enkaz mı?bıraktıgında takım 3 puan gerıde lıg lıderını derbı macında kendı sahasında yenmıs gıdıyordu..2 sene o kadar basarıdan sonra enkaz bırakılmaz...8. aldıgı takım enkazdı

ıkı tarafta kabahatlı ne terım ne uysal sucsuz degıl...huzursuzdu fatıh terım rahat calısamıyordu bu kadar basıt

Ünal Başgan eleman (element ) kelimesini ''unsur '' anlamında kullanıyor bence.İngilizce ve fransızcada kullanıldığı gibi.Üstelik kendisi de defalarca dedi,hepimiz bu camianın elemanıyız diye.Eleman kelimesinin ne kötülüğü var arkadaş.Terim kendisini ne olarak görüyor acaba ? Herhalde sürekli kendisine ''imparator '' olarak hitap edilecek.

Ne güzel ya.Kendisi kovdurmak için her şeyi yap.Şikecilerin kader ortağı ol.Yıldırım'ı kurtarmak için ( sana haftalarca ceza verdiren adam) milli takımı Brezilya hesapları yap.Ama buradaki asıl amacı ''Milli takımı Brezilya'ya götüren adam '' imajı yapmak.İnsanlar nasıl unuttu arkadaş 2009 da resmen milli takımdan kovulmuştu.Ne oldu da 2 senede tekrar kurtarıcı oldu.

Burada temel amaç bence bizim önümüzü kesmekti.Terim'e de bence bir şeyler vaat ettiler.Artık Federasyon başkanlığı mı olur,hatta Galataray başkanlığı mı olur bilemem.Kesinlikle o da bu işin içinde.Terim kendisini kovduracak,başkan da taraftar tepkisiyle gidecekti.Ama olmadı.Başkan Mancini'yi getirerek müthiş bir hamle yaptı.Türkiye'de savunman sağlam olsun gerisi gelir.Mancini bu işi yapar.Avrupa'yı bilemem.O biraz da kura şansına bağlı.Ama Ünal aysal hem Terim kangrenini çok kısa sürede kesti,hem de tam vizyonuna uygun bir teknik direktör getirdi...

enkaz bıraktı diyorlarda 5 tane kupa kazanmış bir takımdan bahsettiklerini unutuyorlar senin enkazına kurban oliym imparator:016:

anlamıyorum kı klube emegı gecmıs ınsanlara sahıp cıkmak ne zamandan berı galatasaray hainliği oldu...zamanında hakan sukur ede bulente de aynı seyler yapıldı fatih terimede bıraz da baskalarının dusunmesı lazım bu klubu sevmenın sadece mac kazanınca sevınmekle olmadıgını...

Galatasaray sevdalısıymış, aşığıymış, hepsi palavra. Sanki bedava çalışıyor. İmparator olduysa GS sayesindedir. Bunu unutmuş...Klübü basamak olarak kullandığı belli. İkidir ilk teklif aldığında kaçıp gidiyor. Üstelik TFF ile gizli anlaşmalar, bizim sözleşmeyi elinin tersiyle itmeler, başkana trip yapmalar....

Ayrıca şu eleman lafına amma takmış. Gerçi o olmasa takacak başka bişey bulurdu. Başkan hepimiz klübün elemanıyız demiş, kendisini de eleman yerine koymuş. Daha ne söylesin.

eleman kovuldu gitti başımıza zırlayanlar kaldı, tüpçünün kader ortağına tapanlar Gs başkanına çemkiriyor şaka gibi

tek kelimeyle midesizlik

Takıma 3.kez gelirken gelmesini istemiyordum. Nedenini bilmiyordum sadece istemiyordum. Sonra takımın başına geçti herşeyi unutturdu. Ama sonra gitti. Gittiğinde anladım neden gelmesini istemediğimi. Bu adam gidişleri hiç beceremiyor.

Artık Fatih hoca üzerinden değerlendirmeler yapmak doğru değil. Elbet bir gün geri dönecektir. Ama şimdi önümüzde çok önemli bir maraton var. Burada hocaya ağır konuşarak kendini tatmin edenlere zaten diyecek laf yok. Sadece kendini tatmin eder, başka da bir işe yaramaz zaten. Ha bunlara sinirlenip cevap verenler falan da, kendilerinin bileceği iş. Uğraşmak isterlerse uğraşırlar.

Takımı Fizik olarak cok kötü hazırlattın Hocam.Acaba gönderileceginizi bildiğiniz için bu sene Galatasaray'ın Şampiyon olmamasınımı dilediniz ??

milli takımı 2014 ve 2016'ya götüremeyince aslolan G.Saray diyerek kuyruğunu kıstırıp gelir yine.mümkünse bunda sonra kızı ile moda tasarımcılığı yapsın şikecilerin kader ortağı!!!

Takıma 3.kez gelirken gelmesini istemiyordum. Nedenini bilmiyordum sadece istemiyordum. Sonra takımın başına geçti herşeyi unutturdu. Ama sonra gitti. Gittiğinde anladım neden gelmesini istemediğimi. Bu adam gidişleri hiç beceremiyor.

Terim gs sevdalısı olsasaydı,efendi efendi ayrılırdı.Başkanla uyuşamadık,takımı iyi hazırlayamadım.Milli takımla beraber yürümüyor,hepinizden af dilerim.Galatasaray'a zarar vermemek için ayrılıyorum.Gerçek bir sevdalıdan bunu beklerdik.

Ama ne yapıyor beyefendi ? Sözleşmeye imza atarken şartlara hiç bakmamış.Ayıp be ayıp.Senede milyonlarca kazanan adam bu iğrenç sömürüyü yapıyor,milyonlarca adam da bunu yiyor.Sözleşme önerirsin,bu niye 2 yıllık der,sözleşme beğenmez.Hoca sene sonunda devam edecek misin dersin,en ufak bir cevap yok.Kalacak mısın gidecek misin arkadaş,orası bakkal değil Galatasaray Futbol takımı teknik direktörlüğü.

Öyle bir hava var ki adamda,sanki Galatasaray'ı bu adam yaptı.Ondan önce sanki amatör kümede oynuyordu takımımız,''imparator'' geldi takımı adam yaptı herhalde.Ben tavırlarından bunu anlıyorum.

İlk geldiğinde Derwall-Feldkamp sayesinde oluşan müthiş bir jenerasyon vardı elinde.Üstüne üstlük Terim istemediği halde Faruk Süren 3 dünya yıldızı aldı.Hagi-Popescu-Taffarel.Sonra üst üste gelen 4 şampiyonluk.Arkadaş bir de öyle bir hava estiriliyor ki Terim çıktı sahaya oynadı.Oyuncunun yönetimin hiç mi emeği yok arkadaş...

İkinci dönem rezaleti biliyoruz.Canaydın her şeyi Terim'e bırakıyor.Sonucu biliyoruz,Pirates'ler,Tamas'lar,Pinto'lar.

Üçüncü dönemde de geldiğinde bir enkaz devraldı.Ama o enkazın 10 oyuncusu değişti,eline kaliteli oyuncular verildi.İyi bir uyum süreci yakaladı.Ama süper final denen saçmalıkta şampiyonluğu neredeyse şikeci kuşlara veriyordu,Muslera sayesinde kupayı aldık.İkinci yılda da müthiş bir şanslı kurayla çeyrek final gelince kibri zirve yaptı.

Ne güzel ya,kendini kovdurmak için her şeyi yaptır,takımı Burak için sabote et,başkana basın üzerinden göndermeler yap,gelecek için herhangi bir cevap verme,şikecilerin kader ortağı ol,sonra da taraftar gelsin Ünal Aysal'a kızsın.

Neyse ki başkan kangreni kimsenin beklemediği bir şekilde çok erken keserek belki bu seneyi kurtardı.

milli takımı 2014 ve 2016'ya götüremeyince aslolan G.Saray diyerek kuyruğunu kıstırıp gelir yine.mümkünse bunda sonra kızı ile moda tasarımcılığı yapsın şikecilerin kader ortağı!!!

Fox International Channels ile yapılan reklam satışı anlaşması imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in durumuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim'in her zamanki gibi milli takımda da başarılı olduğunu kaydeden Aysal, "Galatasaray Türkiye için büyük bir fedakarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için milli takıma göndermesi, federasyona büyük bir destektir. Federasyon da inşallah, Fatih Terim konusunda bizim yaptığımız fedakarlığa aynı incelikte karşılık verecektir.

tüpçüye destek verdim diye sevinen başkanınıda eleştir samimiyetini anlayalım

Fox International Channels ile yapılan reklam satışı anlaşması imza töreninde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in durumuyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim'in her zamanki gibi milli takımda da başarılı olduğunu kaydeden Aysal, "Galatasaray Türkiye için büyük bir fedakarlık yaptı. Böyle bir kulübün hocasını 4 maç için milli takıma göndermesi, federasyona büyük bir destektir. Federasyon da inşallah, Fatih Terim konusunda bizim yaptığımız fedakarlığa aynı incelikte karşılık verecektir.

şikecilere destek verdim diye sevinen başkanınıda eleştir samimiyetini anlayalım

adam bunu takımdan şutlamak için fırsat kolluyordu hazır böyle bir neden de bulmuşken kapının önüne koydu.Ünal aysal zeki adam fatih terim'in 1 sene boyunca milli takım için hazırlık yaptığını bilmiyor muydu? tek yanlışı sezon başı yollamamasıydı.

Fatih Terim inanılmaz şanslı bir hoca bunu hep söyledim.

Yada nerde ne zaman duracağını çok iyi biliyor.

2sinden biri.

FAruk Süren fatih hocayı takımın başına getirdi.

Harika bir kadro kurdu.

Yaşlı gerek yok demesine rağmen HAGİ yi Popescuyu aldı.

Fatih Terim de o istemediği HAGİ sayesinde 4yıl üst üste şampiyonluk+UEFA kupasını aldı.

Haliyle kariyer zirve yaptı avrupadan talipler gelmeye başladı.

Ve ilk ciddi teklifde arkasına bile bakmadan

Bu taraftar "1 yıl daha kal bizimle" diye kapısında sabahlamasına rağmen attı imzayı.

Eğer o gün GS da kalsa idi derdim evet bu adam için GS herşeyden önce geliyor.

Ama Yapmadı !

Gitti Avrupada başarısız oldu. Milanda Fiorentinada Başkanlarla tartışdı ve kovuldu.

Sonra Özhan canaydın GS başına onu getirdi . Hemde Tek yetkili olarak.

Bütün transferleri o istedi o yaptı.

Sonuç. Ligde hezimet . Onlarca yabancının alınıp gönderilmesi + milyonlarca dolar zarar...

Sonra Milli takımın başına geçdi..

Avrupa şampiyonası Dk 90 larda gelen gollerle Fatih terimi bir kez daha İMPARATOR yaptı..

Ama objektif izleyenler şansın ne kadar bu başarıda etken oldugunun farkındaydı...

Sonra ne oldu ?

GS Adnan Polatla tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyordu Adnan Polat hocam gel kurtar bizi dedi.

Ama Fatih Terim Kabul etmedi .

Neden ? Çünkü biliyordu o Şartlar altında o kadro ve o huzursuzlukda başarılı olamayacağı belliydi.

Adnan Sezgin dedi herkes .

Sonra GS da yeni bir yapılanmaya gidildi. Yeni bir heyecan arandı ve değişimin adı olarak ÜNAL AYSAL Başkan oldu.

Ünal AYSAL değişimi başlattı . Tekrar Avrupalı GS vizyonunu getirdi. Fatih Hocayla Anlaşdı.

Takımı Zapatalardan Canalarda , Selcuklara Drogbalara Sneijderlere dönüşdürdü.

Parasını zamanında alamayan çalışanlardan Takır takır parasını alan bir kulübe döndü GS tekrar.

Haliyle bu dik durus bu istikrar takıma bir hava katkı.

Fatih Terimde Floryayı tekrar adam ederek GSı tekrar takım görüntüsüne kavusdurdu.

Ardından 3 temmuz patladı. Beşiktaş ın borç batagı yüzünden Feda demesi ile GS ligde Tek takım oldu...

Diyorum ya Çok şanslı bir adam FAtih Terim.

2 yıl Rakibin olmadıgı ligde Şampiyon yaptı GS ı...

Ve bir Anda yine İmparator Sesleri Naraları atılmaya başlandı.

Fatih Terimde başarılar geldikçe tekrar güven kazandı Egosu konuşmaya başladı. Başkana yöneticilere gider yapmaya başladı.

O gider yapdıkça başkan alttan almadı oda gider yaptı.

Sonra Gazetelerde TV lerde ne hikmetse ! Milli takımı yalnızca Fatih teri kurtarır edaları esmeye başladı.

Yine ne hikmetse 2 takımı birden çalışdırabileceği bir sorun olmayacağı yönünde yayınlar gördük.

Bu belirsizlik Bu huzursuzluk sahada GS a yansıdı ve GS yine bir hezimeti gördü Real Karsısında ve Sonundada Fatih Terim kovuldu.

Sizi bilmem ama BEN Fatih Terimin GS dan Kendisini bilerek Kovdurtmak istediğini böylece Hem Yönetimi taraftarın önüne atıp Hemde bu seneki başarısızlıkdaki sorumlulukdan Kurtulmayı amaçladıgını düşünüyorum...

İsteseydi Fatih Terim bu milli takım krizi hemen biterdi başlamadan.

Başkanım derdi ben sadece hatır imzası attım . İmza da burda buyrun bakın.

Ama yapmadı...

Şimdi ne oldu ?

Başarısızlıkdaki bütün suç Yönetimde, Mancini de . Fatih Terim sıyrıldı Yine büyük hoca İMPARATOR olarak kaldı...

Oysaki ilk 5 haftada görüldü ki bu takım top mop oynamıyor. Oyuncuların Fizik kondisyonu bitik.

Maç kazanamadığı gibi hermaç gol yeme lanetinden kurtulamıyor.

üstüne birde Realden 6 yedik...

Fener Beşiktaş desen gümbür gümbür gidiyor...

Fatih Terimin kendisinin bile bu sene şampiyon olacağımıza inandıgını düşünmüyorum.

O yüzden de bırakıp gitti zaten. 6 Ay önce demediğini bırakmadıgı adamlarla kader birliği yaptı....

Ben artık Bıktım bu GS ın üzerindeki FATİH TERİM baskısından....

Bırakıın arkadaş. Sandığınız kadar Muhteşem bir hoca olsa Avrupadan teklif yağar.

3 yıl bodrumda yattı milli takımdan sonra.

GS olmasa 3 yıl daha yatmaya devam ederdi.

Şimdi Milli takımın başında

Göreceksiniz oradan da ayrılacak ve bu sefer GS dada çalışamayacak.

Benimde şöyle bir iddiam var. Fatih Terim 4-5 yıl boş oturmaz.

Milli takımdandan sonra Feneri yada Beşiktaşı çalışdıracak ki büyük ihtimal Fener olacak.

Bu hissimin gerçekleşecek mi göreceğiz.

adam bunu takımdan şutlamak için fırsat kolluyordu hazır böyle bir neden de bulmuşken kapının önüne koydu.Ünal aysal zeki adam fatih terim'in 1 sene boyunca milli takım için hazırlık yaptığını bilmiyor muydu? tek yanlışı sezon başı yollamamasıydı.

fatih hoca milli takıma ünal aysalı karşışına alarak gitti gibi bir algı yaratılıyor,hocanın gitmesi karşıysan tepkini koyacaktın, federasyona destek verdim fedakarlık yaptık diye açıklama yapmayacaktın, hocayı milli takıma yollayan ünal aysal bunla gurur duyan ünal aysal,hocayı eleştircekseniz baska yerden vurun sistemini taktiğini eleştirin bende eleştiriyorum çünkü

Ozleyecegiz seni hocam. Keske 3. doneminin ilk sezonundaki gibi kalsaydin ve oyle devam etseydin. Iste mukemmel Fatih Terim ve mukemmel takimi tam olarak oydu.

Imparator Terim

---------Muslera---------

Eboue-Semih-Ujfalusi-Balta

Engin--Melo---Selcuk--Emre

-------Necati-Elmander-------

Bu takimi asla unutmayacagim.

Bu takim gercekten keyif veriyordu, insani rahatlikla futbol izletiyordu. Emre'yi kücük yaz diyecektim ama sonradan hatirlardim ki o sezon iyi oynamisti. 2:0 geride olsak bile bu maci aliriz dedirttiyordu. Harbiden müthis bir takimimiz vardi.

Beyler lütfen üslubumuza dikkat edelim, kulübümüze önemli hizmetli olmuş insanlara "eleman, botokslu" falan demek yakışmıyor. Olayın üstünden epey zaman geçti artık üzerine bu kadar düşmemek lazım. İlk günlerde sinirle diyenleri anlarım ama ortamın gerilmesine yol açıyor böyle ifadeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt