Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 den fazla yorum okudum. Terim le dalga geçenlerden tut, GS haini ilan edenler mi dersin ilginç !! Forumda 13 - 17 arası çok genç var sanırım.

Size hayatınız boyunca tadılmayacak başarılar tattırdı. Kovulmasına rağmen haksızca futbolcuları gelecek maça motive etmeye çalıştı.

2 yıl boyunca başkanın yardımcıları mı diyim yalakaları mı diyim yoksa danışmanları mı diyim. Terim in altını oymak adına herşeyi yaptılar.

Ali Dürüst gibi mükemmel bir insanı kolpa oyunlarla yediler, Adnan Öztürk gibi sert ama doğrucu adamı yediler.Etkisiz Abdurahim i bile yediler.

Hocaya üstten alttan bel altı laflarla vurdular, Kulüpte hocanın huzuru kalmadı.

Zaten o da üzgün ve mutsuz savaşacak gücü kalmadığı için gideceğini bile bile bu yollara girdi. Sen hocanın yerine Mayıs dan hoca ararsan, Fatih hocada halkın 75 milyonun takımına gider arkadaş. Tüpçü nün altında çalışacak diyenlere şunu diyim o sadece kağıtta öyle görünür!

Fatih TERİM, TFF nin ve Tüpçünün ÜSTÜNDE çalışır. Kimseyi sallamaz. GS li olduğu için Başkan ve yönetime 1 laf etmedi. Tüpçüye ettiği gibi.

TERİM mükemmel bir GS lidir. Bende eleştirdim ama hakkını kimse ödemeyez hocamızın.

Tam demişti ki Terim, GS mizin Ferguson u artık olacak, Kulüp kurumsallaşıyor herşey yerine oturuyor. 1 maçı bahane ederek, Milli takım oyunları ile GS Başkanı bizzat kendi GS nin geleceğini heba etti. Terim bu sene 5. de olsa GS nin başında 5 yıl daha kalmalıydı. Üstüne koya koya gidiyorduk.

Lucescu neler yapıyor görüyorsunuz. ŞL de onlarda 4-5-6 yediler kovdular mı hocalarını tam tersi herşeyiyle onure ettiler.

Şimdi size soruyorum şemsiyeyi terse çeviriyorum!!

1. 100 yılda bir olacak şekilde Galatasaray, Fenerbahçe nin stadında Terim sayesinde Şampiyonluk Turu attı. Bunu kim yaşatabilirdi!! Play-off oyunlarına rağmen.

-Eğer Fb bu şekilde Arena da kupayı alsa FB taraftarı 100 yıl boyunca o adama tapar ve FB stadına her yere heykelini dikerlerdi!

2. 2 sene üst üste FB yi eze eze 10 puan farkla hakemleri ve sistemi yenip şampiyon oldu mu Terim ??

3. Nerdeyse, derbi kaybetmez bir takım haline getirdi mi? BJK, FB yi defalarca yendik, FB içerde bizi iddiasız maçta yendi sadece.

BJK ve FB iç sahamızda şamar oğlanı oldular yalan mı?

4. UEFA ŞL de GS nin adı yıllar sonra Çeyrek Finale yazdırılırken, Tüm dünya GS mizi gündem yapmadı mı? Gururlanmadık mı?

5. FB - BJK - TFF ve ayakçılar, birlik olmadı mı?

Koskoca GS, En büyük simgesine sahip çıkamadı yazıklar olsun !! TERİM'e hoca sen nereye gidiyorsun. İstediğin gibi devam ederiz yeter ki denilemedi. 15 gün sabredilemedi. ! 10 gün sonra Milli takım bitmişti. Bahane ettiler gönderdiler şimdi FB nin ve BJK nin 20 puan altında 3. mü oluruz 4. mü hesapları da siz yapın rahat battı çünkü!!

Bu başlıkta tartışmanın ne gibi bir amacı olabilir çok merak ediyorum.

Fatih Terim olsaydı Akhisara yenilmezdik. Ben boyle aciz duruma düştüğümüzü anımsamıyorum.

Beşiktaş borç batağında, Fener şike muhabbetinde ortada rakip yok 2 sene şampiyon ol. Kaybettiğimiz maçlardan sonra neyi tartışacağımızı bilmiyorduk. Sistem ? Taktik ? Duran toplar ? Varyasyonlar ? Hiçbiri yoktu ve tartışamıyorduk. Hepsini geçtim sen nasıl Galatasaray düşmanı olan bi adamaın emrine girersin ya. Madem eleman olayına bu kadar taktın ee demezler mi Demirören sana en kral eleman muamelesi yapıyor diye. Bonus olarakta bütün hezimetlerde senin adın var. '' Planlarım var ama bu olanlardan sonra takımın başındayım '' EEE ELEMAN O OLANLARIN BAŞI DEMİRÖREN DEĞİL Mİ ?????? Son olarak çok şanslı bi hocasın. Hep dörtayak üzerine düştün.

Benimde şöyle bir iddiam var. Fatih Terim 4-5 yıl boş oturmaz.

Milli takımdandan sonra Feneri yada Beşiktaşı çalışdıracak ki büyük ihtimal Fener olacak.

Bu hissimin gerçekleşecek mi göreceğiz.

Sana işte o dediğin şey olacak son şeydir!! TERİM para için GS yi satacak olsa 2000 de FB, Yöneticisi Selim Soydan 10 milyon dolarlık teklif yaptığını söylüyor!!

Cevabı da bak aşağıdaki video da ??

https://www.mynet.com/video/spor/terim-den-astronomik-teklife-ret-1477110/

2. Cevabımda, Terim şanslı takıma gelmişmiş, Bizzat birçok adamı yeni takımı Selçuk, Melo, Muslera, Ujfa, Riera,Eboue, hepsini bizzat TERİM aldırdı. İskeleti bizzat kendi kurdu, onun sayesinde Kadıköy Hatırasını yaşadın Ömrün boyunca da unutmayacak, çocuklarına gururla anlatacaksın.!

Şunu da unutma iyi futbol ve başarı büyük takımlarda yıldız adamlarla gelir!!

Senin mantığınla bakarsak,

Mancini 300 milyon Sterlin lik takımı Avrupa da 3 yıl rezil etti. 1 turu göremediler. 1 kere zar zor şampiyon yaptı.

Mourinho 200 milyon Sterlin harcattı, Lampard, Drogba, Essien vsss kaç tane adam aldırdı.

Ancelotti, Sırf Bale e 100 milyon euro ödetti. daha açıyım mı? diğerleri İSco - 30 milyon vs gider Ballı adam ya hepsi de hocaların

Fatih hocayı takımın başına getirdi.

Harika bir kadro kurdu.

Yaşlı gerek yok demesine rağmen HAGİ yi Popescuyu aldı.

Fatih Terim de o istemediği HAGİ sayesinde 4yıl üst üste şampiyonluk+UEFA kupasını aldı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C1Q_-20lfCo[/media]

24:30'dan itibaren dönemin yöneticileri İrfan Kurtoğlu ve Ergun Gürsoy'un ağzından Hagi'nin transfer sürecini dinleyebilirsin, dinlemelisin. Tamamen yalan yanlış bir şey yazdığını izleyince göreceksin. Gerisini okumadım yazının başındaki failden dolayı ama insanları yanlış bilgilendirmene izin veremem.

Faruk Süren maddi konularda anlaşmazlık çıkınca vazgeçme aşamasına geliyor Hagi transferinden. Fatih Terim "bana bir yıl para vermeyin" diyerek ne kadar çok istediğini belli ediyor. Videoyu izlemeye üşenenler olursa diye anlatıyorum. Zaten transferinde bu kadar ısrarlı olunca İrfan kurtoğlu soruyor "sen bu adamı bu kadar çok istiyorsun avrupada ilk 10'a girer mi?" sorusuna da "Dünyada ilk üçe girer" cevabını veriyor.

Yani yaşlıydı istemedi, Faruk Süren aldı gibi laflar şehir efsanesi ya da Fatih altaylı gibi adamların kendini tatmin etme çabalarından başka bir şey değildir. Zaten Ergun Gürsoy benim için yeterli bir kaynak.

fatih terimi nerden vuracaklarını şaşırmışlar vefasız taraftar dikkat edin galatasaraylı demiyorum

hakaret ediyosun bana ama seni raporlayacak kadar ispikçi değilim

ALLAH'A ŞÜKÜR

-Tapatalk-

sana bir abi nasihatı benden bir daha alıntı yapma tamam mı abisi senden yaklaşık 8-9 yaş büyüğüm hadi kimseye saygın yok kendine olsun biraz ağır ol adam sansınlar canımın içi

sana bir abi nasihatı benden bir daha alıntı yapma tamam mı abisi senden yaklaşık 8-9 yaş büyüğüm hadi kimseye saygın yok kendine olsun biraz ağır ol adam sansınlar canımın içi

BEN NERDEN BİLİYİM SENİN YAŞINI BE

mesajlarına bakarak benden küçük olduğunu düşünmüştüm ama.. neyse

-Tapatalk-

Lig maçlarını genel olarak analiz ettim de bursa deplasmanında 4-5 eskişehirde 6 poziyonumuz var. İçerdeki rize-antalya-antep maçlarında ortalama 8-9 falandır. Beşiktaş maçında da 7 tane var. Zaten beşiktaş-bursa-eskişehir gibi deplasmanlarda maksimum bu kadar pozisyon bulursun içerideki maçlarda zaten çok fazla. Akhisar deplasmanında ise gol haricinde pozisyonumuz yok ama eleştiri için doğru bir maç değil çok fazla eksik vardı. Demem o ki biraz şanslı olsak en azından 6 puan fazlamız vardı şu an ki liderle aynı puan oluyor bu. Bu da böyle bir gerçek

Lig maçlarını genel olarak analiz ettim de bursa deplasmanında 4-5 eskişehirde 6 poziyonumuz var. İçerdeki rize-antalya-antep maçlarında ortalama 8-9 falandır. Beşiktaş maçında da 7 tane var. Zaten beşiktaş-bursa-eskişehir gibi deplasmanlarda maksimum bu kadar pozisyon bulursun içerideki maçlarda zaten çok fazla. Akhisar deplasmanında ise gol haricinde pozisyonumuz yok ama eleştiri için doğru bir maç değil çok fazla eksik vardı. Demem o ki biraz şanslı olsak en azından 6 puan fazlamız vardı şu an ki liderle aynı puan oluyor bu. Bu da böyle bir gerçek

Şans değil hocam bazı oyuncularda bu kadar ısrar etmeseydik maç başındaki oyun anlayışlarımızdan maç içerisinde şaşmasaydık şu an liderdik.

Dikkat et o saydığın pozisyonlar genellikle ilk yarı hatta maç başlarında oluyordu.Gol gelmedikçe takım panikliyor kenardan da saçma sapan hamleler gelince 2.yarı bırak pozisyona girmeyi bir sürü pozisyon veriyorduk akhisar maçını bir kenara alırsak ben macinin maç içerisinde kendi oyun anlayışından hiçbir zaman şaşamayacağını,mntıklı hamleler yapacağını düşünüyorum

Sana işte o dediğin şey olacak son şeydir!! TERİM para için GS yi satacak olsa 2000 de FB, Yöneticisi Selim Soydan 10 milyon dolarlık teklif yaptığını söylüyor!!

Cevabı da bak aşağıdaki video da ??

https://www.mynet.com/video/spor/terim-den-astronomik-teklife-ret-1477110/

2. Cevabımda, Terim şanslı takıma gelmişmiş, Bizzat birçok adamı yeni takımı Selçuk, Melo, Muslera, Ujfa, Riera,Eboue, hepsini bizzat TERİM aldırdı. İskeleti bizzat kendi kurdu, onun sayesinde Kadıköy Hatırasını yaşadın Ömrün boyunca da unutmayacak, çocuklarına gururla anlatacaksın.!

Şunu da unutma iyi futbol ve başarı büyük takımlarda yıldız adamlarla gelir!!

Senin mantığınla bakarsak,

Mancini 300 milyon Sterlin lik takımı Avrupa da 3 yıl rezil etti. 1 turu göremediler. 1 kere zar zor şampiyon yaptı.

Mourinho 200 milyon Sterlin harcattı, Lampard, Drogba, Essien vsss kaç tane adam aldırdı.

Ancelotti, Sırf Bale e 100 milyon euro ödetti. daha açıyım mı? diğerleri İSco - 30 milyon vs gider Ballı adam ya hepsi de hocaların

Fatih Terim Her zaman şanslıydı dedim.

Fatih Terim sayesinde 6-0 ıda gördüm fenerden unutulmayacak.5-0 chealseyide gördüm.1-6 Real madrid ide.

Hiç yönetime pay verme zaten.

Bütün iyi transferler fatih Hocanın eseri.. Bütün kötü Transferler ise yönetimin.

Aydınıda Fatih hoca aldırdı. Yiğitide. Furkanıda Sercanıda, Daha sayamadıgım bir çok yabancıyıda.

Yönetim hiç istemedi zaten yukarda söylediğin topçuları.

Canaydın dönemindede fatih Terim yapmadı zaten transferleri....

Diyorum ya sizin gözünüzde hiçbirşeyin önemi yok. Başarı varsa Fatih Terimindir. Yoksa tek suçlu Yönetimdir!

Mancini zar zor şampiyon yaptı demişsin. O 300 milyon sterlin lik adamlarla.

İngiltere premier liginde kaç tane şampiyon olmuş yabancı hoca var biliyormusun acaba ?

O 300 milyon sterlinlik takım şimdi ligde ne durumda ?

Adamlar 33 yıl sonra gelen şampiyonluk için Manciniye şükrediyor sen ne anlatıyorsun bana.

Yukarıda örnek verdiğin duruma gelince.

Benimkisi bir his bir iddia. Geçmişde olmamış gelecekde olmayacağını garantisini edemezsin.

Ha bu olacak diye % 100 bir iddiam da yok ben sadece kendime göre yorumlayıp böyle düşünüyorum çalıştıracak diyorum...

Neyse Siz Fatih Terim tellallıgı yapmaya devam edin.

Şans değil hocam bazı oyuncularda bu kadar ısrar etmeseydik maç başındaki oyun anlayışlarımızdan maç içerisinde şaşmasaydık şu an liderdik.

Dikkat et o saydığın pozisyonlar genellikle ilk yarı hatta maç başlarında oluyordu.Gol gelmedikçe takım panikliyor kenardan da saçma sapan hamleler gelince 2.yarı bırak pozisyona girmeyi bir sürü pozisyon veriyorduk akhisar maçını bir kenara alırsak ben macinin maç içerisinde kendi oyun anlayışından hiçbir zaman şaşamayacağını,mntıklı hamleler yapacağını düşünüyorum

Ben de takımın daha derli toplu oynayacağına inanıyorum sistem olarak ama geçmiş maçlarda talihsiz olduğumuzu da düşünüyorum. Panik kısmı biraz da yakaladığın pozisyonları gol yapamamaktan kaynaklanıyor bence. Örneğin rize maçında 1-0'dan sonra ikiyi bulsak maç bitecek ama bir türlü olmadı tabii Burak ısrarı vs denilebilir ama o kadar kaçıracağını kimse tahmin edemezdi yanlış hatırlamıyorsam kendi başına 6 net gol kaçırdı.

fatih terimi nerden vuracaklarını şaşırmışlar vefasız taraftar dikkat edin galatasaraylı demiyorum

ya ne ugrasiyorsun halen yahu burda ?! ... insanlar her yerde vardir. onlara A dersin B anlarlar her zaman.

yada bebeken yataklarindan düsmüsler bir yerde error veriyorlar. insanlarda hele hele bizim insanimizda bir sorun varki hasta oluyorum vallahi bu durumlarina ve bir süre sonra sadece gülüyorum. yakin arkadaslarima hata anlatiyorum birlikde gülüyoruz arada sirada :DD bir hatali düsüncenin arkasindan gidiyorlar birisi gelip yok kardesim eksik veya yanlis biliyorsun diye ona dogrulari anlatmaya calisiyor ama o karsindaki kisi bu noktada anliyor aslinda konuyu ama o kücük beyinindeki neanthaler beyin hücreleri canlaniyor diyelim ve yanlisimdan dönmem ölürüm mantigini savunarak yine error yapior.

ugrasmaaa :)

zaman kaybidir !!! NET !!!

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine.

Bu konuyu kilitleyelim lütfen, uzatmanın anlamı yok bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt