Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter be sIktInIz fatih hocanizlan artik.Gitmesi sorun kalmasi sorun.Adam mersin macinda kendisi söyledi gitme niyetim vardi ama simdi daha cok calisacagim diye.Siz halen neyin kafasini yasiyorsunuz merak ediyorum.Fatih hocanin kaprisini cekme mecburiyetimiz yok ,basarilari icin tesekürler ama kul köle olacakda degiliz.Kupayi kafasina atan yeni baskani ile mutluluklar diliyorum.

Yeter be sIktInIz fatih hocanizlan artik.Gitmesi sorun kalmasi sorun.Adam mersin macinda kendisi söyledi gitme niyetim vardi ama simdi daha cok calisacagim diye.Siz halen neyin kafasini yasiyorsunuz merak ediyorum.Fatih hocanin kaprisini cekme mecburiyetimiz yok ,basarilari icin tesekürler ama kul köle olacakda degiliz.Kupayi kafasina atan yeni baskani ile mutluluklar diliyorum.

Olur mu bazı arkadaşlar takımın anahtarını verecekler kendisine.Oldu olacak Terimspor yapalım takımı.

Yeter arkadaş.Sabahtan akşama kadar Terim de terim.İmparator da imparator.Kendisi milli takımda çalışıyor.Gidin milli takımı destekleyin işte...

Olur mu bazı arkadaşlar takımın anahtarını verecekler kendisine.Oldu olacak Terimspor yapalım takımı.

Yeter arkadaş.Sabahtan akşama kadar Terim de terim.İmparator da imparator.Kendisi milli takımda çalışıyor.Gidin milli takımı destekleyin işte...

Bikmadi bizim millet böyle kul köle olmaktan .Yoklugunda bile zarar veren bir sahistir sinyor terim.Kendisine evrak sahtekari olan yeni baskani ile mutluluklar ,o sikeci heriften ögrenebilecegi cok seyler var terimin.Pardon unutmusum Fatih hoca ders almaz ders verir.

Tencere Yuvarlanmis Kapagini Bulmus

bi burak yilmaz'in, bi sneijder'in bide terim'in basliklarinin surekli yukarida olmasi artik biktirdi

Bu başlığın kilitlenmesini talep ediyorum, zira pozisyon itibariyle kulübümüz için zararlı bi şahıstır kendisi. Her kötü sonuçta buranın hortlatılmasından bıktık.

Bi bitmediniz ne terimmis arkadaş klübü kapatsalar ikinci lige düşsek bu kadar tantana olmaz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bir Avrupali olarak, ve cok yabanci arkadas sahibi olan kisi olarak, Fatih Hocayi bi onlarin gözünden size anlatiyim. Iki tanesi Iltayan, zaten o dönem iyi tanirlar, hala da Fiorentina taraftarinda bi kismi Terimi cidden seviyor. Onlara göre Fatih Hoca cok baba yapisi var, herkes susar onu dinler, ama taktik anlayisi yeterince degil, tabi Taktik anlayisi fazla kuvetli degil, ama Motivasyon olarak da belki dünya nin bir numarasi dir futbol dünyasinda, ve bu da bir cok seye yol aciyor.

Kendim bakiyorum, derbi haric hic bir maci dogru dürüz güzel futbol oynayarak yenmedik, hep bireysel ve kanser ola ola yendik. Son nezaman böyle güzel 3-0 yendigimizi hatirlamiyorum (derbiler haric) Türkiye Kupasi maclar bile rezil ötesi maclardi.

Ilk sene takim yeni, rakibler yerlerde, ve bizim iki üc acigimiz varken sampionluga ulastik. Emre Colak, Hakan Balta ve Urfali icin adam bulmak zorundaydik, Emre Colak Engin gibi skora katkisi yoktu, Melo ve Selcuk zaten Tsubasa ve Haro gibi yillardir taniyorlarmis gibi oynuyorlardi. Önde Herkesi yorarak öldüren Elmander ve ilk Yari Baros, ikinci Yari da top tuta bilen NEcati vardi.

Sol bek alinmadi... bi Carlinhos tutturuldu, gören de dicek yeni Roberto Carlos geliyor... Sonra Dany ve Cris alindi Urfali nin yerine (sakat dolayi) birde Emre C yerine gercek bir kanat ! Ismi de Amrabat. Necati birden yollandi, Burak transfer ortaya cikti, güya Lazio mu ne aliyordu sonra biz aldik 5 Milyona filan... Melo skandali yasandi, gelcek mi gelmicek mi diye, gelince bütün yazi Florida mi, Kalifornia da mi gecirdi bilemicem suan, ama Amerika da tatil deydi, ve gelince kosacak hali yoktu... Korkunc olay ise, hic bir transferin tutmamasiydi, Dany ve Cris SOS Alarm verirken, kafa gol yiyip rekora giderken mecburduk Ölü bir Melo la oynamaya, cünkü o olmayinca daha fazla kafa gol yiyorduk... ama oda sahada ruh gibi geziyordu

Burak takima cok az veriyordu, orta saha cökmüstü, nerde o gecen sezon un orta saha ya kosan yardim eden adamlar, Elmander (Fener macindan sonra öldü), Necati postalandi Es Es e, kalmisti bi Burak, takim rezalet oynuyordu onun sayesinde de tabiki, ama neticede golünü atip kimse elestiremiyordu, cünkü Türkiyede Gol atmak herrsey den önemlidir diye... Hangi takim ciksa bizim orta saha yi rezil ede ede geciyordu, hele ki bi takim 5 li orta sahi oynasin, biz ölü gibi geziniyorduk.

O Sezon nasil Sampion Oldk, ben hala anlayamadim, cidden derbiler haric bir gram futbol oynamadan kupayi aldik, kisin zaten Eleman olayi oldu, Terim Burun kiviriyor, gergin, hocaya transferler yapiliyor, Hoca diyor yok ben Kaka yi istiyorum filan diye, belliydi bu is olmiyacak diye.

Almanlara bakiyorum TD ve Sportif Direktör onlarda da en iyi arkadas degiller, Ispanya olsun, Ingiltere orda da öyle degil, ama herkes isine profesyonel bakmali, yok benim bunla problemim var, tipini sevmiyorum filan diyip altan savas cikarmak da bi tek türkiyede var...

Kimse de bana anlatmasin ki kendi kendimizi vurduk, bu takim gecen sezon dan beri Alarm veriyordu, eksikleri giderecegimze daha fazla eksik oldu nasil ocak bu is ? Ilk sezon üc yere adam lazigm ken, simdi sol bek, sag bek, defans, orta saha yedek, sol kanat lazim...

6d34fd53d6544584b7264eb193e17aa5%20copy.jpg

ca0fb951e59f4a4290d4c1cf4877a063%20copy.jpg

Milliidman.jpg

Caner'le "cak" yapmis, tez kellesi vurula.

Hocanin umrunda degil buradakiler onun icin neredeyse sabah aksam burada yazmaya razi.. Allah herkese FT sansi versin.

Bu foruma bu yaz üye oldum.

İlk mesajlarımdan biridir . GS ın bu sene KAOS yılı olucak demişdim. Daha ortada hiçbir sorun yokken Transfer sezonu bile yeni açılmışken.

Herkes yerden yere vurmusdu beni fenerli olmakla itham edenler bile vardı .

Ben sadece olaylara bakıp kendi çapımda yorumlayıp birazda hissiyatımı katarak bu sonuca varmısdım.

Maalesef Haklı çıkdım...

Şimdi yine şöyle olaylara bakıyorum.

Basındaki yorumlara bakıyorum.

Benim düşünceme göre Fatih Terim ile Demirören federasyonu şartlar gereği birliktelik yapdılar.

2side denize düşen yılana sarılır misali .

Fatih Hoca GS da yönetim ile olan anlaşmazlıklarını ve takımın bu seneki başarısız sonuçlarından sonra kendini Milli takıma attı.

Boşda kalacağına Hem daha rahat çalışacağı hemde GS dan aldıgının belkide 2 katını alacağı bir yere gitti.

Bu yüzdende geçen sene tüpçü hakkındaki söylediklerini unuttu.

Demirörende Mili takımın bu başarısızlıgında en iyi çözümün Fatih Terim olacağını düşünerek görevinde kalabilmek adına Fatih Terime sarıldı...

Tamamiyle çıkar ilişkisi ve başarıya dayalı bir ilişki..

Fatih Terim DK elemerine gidemez üstüne de Avrupa kupası elemelerinde başarısız sonuçlar alırsak Tüpçü ile Beraber oradan ayrılır.

Birlikteliklerinin çok uzun olacağını sanmıyorum.

Ama en azından 1 yıldan önce elemeler başlamayacağından 1 yıl yattıgı yerden parasını alır.

Sonrasıda başarıya endeksli bir ilişki olur.

Peki ya sonra ne yapar ?

Bence Fatih Terim Avrupa şampiyonalarına milli takımı götürüp orada yarı final oynatmadıgı sürece Avrupadan hiç bir takımdan kolay kolay teklif almaz.

Olurda başarısız olur ve görevinden ayrılırsa geriye tek secenek kalıyor türkiye ligi...

Ben GS da yönetime gelecek yeni başkanların kolay kolay daha Fatih Terim ile çalışacağını sanmıyorum.

Ali Dürüst gelmediği sürece Fatih Terimle çalışmak isteyecek biri çıkmayacakdır.

Peki Fatih Terim o zaman ne yapacak ?

Sizce Avrupadan hiçbir teklif Almayan Terim üstüne GS a da dönemezse 5-10 yıl Boş boş oturur mu ?

Bence oturmaz.

Ben Bu GS ayrılıgından sonra Fenerbahçeli yöneticilerin taraftarların Fatih Terim ile ilgili yorumlarını gördükçe Onu ne kadar istediklerini anlıyorum.

Zamanında Selim soydan teklif etmiş geri çevirmiş ama ileride şartlar onu böyle bir teklifi kabul etmeye zorlayabilir.

Beni Yine taşlayanlar atıp tutanlar olucak ama

Ben 5-10 sene içerisinde Fatih Terimi Fenerbahçenin başında göreceğimizi düşünüyorum...

Bu sadece bir varsayım tıpkı sezon başında GS için yaptıgım gibi ama ben bunun gerçekleşeceğine inanıyorum..

artık önümüze bakmalıyız hocamıza emekleri için teşekkürler bundan sonrası hayırlı olur inşallah bizim için

umarım kurtarıcı roluyle bıdaha aramayız dıyerek kapatalım bu konuyu takımımıza odaklanamıyoruz dogru durust...

Fatih Terim 2002 yilinda yanilmiyorsam, Lutfi Kirdar'da bir seminer vermisti. Orda Vedat Inceefe'yi sordular, cunku Vedat da Terim'in manevi oglu, bir ise yaramasa da hep kadroda diye cok elestiriliyordu.

Terim'in cevabi ilgincti. Vedat sakatligi olsa da "Hocam bacagim kopsa da gorev verirsen oynarim ben o macta" dermis. Vedat en onemli mac haftasini gece kuluplerinde sabahlayarak geciren bir futbocu olsa da boyle laflar ettigi icin kulubun ekmegini yedi yillarca yani.

Yukardaki resme bakinca da, ilerde Caner kendi takiminda yedek kalsa dahi milli takima cagrildiginda sasirmamamiz gerek diye dusunuyorum.

Beşiktaş borç batağında, Fener şike muhabbetinde ortada rakip yok 2 sene şampiyon ol. Kaybettiğimiz maçlardan sonra neyi tartışacağımızı bilmiyorduk. Sistem ? Taktik ? Duran toplar ? Varyasyonlar ? Hiçbiri yoktu ve tartışamıyorduk. Hepsini geçtim sen nasıl Galatasaray düşmanı olan bi adamaın emrine girersin ya. Madem eleman olayına bu kadar taktın ee demezler mi Demirören sana en kral eleman muamelesi yapıyor diye. Bonus olarakta bütün hezimetlerde senin adın var. '' Planlarım var ama bu olanlardan sonra takımın başındayım '' EEE ELEMAN O OLANLARIN BAŞI DEMİRÖREN DEĞİL Mİ ?????? Son olarak çok şanslı bi hocasın. Hep dörtayak üzerine düştün.

hah biz de şimdi aynı şeyi söylüyoruz.. beşiktaş başkanı borcunu kapattığını açıkladı, fenerin şike muhabbeti bitti.. şimdi olsun bakalım Galatasaray şampiyon.. ama şampiyon olamayınca ona da bir kulp bulursunuz..

Fatih Terim 2002 yilinda yanilmiyorsam, Lutfi Kirdar'da bir seminer vermisti. Orda Vedat Inceefe'yi sordular, cunku Vedat da Terim'in manevi oglu, bir ise yaramasa da hep kadroda diye cok elestiriliyordu.

Terim'in cevabi ilgincti. Vedat sakatligi olsa da "Hocam bacagim kopsa da gorev verirsen oynarim ben o macta" dermis. Vedat en onemli mac haftasini gece kuluplerinde sabahlayarak geciren bir futbocu olsa da boyle laflar ettigi icin kulubun ekmegini yedi yillarca yani.

Yukardaki resme bakinca da, ilerde Caner kendi takiminda yedek kalsa dahi milli takima cagrildiginda sasirmamamiz gerek diye dusunuyorum.

Adama sorarlar ozaman ermani futbol oynamak istiyorken niye yollaniyor, yaz kampini tatilde geciren Aydin neden CL Listesine Ermanin yerine aliniyor ? Hani oynamak istemek de bir gösterge degil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt