Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca divan üyesi olduğunu vurguladı, GS'yi uluorta her yerde konuşmam dedi. Bence konuşacağı yer de divan toplantısı olacak.

dmg5f.gif
der hocaya ve milli takimina bakmasini soylerim.

Konusmasini ele gecirdik:

Fatih Terim, Milli Takım gibi kelimelerin geçtiği her konunun altına girip sürekli mesaj yazmaktan ne zevk alıyorsun bilmiyorum ama benim mesajımı alıntı yapmamanı rica ederim. Belli ki bazı insanların savunduğu şeylerin aksine düşüncelerin var. En azından insanların katılmasa bile saygı duyacağı şekilde yansıt bunları. Forumdan gidesim geldi iki gündür senin yüzünden.

Fatih Terim, Milli Takım gibi kelimelerin geçtiği her konunun altına girip sürekli mesaj yazmaktan ne zevk alıyorsun bilmiyorum ama benim mesajımı alıntı yapmamanı rica ederim. Belli ki bazı insanların savunduğu şeylerin aksine düşüncelerin var. En azından insanların katılmasa bile saygı duyacağı şekilde yansıt bunları. Forumdan gidesim geldi iki gündür senin yüzünden.

Peki son alintim bu fakat merak ettim sana nerede saygisizlik yaptim?

Bana saygısızlık yapmadın. Milli Takım ve Fatih Terim ile ilgili konuların altında düşüncelerini peş peşe mesajlarla ve tartışmaya yönelik bir tavırla paylaşıyorsun bence. Bunun yerine savunduğun şeyleri daha az mesajla belirtsen insanlar daha çok saygı duyabilir. Sen böyle düşünmüyorsan da kusura bakma. Sadece benim fikrim bu.

Bana saygısızlık yapmadın. Milli Takım ve Fatih Terim ile ilgili konuların altında düşüncelerini peş peşe mesajlarla ve tartışmaya yönelik bir tavırla paylaşıyorsun bence. Bunun yerine savunduğun şeyleri daha az mesajla belirtsen insanlar daha çok saygı duyabilir. Sen böyle düşünmüyorsan da kusura bakma. Sadece benim fikrim bu.

Peki renktas iyi gunler. Onerilerin icin tesekkurler.

fatih hoca hakinda her cevabin her mesajin en az asagalayici cekilde baslayip ve bitiyor resmen.

divan kurulu üyesi olarak kendi görüsünü aciklamak isteyince ovvv oluyor ama bazialri tv de camiamizi $ike ile suclayan bir rok zata SMS leri servis edince oleyyy oluyor...

benden de bu kafaya he he yav yani.

fatih hoca hakinda her cevabin her mesajin en az asagalayici cekilde baslayip ve bitiyor resmen.

divan kurulu üyesi olarak kendi görüsünü aciklamak isteyince ovvv oluyor ama bazialri tv de camiamizi $ike ile suclayan bir rok zata SMS leri servis edince oleyyy oluyor...

benden de bu kafaya he he yav yani.

Insanlari assagilamam.

Insanlari assagilamam.

ohaaaa. dalga mi geciyorsun yahu benimle. karsinda cocuk yok umutsu. her cümlen fatih terim ile ilgili hemen hemen assagalayici cekildedir , saygiszcadir hata hakaret sinirlarini zorluyor.

bu forumda aziz bukadar laf yemedi, fatih hocanin senden yedigi kadar galiba.

ohaaaa. dalga mi geciyorsun yahu benimle. karsinda cocuk yok umutsu. her cümlen fatih terim ile ilgili hemen hemen assagalayici cekildedir , saygiszcadir hata hakaret sinirlarini zorluyor.

bu forumda aziz bukadar laf yemedi, fatih hocanin senden yedigi kadar galiba.

Karsimda cocuk var demedim. Fatih Terim e bi kere bile hakaret etmedim. Gostersene su assagiladigim ve hakaret ettigim postlari? Galatasaray baskanina yalan soyluyor diyen adam bana konusmasini ogretecek. Tartismak istemiyorum Fatih buraya tartismak icin girmiyorum assagiladigim ve hakaret ettigim postlari ozelden atarsan uslubu degistirmeye calisirim ama boyle bir sey yaptigima inanmiyorum.

Karsimda cocuk var demedim. Fatih Terim e bi kere bile hakaret etmedim. Gostersene su assagiladigim ve hakaret ettigim postlari? Galatasaray baskanina yalan soyluyor diyen adam bana konusmasini ogretecek. Tartismak istemiyorum Fatih buraya tartismak icin girmiyorum assagiladigim ve hakaret ettigim postlari ozelden atarsan uslubu degistirmeye calisirim ama boyle bir sey yaptigima inanmiyorum.

ugrasmam vallahi. git kendi postuna bak. son 10 fatih hoca ilgili mesajlarini oku yeterlidir.

Galatasaray baskani yalan söyleyemez mi ?!

"ben baskan oldugum sürede fatih hoca kesinlikle bizimle kalacak !"

"beni piyasada-Tv lerde pek görmeyeceksiniz..."

hm... daha cok sayarimda bos veeeeer. hülooog baskan durusunu veya daha dogrusu baskan aysa > Galatasaray bakisini bozmak istemiyorum . böyle mutluysan mutluluklar dilerim sana.

uyandiginda bana haber ver lütfen. seni teselli edecek Galatasarayli kardesin burda olur.

ugrasmam vallahi. git kendi postuna bak. son 10 fatih hoca ilgili mesajlarini oku yeterlidir.

Galatasaray baskani yalan söyleyemez mi ?!

"ben baskan oldugum sürede fatih hoca kesinlikle bizimle kalacak !"

"beni piyasada-Tv lerde pek görmeyeceksiniz..."

hm... daha cok sayarimda bos veeeeer. hülooog baskan durusunu veya daha dogrusu baskan aysa > Galatasaray bakisini bozmak istemiyorum . böyle mutluysan mutluluklar dilerim sana.

uyandiginda bana haber ver lütfen. seni teselli edecek Galatasarayli kardesin burda olur.

:))))

burasi yetmemis twiterde de mesur oldun fatih hocaya kinin ile :) bravo yani. anti terim ödülüne cok yakinsin Internet aleminde :DD

Umutsu Şahin ‏@EvilYoshi7 4m

@altunterim Eleman sussun haddine degil onun tupcusuyle milli takima baksin.

burasi yetmemis twiterde de mesur oldun fatih hocaya kinin ile :) bravo yani. anti terim ödülüne cok yakinsin Internet aleminde :DD

Umutsu Şahin ‏@EvilYoshi7 4m

@altunterim Eleman sussun haddine degil onun tupcusuyle milli takima baksin.

Beni takip mi ediyordun Fatih ? :D

Bu arada ben herkesi sevmek zorundamiyim :D Sirf millet bana laf soylesin diye tweetleri buraya koymana gerek yok :P

Fatih Hoca donemi benim icin Antep maci sonunda bitti. Herkesin fikrine saygi duyarim.

Iyi gunler :D Bu konuyada zorlamazsan daha fazla yorum yapmam zaten

yok ya millet seni anti terimci diye resmen ilan etmis twiiterde. retweet yapiyorlar seni :DD

yok saka maka korkma simdi :) osman altunterim retwitt yapmis. gözüme carpti dogal olarak :) oda terimci

Keske retweet yapsalar :D RT kasarim azicik.

Valla kardesim kimseye dusmanlik besledigim yok, ama gidip Demiroren ile calisan hocanin, oradayken GS'i agzina almasini dogru bulmuyorum. Haa cikip divanda konusursa onada helal olsun medya onunde yapmadi derim en azindan.

Son olarak Fatih kardesim; Yukarda soyledigim gibi Terim benim icin bitmistir. Siradan bir insandir, hocadir. Bu bazi arkadaslar icin farklidir saygi duyarim fakat banada saygi duyulsun. Hakaret ettigim mesajlarim olursa duzeltirim burasi forum insanlari kiskirtmam. Twitterda yazdiklarim beni ilgilendirir forumu degil.

Hatam olursa, soyleyin aninda editlerim postlari no problem. MehmetCan quote leme dedi artik ondan alinti yapmam. Burayada yazmam zaten olay olmasin artik yeter onumuze bakalim.

Sana ve arkadaslara iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt