Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini takımın kondüsyonu eksik demişti..

Şimdi gördüğüm bir haberde Elmander diyor ki: "İdmanlarda tempo Galatasaray'dakindan çok daha yüksek. Özellikle ilk birkaç hafta kendimi her gün maç yapıyormuş gibi hissediyordum. Ama kısa sürede alıştım, şimdi çok daha iyi durumdayım'"

Fatih Hoca'nın takıma kondüsyon yüklememesi, kendi eksikliğinden mi, yoksa "ben zaten kalıcı değilim" rahatlığından mı bilmiyorum. Birincisiyse gitmesi iyi olmuş, bize yeterli olmayan bir teknik direktörmüş derim; ama ikincisi ise, vay Fatih Terim'in Galatasaraylılığına...

Şimdi gördüğüm bir haberde Elmander diyor ki: "İdmanlarda tempo Galatasaray'dakindan çok daha yüksek. Özellikle ilk birkaç hafta kendimi her gün maç yapıyormuş gibi hissediyordum. Ama kısa sürede alıştım, şimdi çok daha iyi durumdayım'"

Fatih Hoca'nın takıma kondüsyon yüklememesi, kendi eksikliğinden mi, yoksa "ben zaten kalıcı değilim" rahatlığından mı bilmiyorum. Birincisiyse gitmesi iyi olmuş, bize yeterli olmayan bir teknik direktörmüş derim; ama ikincisi ise, vay Fatih Terim'in Galatasaraylılığına...

En onemli ornek Melo adam ilk senesinde sahanın her yerindeydi simdi rakip kontraya kalkarkan defansa yuruyerek donuyo

Milli maclari kazanip brezilyaya gidersek bayagi sukse yapariz zor ancak imkansiz degil:)

Tapatalk mesajidir

Terimci Renkdaşlarim kusura bakmasin ama Terimi bu konu itibarsizlaştirmak zorundayim. Terim çok çok yetersiz bir TD. Nerdeyse "futboldan anlamiyor" demek istiyorum. Terime degil 4 milyon avro, 40 bin avro bile vermezler. Almanya'da 2. lig takimi çaliştiracak kadar donanimi yok. Ayrica futbolcudan hiç anlamiyor. O çok güvendigi BY milli takim kariyerinide bitirebilir.

Terimci Renkdaşlarim kusura bakmasin ama Terimi bu konu itibarsizlaştirmak zorundayim. Terim çok çok yetersiz bir TD. Nerdeyse "futboldan anlamiyor" demek istiyorum. Terime degil 4 milyon avro, 40 bin avro bile vermezler. Almanya'da 2. lig takimi çaliştiracak kadar donanimi yok. Ayrica futbolcudan hiç anlamiyor. O çok güvendigi BY milli takim kariyerinide bitirebilir.

Tamam.

Yani şimdi akşam akşam durup dururken neden??? Yok bunları yazınca futbol uleması falanmı oluyorsun. Hadi sen çok donanımlısın futbolun üst seviyesindemisin? hani ben adını hiçbir yerde duymadım.

Eleştiri yaparsın sonuçta kahvede de yapıyorlar bir farkın yok ama. Sonra tartışma çıkınca da yok bu konu kilit. yok çok zarar verdi. Ne bileyim like falanmı lazım? derdiniz ne anlamıyorum ki..

Yani şimdi akşam akşam durup dururken neden??? Yok bunları yazınca futbol uleması falanmı oluyorsun. Hadi sen çok donanımlısın futbolun üst seviyesindemisin? hani ben adını hiçbir yerde duymadım.

Eleştiri yaparsın sonuçta kahvede de yapıyorlar bir farkın yok ama. Sonra tartışma çıkınca da yok bu konu kilit. yok çok zarar verdi. Ne bileyim like falanmı lazım? derdiniz ne anlamıyorum ki..

Tek cümleyle özetleyim ne demek istedigimi.

Terim için bu kadar yaygara yapmaya degmez.

Tek cümleyle özetleyim ne demek istedigimi.

Terim için bu kadar yaygara yapmaya degmez.

Bilemezsin?? Bu senin fikrindir diğerisi başkasının buna sen karar veremezsin?

Daha öncede dediğim gibi bir kere verebilecek yeterli donen olduğunu düşünmüyorum. Bu bende de yok. Zaten ben hakarete varacak eleştiride yapmıyorum ancak.

Bir insanın bir insanı neden sevdiği veya değer verdiği sadece bilgi birikimi yada kapasitesi değildir. En basitinde motivasyon ve babacanlık konusunda hoca iyi olması bile

onun tercih edilebilir olmasıdır. Yeri gelir oyuncuların sadece motivasyona ihtiyacı olur. Hoca bunu sağladığı zaman bile tercih edilir.

Neyse sen kendi aleminde devam et ama buraya bu şekilde yazarsan gereksiz tartışma çıkartırsın. Ben bunun hoş olmayacağını düşünüyorum.

Ama sen devam edebilirsin sonuçta senin kararın.

Bilemezsin?? Bu senin fikrindir diğerisi başkasının buna sen karar veremezsin?

Daha öncede dediğim gibi bir kere verebilecek yeterli donen olduğunu düşünmüyorum. Bu bende de yok. Zaten ben hakarete varacak eleştiride yapmıyorum ancak.

Bir insanın bir insanı neden sevdiği veya değer verdiği sadece bilgi birikimi yada kapasitesi değildir. En basitinde motivasyon ve babacanlık konusunda hoca iyi olması bile

onun tercih edilebilir olmasıdır. Yeri gelir oyuncuların sadece motivasyona ihtiyacı olur. Hoca bunu sağladığı zaman bile tercih edilir.

Neyse sen kendi aleminde devam et ama buraya bu şekilde yazarsan gereksiz tartışma çıkartırsın. Ben bunun hoş olmayacağını düşünüyorum.

Ama sen devam edebilirsin sonuçta senin kararın.

babacan olabilir, yerli futbolculari iyi motivasyon yükleyebilir. Ama ben yetersiz görüyorum. Yönetimde öyle gördügü için her istedigi oyuncuyu almak istemedi.

Ayrica ben TD olma iddiasinda degilim ama bu Terimin yetersizligini degerlendiremem anlamina gelmez. Neden böyle oldugunu sayfalar dolusu tartişilir ama şu bold'ladigim cümlede sende haklisin. Gereksiz Tartişmalar olur. Çikmaz sokak. En iyisi Mancini başarili olana kadar beklemek. En iyi cevabi o verecektir.

eh yani. ftnin teknik ekip anlayisi kendisine he hocam diyip elini opecek rapciyle kebapciyi antenor yapip kondisyoner olarak da amerikadan pilates hocasi getirmek oldugu icin kendisinden cok bisey beklememek gerekirdi zaten

Estonya macini alirsak brezilya sansimiz cogaliyor hocam bizi dunya kupasina götür :cool:;)

Tapatalk mesajidir basarilar

6d34fd53d6544584b7264eb193e17aa5%20copy.jpg

ca0fb951e59f4a4290d4c1cf4877a063%20copy.jpg

Milliidman.jpg

herşey bizim düşündüğümüz gibi olsa zaten biz burda fanatizmin anasını belliyoruz onlar sahadan çıkınca abi kardeş oluor

eh yani. ftnin teknik ekip anlayisi kendisine he hocam diyip elini opecek rapciyle kebapciyi antenor yapip kondisyoner olarak da amerikadan pilates hocasi getirmek oldugu icin kendisinden cok bisey beklememek gerekirdi zaten

O rapçi dediğin adam Milanda oynadı Bremende oynadı.

En kritik penaltıları hiç affetmeksizin gole çeviriyordu.

O kebapçı dediğin adamın bir 2006' daki son kayseri maçına bak.

Tavtav konuşuyorsun burda.

Biraz saygı göster!

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

O rapçi dediğin adam Milanda oynadı Bremende oynadı.

En kritik penaltıları hiç affetmeksizin gole çeviriyordu.

O kebapçı dediğin adamın bir 2006' daki son kayseri maçına bak.

Tavtav konuşuyorsun burda.

Biraz saygı göster!

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

hepsini hatirliyorum merak etme ama yine de kebapci ve rapci olduklari gercegini gizlemez. saygilar

birisi yine ayrimciliga baslamis. ne güzel kafaysa artik. kücüken ki halen kücük beliki cok dayak yemis galiba gurbetcilerden. baska bir anlami olamaz herhalde artik bu tür davranisin.

Fatih Terim: "G.Saray'ın kültür ve değerlerine uygun ortam ve zamanda açık yüreklilikle kendimi ifade edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın."

"Duyduğunuz, okuduğunuz her şeyden şüphe duyun. Gerçekmiş gibi sunulan, servis edilen haberlere temkinli yaklaşın."

"Yakın zamanda kimsenin aklında soru işareti kalmayacağından şüpheniz olmasın."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt