- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeter be sIktInIz fatih hocanizlan artik.Gitmesi sorun kalmasi sorun.Adam mersin macinda kendisi söyledi gitme niyetim vardi ama simdi daha cok calisacagim diye.Siz halen neyin kafasini yasiyorsunuz merak ediyorum.Fatih hocanin kaprisini cekme mecburiyetimiz yok ,basarilari icin tesekürler ama kul köle olacakda degiliz.Kupayi kafasina atan yeni baskani ile mutluluklar diliyorum.
Olur mu bazı arkadaşlar takımın anahtarını verecekler kendisine.Oldu olacak Terimspor yapalım takımı.
Yeter arkadaş.Sabahtan akşama kadar Terim de terim.İmparator da imparator.Kendisi milli takımda çalışıyor.Gidin milli takımı destekleyin işte...
aman tanrim fatih terim gulumsuyor hemde karsisinda agir fbli canerle cak yaparak bu bile ayrilmasini hakli gosterir dememizi bekleyen art niyetliler olabilir ancak unutmamak gerek hayat devam ediyor insanlar gorevlerine devam ediyor
Beşiktaş borç batağında, Fener şike muhabbetinde ortada rakip yok 2 sene şampiyon ol. Kaybettiğimiz maçlardan sonra neyi tartışacağımızı bilmiyorduk. Sistem ? Taktik ? Duran toplar ? Varyasyonlar ? Hiçbiri yoktu ve tartışamıyorduk. Hepsini geçtim sen nasıl Galatasaray düşmanı olan bi adamaın emrine girersin ya. Madem eleman olayına bu kadar taktın ee demezler mi Demirören sana en kral eleman muamelesi yapıyor diye. Bonus olarakta bütün hezimetlerde senin adın var. '' Planlarım var ama bu olanlardan sonra takımın başındayım '' EEE ELEMAN O OLANLARIN BAŞI DEMİRÖREN DEĞİL Mİ ?????? Son olarak çok şanslı bi hocasın. Hep dörtayak üzerine düştün.
Fatih Terim 2002 yilinda yanilmiyorsam, Lutfi Kirdar'da bir seminer vermisti. Orda Vedat Inceefe'yi sordular, cunku Vedat da Terim'in manevi oglu, bir ise yaramasa da hep kadroda diye cok elestiriliyordu.
Terim'in cevabi ilgincti. Vedat sakatligi olsa da "Hocam bacagim kopsa da gorev verirsen oynarim ben o macta" dermis. Vedat en onemli mac haftasini gece kuluplerinde sabahlayarak geciren bir futbocu olsa da boyle laflar ettigi icin kulubun ekmegini yedi yillarca yani.
Yukardaki resme bakinca da, ilerde Caner kendi takiminda yedek kalsa dahi milli takima cagrildiginda sasirmamamiz gerek diye dusunuyorum.