Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinde , Galatasaray başkanlık makamına saygısızlık , atar yapan ilk ve tek teknik direktördür.

kurduğu rezil kadro da cabası. sabri , emre , aydın , aykut gibi anadolu takımlarında bile 18'e giremeyecek oyuncularla sözleşme yenilemesi.. amrabat , dany , yiğit gibi yeteneksiz oyunculara milyon eurolar dökmesi..

onlarla hesaplaşacağım dediği adamlarla (Galatasaray'ın en büyük düşmanları) kader arkadaşı olması..

her açıdan kulübü mahvetmiştir. psikolojik , ekonomik.. bu sene bu hallerdeysek baş sorumlusu F.Terim'dir.

üzücü uefa dönemini yaşayıp böyle konuşmak,biz ucundan yakaladık o dönemleri,armadaki üç yıldızdan birinin takılmasına vesile olmuş adama bu kulüp için hiçsin muamelesi yapılmasını anlamak zor

Hagi olmasaydi ft suanda yilmaz vural ile kapisiyordu...Kendisini takimda istememesine ragmen Hagi'yi transfer eden Faruk Suren ve yonetimine sonusuz saygi ve tesekkurumu sunarim.

Hagi olmasaydi ft suanda yilmaz vural ile kapisiyordu...Kendisini takimda istememesine ragmen Hagi'yi transfer eden Faruk Suren ve yonetimine sonusuz saygi ve tesekkurumu sunarim.

Ben bu videoyu koymaktan bıktım ama bu iddialar bitmek bilmiyor.

Dönemin yöneticilerinin ağzından Hagi'nin transfer süreci

24:20'de başlıyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=C1Q_-20lfCo[/media]

yüksel abimiz doğruları biliyormuş zaten grek yok videoya,çoluk çocuk terime laf etse anlarım o dönemleri yaşamamış derim ama o döneme hakim insanların böyle konuşmasına üzülüyorum sadece

ligi ve şampiyonlar ligini 6 haftada tamamlıyor muyuz? yani ilk 6 hafta başarısızsa sonradan toparlama ihtimali yok mu? şimdiye kadar sürekli 1 senelik sözleşme öneren yönetimin hiç mi kabahati yok. madem terimle uzun süre beraber olmak istiyordu yönetim baştan neden terime 3 yıllık sözleşme önerilmedi? terim ile başkanın anlaşamadığı yıllarca yazıldı, başkan da 2 senelik çalışma sürecinde terimi tanıdı nasıl bir kişiliği olduğunu öğrendi neden sene başında ben terimle çalışmak istemiyorum buranın patronu benim demedi de böyle tuhaf işlere kalkıştı. en baştan beri söylüyorum, bana göre terimin gönderiliş biçimi yanlıştır. ülkeyi ve takımı tanımayan bir hoca sene ortasında başkasının oluşturduğu takımın başına getirilmez. eğer illa ki hocayı kovacaksan vekil gibi bir hoca getirirsin seneyi çıkarır sene sonu asıl uzun vadeli planını devreye sokarsın. burada herkesin söyleyeceği düz mantık, bu takım iki senedir şampiyon oluyordu bak mancini geldi yapamadı. mancini iyi bir hoca ama biz ona da yazık edeceğiz bu gidişle.bu durum aynı zamanda yönetimi de yıpratacak. benim üzüntüm bundan.

ayrıca ben her maça giderim ve takımımı desteklerim. mancinini başarılı olmasını yada daha net bir şekilde takımımın başarılı olmasını her zaman isterim.burada bana dokunan 2 senelik emeği sırf terime laf sokabilmek adına hiçe saymak. herkesin hakkını teslim edelim.

Adam 2 sene daha çalışmaya devam edecekti zaten Terim birilerinin içi rahatlasın diye sözleşme imzalamadı :) Birilerinin içi rahat etmeyince de kapıya koydu Terim'i olay bundan ibaret. Fatih Terim'i ilk geldiğinde en çok seven adamlardan biriydim, halen saygı gösteriyorum da hiç bir zaman kötü söz söylemedim hakkında. Ama yaptığı yanlışları 2 senenin hatrına değil UEFA Şampiyonluğunun hatrına bile söylemekten kaçınamam kusura bakma.

Adam 2 sene daha çalışmaya devam edecekti zaten Terim birilerinin içi rahatlasın diye sözleşme imzalamadı :) Birilerinin içi rahat etmeyince de kapıya koydu Terim'i olay bundan ibaret. Fatih Terim'i ilk geldiğinde en çok seven adamlardan biriydim, halen saygı gösteriyorum da hiç bir zaman kötü söz söylemedim hakkında. Ama yaptığı yanlışları 2 senenin hatrına değil UEFA Şampiyonluğunun hatrına bile söylemekten kaçınamam kusura bakma.

Söyleyelim tabii ki. Terimin tonla hatası var, ama bu son olayda tek suçlu terim değil. Kim bilir perde arkasında bizim bilmediğimiz neler oldu. Sonuç olarak artık terim yok. Terimi bir kenara bırakıp önumuze bakmalıyız ve her ne olursa olsun galatasaraya bu kadar hizmeti geçmiş bir insana da bu kadar hakaret etmek benim icime sinmiyor.zaten bir daha bu başlığa yazılanları okumayı da düşünmüyorum. Dayanamayıp birseyler yazıyorum çünkü. Önce ben önüme bakayım sonra, başkalarına da önümüze bakalım diyebileyim.

mazisi nedir bu zaatin??? yasin kac? nesini bilirsin?

Yaş herşeyi öğretmiyor malesef insana...

Terim'i sevmesem de Galatasaray'ın tarihindeki başarılarında En büyük paya sahip insanlardan birisi(bana göre birincisi) olduğu gerçeğini değiştirmiyor. UEFA döneminde Hagi olmasaydı, Bu dönem Aysal olmasaydı şurada o olmasaydı burada o olmasaydı.. Ortada bir gerçek var bu adam yakın tarihteki Galatasaray'ın bütün başarılarında takımın başında..

Söyleyelim tabii ki. Terimin tonla hatası var, ama bu son olayda tek suçlu terim değil. Kim bilir perde arkasında bizim bilmediğimiz neler oldu. Sonuç olarak artık terim yok. Terimi bir kenara bırakıp önumuze bakmalıyız ve her ne olursa olsun galatasaraya bu kadar hizmeti geçmiş bir insana da bu kadar hakaret etmek benim icime sinmiyor.zaten bir daha bu başlığa yazılanları okumayı da düşünmüyorum. Dayanamayıp birseyler yazıyorum çünkü. Önce ben önüme bakayım sonra, başkalarına da önümüze bakalım diyebileyim.

Terim'in tek hatalı olduğunu ben de savunmuyorum zaten :) Bu süreçte ne Aysal'ın ne Terim'in tarafını tutuyorum. Ben sadece Galatasaray'ın başarısını istiyorum bu yüzden mevcut şartlarda en suçsuz olan, ama bir o kadar da hakaret gören Mancini'nin tarafını tutuyorum ve artık Terim'in de Aysal'ın da kendi işine bakmasını istiyorum, medyaya daha fazla malzeme olmamızı istemiyorum.

yoook buna inanmazlar çünkü doğru.. nerde bir gazetenin yalan yanlış terimli haber varsa gider ona inanırlar çünkü maksat belli terime sallamak

Roberto Baggio transferi için İtalya'ya gidiyorlar özel uçakla, ama olmayacağı belli bir transfer. Baggio budist olduğu için kabul etmiyor falan dedikoduları çıkmış hatta. Uçakta şu anda kim olduğunu hatırlamıyorum birisi Terim'e "Buldum buldum" diyerek bi dergi getiriyor. Dergide Hagi'nin fotoğrafı var. Hoca da "Neden olmasın" diyor.

Hagi'nin geliş hikayesi bu benim bildiğim.

Roberto Baggio transferi için İtalya'ya gidiyorlar özel uçakla, ama olmayacağı belli bir transfer. Baggio budist olduğu için kabul etmiyor falan dedikoduları çıkmış hatta. Uçakta şu anda kim olduğunu hatırlamıyorum birisi Terim'e "Buldum buldum" diyerek bi dergi getiriyor. Dergide Hagi'nin fotoğrafı var. Hoca da "Neden olmasın" diyor.

Ergun Gürsoy o adam "Hagi'yi alayım mı?" diyor Terim de "Ergun ağabey olabilecek şeyleri konuşalım" diye cevaplıyor hikayenin devamı videoda var zaten.

Baggio transferi bildiğim kadarıyla 1999'da Hagi halihazırda takımdayken gündeme gelmişti. Tabi ben de internet üzerinden okuduğum yazılardan biliyorum sadece. O yılları hatırlayanlar daha iyi bilir.

Becali, Fatih Terim'le ilk karşılaşmasını söyle aktarıyor: "Ertesi gün Faruk Süren'i görmeye gittik, ancak bir mutabakata varılamadı. Hiçbir şey çözemeden,

havaalanına doğru yola çıktım. Arabada, Başkan Yardımcısı Ergün Gürsoy, 'Florya yolumuzun üzerinde. Oraya uğrayalım mı?' diye sordu. 'Fatih Terim hoca ile görüşelim.' 'Peki, gidelim öyleyse.' dedim. Florya, tam manasıyla bir merkez üssüydü. Fatih Terim bana, 'Sayın Becali, ben Hagi'yi istiyorum. Nazlı olduğunu bilirim fakat ben onu, Galatasaray'da istiyorum!' dedi. Her şeyi halletme sözü verdi. O bir kulüp başkanı değil, antrenördü. Dolayısıyla hiç ikna olmadım. 'Bu akşam sözleşme, imzalanmış şekilde elinize geçecek,' dedi. Akşam Yönetim Kurulu toplandı ve 31 Temmuz'da sözleşmeyle birlikte Bükreş'e dönüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt