Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim ile Yilmaz Vural in farki tek , oda Fatih Terim in sansi Galatasaray da Futbolcu olmatki, yoksa oda Anadolu Anadolu gezerdi, ha belki biz Uefa Kupasini filan kazanmazdik ama hayat iste, hersey tesadüfler ile dolu. Fatih Terim bana göre de okadar pek te iyi Galatsarayli degil dir, kümeye oynarken Adnan Polat ayagina gitti hayir dedi, ne oldu da birden 6 ay sonra Asolan Galatasaray oldu ? ee tabi Elmander, Muslera, Urfali, Selcuk, Melo, Riera, Eboue, Engin...

Hagi'yi aldirmasa Subat'i goremeyecegini biliyordu Terim o donem. Sneijder'i degil Kaka'yi istiyorum diyen Terim ile uzaktan alakasi yok o gunku Terim'in. TSYD kupasi facia gecmisti. Kenarda ellerini acmis dua ediyordu Terim biz golleri yerken. Fener'den Sami Yen'de dort yedik ligin basinda, zaten kaptanligi doneminde yaptiklari yuzunden bircok kisi istemiyordu kendisini teknik direktor olarak. Faruk Suren en buyuk destekcisiydi o donem, Terim de bir konusursam Suren dolmusa bile binemez demisti Fiorentina'ya gidince.

Ilk yil sampiyon yapmis olsa Hagi'yi de veto ederdi Popescu ve Taffarel'i istemedigi gibi. Fatih Altayli zaten yazisinda Hagi'den bahsetmiyor bence.

Bu basari kazaninca, biraz ovulunce kendini oldugundan farkli biri zannetme Terim'e ozgu degil, cok yaygin bizim millette. Mesela gecen yil Sabri uzun arada sonra forma giyip ilk yari iyi mucadele edince alkislanmisti. Ayni macin ikinci yarisi otuz metreden sutlar cekiyordu Sabri gaza gelip.

Insanlari arti ve eksi yonleriyle objektif degerlendirsek bu kadar sorun cikmayacak ama maalesef yapamiyoruz. Ne kisiler kendilerini biliyor ne de onlarin yaptiklarini yorumlayanlar.

yüksel abimiz doğruları biliyormuş zaten grek yok videoya,çoluk çocuk terime laf etse anlarım o dönemleri yaşamamış derim ama o döneme hakim insanların böyle konuşmasına üzülüyorum sadece

O doneme hakimim gecen sene bu zamanlar terimi elestirmeye basladim. O basarilara ramen bende bir guven olusturmadi zira gidisini ve ikinci gelisini de biliyorum. Bu sefer milli takim hadisesi yuzunden tek bir elestirim olmadi, sadece takimin cok kotu oynamasi ve 2 yaz kampi geciren bir teknik adamin takima katki yapmamasindan dolayi elestirdim.

Simdi milli takim demiroren vs konularinda hocayi elestirenlere de hicbirsey diyemiyorum UEFA basarisina ramen ben oynanan oyunu elestirebiliyorsam ya da arkadaslar saha disi meselelerle elestirebiliyorsa demek ki ortada cok vahim hatalar var.

Hagiyi de elsstirdim td olarak ama yaptiklarini inkar etmiyoruz zira Fatih Hocanin da kattiklarini unutacak degilim. Ama baskan ile taraftarin kazanilan uefa kupasindan dolayi karaikarsiya gelmesi ne kadar mantikli?

O doneme hakimim gecen sene bu zamanlar terimi elestirmeye basladim. O basarilara ramen bende bir guven olusturmadi zira gidisini ve ikinci gelisini de biliyorum. Bu sefer milli takim hadisesi yuzunden tek bir elestirim olmadi, sadece takimin cok kotu oynamasi ve 2 yaz kampi geciren bir teknik adamin takima katki yapmamasindan dolayi elestirdim.

Simdi milli takim demiroren vs konularinda hocayi elestirenlere de hicbirsey diyemiyorum UEFA basarisina ramen ben oynanan oyunu elestirebiliyorsam ya da arkadaslar saha disi meselelerle elestirebiliyorsa demek ki ortada cok vahim hatalar var.

Hagiyi de elsstirdim td olarak ama yaptiklarini inkar etmiyoruz zira Fatih Hocanin da kattiklarini unutacak degilim. Ama baskan ile taraftarin kazanilan uefa kupasindan dolayi karaikarsiya gelmesi ne kadar mantikli?

bende eleştiriyorum hocanın oynattığı futbolu,yaptığı transfer yanlışlarını ,iki yıl üst üste şampiyon olan takımın çok daha iyi kadro kurması gerekiyordu ama burda tek suçlu hoca değil yönetiminde suçu var,96-2000 dönemindeki başarılarda hocanın etkisi yok diyenlere de gülüyorum sadece

bende eleştiriyorum hocanın oynattığı futbolu,yaptığı transfer yanlışlarını ,iki yıl üst üste şampiyon olan takımın çok daha iyi kadro kurması gerekiyordu ama burda tek suçlu hoca değil yönetiminde suçu var,96-2000 dönemindeki başarılarda hocanın etkisi yok diyenlere de gülüyorum sadece

Bence iki taraf da tepkilerini abartiyorlar ya neyse. 96-2000 gecmiste kaldi o basarilari suren yonetimi-terim-futbolcular olarak hatirlamak bence en sagliklisidir.

Mancini: "Geçen sene grup daha kolaydı. Bu sene daha zor bir grup. RM ve JUVE bizden güçlüler. Önemli iş başardık."

Artık bu terim kavgasını bırakmalıyız.

Tulun yaptırdı kım yaptıracak allah akıl fikir vermıs kullan bıraz bence

Emre Utkucan değilmiydi Chedjou'yu Fatih hoca çok istedi diyen? ben mi yanılıyorum ? Fatih Terim değilmiydi Toure çok pahalı Cris'i alalım zaten Dany'i aldık diyen? Fatih Terim değilmiydi Amrabat diye tutturan.. Dostum sana şöyle diyeyim bak tartışmaya çalışmıyorum, ama Sneijder mevzusundan bahsedeyim biz Galatasarayız alabildiğimizi alırız Real Madrid değiliz Sneijder'i istemem bana Kaka'yı alın diyebilecek ne maddi ne manevi gücümzü yok

Olumlu olumsuz her skordan sonra bu başlıkta birbirinize laf yetiştirmeye çalışmanın hiçbir anlamı yok. Yeniliyoruz keşke Terim olsaydı yeniyoruz iyi ki Terim gitti... Ne faydası var cidden merak ediyorum bu tartışmaların boş yere birbirinizi yiyorsunuz.

herkes eski mesajlarıma bakabilir Fatih Terim bu takıma geldiğine yine getirdiler baş belasını demiş ardından yapacak bir şey yok destek olacağız demiştim. yani biraz takımınıza köstek yerine destek olun arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt