Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikinci terim dönemi ,stoper arıyoruz ve buluyoruz çook uzaklardan ,meksikadan almaguer !!! denilene göre bu futbolcuyu terimın adamı çaycı lakaplı büyük futbol profu buluyor,taraftarın beklentisi büyük ,almaguer geliyor sahalara ,oda ne adam 35 yaşa dayanmış,kaplumbağa hızında .... efendim forvette arıyoruz o dönemde, devre arası transferde lazım bir forvet,belçikadan bulunuyor bir 30luk ,mısırla mac var,hazırlık maçı ,adam gol atıyor ,taraftar evet aradığımız forvet diyor ,seviniyor ama tam o arada cavcav çıkıyor meydana efendimö bu adam bana 900 bin dolardan teklif edildibeğenmedim almadım diyor, allah allaha diyoruz,cavcav sallıyor diyoruz ,adam iyi yahu 3 milyon Euro bonservis verdik diyoruz ama gerçekler acı,ali lukunku bomba gibi elimizde patlıyor,kazık yiyoruz yine...

Cacavin begenmedigini Terim begeniyor, hemde degerinin 3-4 katina aldiriyor. Adam degilmiş bu FT. belkide komisyon aldi o transferden.

BİZİM BUNDAN SONRA TEK İMPARATORUMUZ VARDIR O DA ROBERTO MANCİNİDEN BAŞKASI DEĞİLDİR !

Bruma nın transferinde Terimin etkisi olduğunu hiç sanmıyorum. İlk kez youtube da izlediğine eminim. Bu yatırım kimin aklından çıktı merak ediyorum.

kurduğun kadro yine şl grubundan çıkmayı başardı hemde en kötü halinde teşekkür ederiz imparator bize böyle bir takım bıraktığın için

bu konuyu devamlı hortlatıp huzursuzluk yaratanların hesapları incelense iyi olur

bu konuyu devamlı hortlatıp huzursuzluk yaratanların hesapları incelense iyi olur

hiç söyleme serkan juveyi yenmişiz üst tura çıkmışız sevineceğimiz yerde adamlar çıkıp terime kapak oldu vs vs. gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar

bunları tenhada yakalayıp vereceksin odunu:D

hiç söyleme serkan juveyi yenmişiz üst tura çıkmışız sevineceğimiz yerde adamlar çıkıp terime kapak oldu vs vs. gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar

bunları tenhada yakalayıp vereceksin odunu:D

12 numarada yorumları okudum da bazıları sürekli huzursuzluk yaratan msjlar atıyoruz diyorlar bizm forum için, bu konudada terim haindir vs diyenlere dikkat edilmeli çünkü baydı artık bu muhabbetler hoca gitmiş bazılarının ağzından terim düşmüyor, bir yararı yok artık bu konuları konuşmamızın

Sevki yazdigindan ben su sonucu cikardim :D ->>>

Senin Yazdigin :

kurduğun kadro yine şl grubundan çıkmayı başardı hemde en kötü halinde teşekkür ederiz imparator bize böyle bir takım bıraktığın için

Benim Anladigim :

Senior Terim, Galatasaray'imizda birakdigin yaralara ve taktiksel yoksunluga ragmen Mancini Hocamizin'da sayesinde Galatasaray'imiz Juventus'dan her iki macdan toplamda 4 puan alarak CL'de adini bir ust tura yazdirmayi size ragmen basarmisdir. Yolunuz acik ve Mr.Demiroren ile alaka ve iliskiyatiniz daim olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt