Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 numarada yorumları okudum da bazıları sürekli huzursuzluk yaratan msjlar atıyoruz diyorlar, bu konudada terim haindir vs diyenlere dikkat edilmeli çünkü baydı artık bu muhabbetler hoca gitmiş bazılarının ağzından terim düşmüyor, bir yararı yok artık bu konuları konuşmamızın

vallahi aynen kardeşim sonra suçlu sen ben oluyoruz adamlar içimize sızmış bizi birbirimize düşürüyorlar

ünal aysal'ın peşinde dolanıyordur aslolan G.saray başkanım beni al diye hatta mancini kendisini geçecek diye tüpçüyle bir olup yabancı sayısını 1-2 ye indirebilir kıskanç bir adam ne de olsa.

Sevki yazdigindan bu su sonucu cikardim :D ->>>

Senin Yazdigin :

Benim Anladigim :

Senior Terim, Galatasaray'imizda birakdigin yaralara ve taktiksel yoksunluga ragmen Mancini Hocamizin'da sayesinde Galatasaray'imiz Juventus'dan her iki macdan toplamda 4 puan alarak CL'de adini bir ust tura yazdirmayi size ragmen basarmisdir. Yolunuz acik ve Mr.Demiroren ile alaka ve iliskiyatiniz daim olsun...

sen yanlış anlamışsın paşam

hiç söyleme serkan juveyi yenmişiz üst tura çıkmışız sevineceğimiz yerde adamlar çıkıp terime kapak oldu vs vs. gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar

bunları tenhada yakalayıp vereceksin odunu:D

bu nasıl bir konuşma tarzıdır? ilk cümlene katılıyorum son cümlen nedir hala anlayamadım? bende şimdi Mancini'yi taktir etmeyenleri ulu orta kırayım kafasını olur mu öyle şey? hepimiz aynı fikir de olmak zorundamıyız? herkes mantık çerçevesi içinde tartışmasını verir fazlası zarardır, evet bugün Juve'yi yendik sevinç bizim sevincimiz bu sevinç oyuncuların sevinci bu sevinç Mancini'nin sevinci bu sevinç yönetimin sevinci, bu sevinç hepimizin sevinci.. Güzel cümle kurup ardından odunu vericem demek tartışmayı körükler bilgin olsun. İlk cümle olayı yumuşatmaz öyle bir yazıda

Artık bırakın şu muhabbeti. Her ne olursa olsun Galatasaray'a büyük başarılar aldırmış büyük bir hoca. Lakin bazı sebeplerden ayrıldı, anlaşamadılar. Olayın perde arkasını hiçbirimiz bilemeyiz. Lakin bir gerçek var, şu anda savaş açtığı TFF'nin çatısı altında, milli takımı çalıştırıyor. Milli takımı çalıştırması kötü değil ama TFF'nin çatısı altında çalışması kötü. Yani neresinden bakarsanız bu senarda ak ve karalar birbiri içine girmiş durumda. İrdelemeye gerek yok. Yolu açık olsun. Biz de önümüze bakalım. Kenetlenmemiz, tek bir yumruk olmamız gerek, 5 ayrı parmak değil. Tek bir yumruk.

Moderatorler'den Ricam biraz ortalik durulana kadar bu basliga gecici olarak kilit vurmalari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt