Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak bakalım duruyormu yazdığın önce insanların deger verdiği kişilere saygı olmayı öğrenin benim ünal aysalla ilgili bir tane hakaretimi bulamazsın ,bu sacma sapan muhabbetleri kapatın artık juventus maçından sonra bu konuyu kimlerin hortlattığı ortada sıkıldım artık bu boş muhabbetlerden

Ayrıca aysala hakaret eden birçok kişiyi de raporlarım bir moda danışarak öğrenebilirsin

valla Serkan cahil lafini sildirmekle basin göge erecekse bravo sana. Ben FT'ye hala saygi duymuyorum. Bu saygisizligimda tüpçüden dolayi kaynaklandi.

özgür,talha,ozan abi gibi karşışındakinin fikrine saygı duyan ve ortamı germek için uğraşmayan adamların fazlalaşması lazım hem bu forumda, hem de bu ülkede

O kadar boş ve saçma bir döngüye girmişsiniz ki bu döngüyü kıramadığınız sürece yıllar geçse bu içeriksiz ve faydasız tartışmalara son veremeyecek, bir sonuca bağlayamayacaksınız.

Fatih Terim'i gönderdi gibi tekil bir bahane üzerinden durduk yerde Galatasaray yönetimine düşman olup, konuyla ilgisi olmayan yeni hocaya tavır alıp, her ters giden durumda "kurumsallık" esprileri yaparsanız insanlarda uyandırdığınız rahatsızlık onları bu durumun çıkış noktası olan Fatih Terim'e karşı daha kabalaşmaya ve asıl düşüncelerinden öte bir aşağılama çabasına girmeye itersiniz. Maç kaybedince "ehe kurumsallık" yazıp kazanınca, işte İmparatorun takımı derseniz, ortada duran adamlarda Fatih Terim antipatisi yaratırsınız.

Tabii tam tersi de geçerli. Maç kaybedince Fatih Terim'in takımıydı diyip, kazanınca gitti işler yoluna girdi derseniz, karşı tarafta yeni ekibe karşı tavır yaratırsınız. Zaman içinde içinizde biriken sözcükleri dökerken kantarın topuzunu kaçırırsanız insanları sadece Fatih Terim'e daha bağlı, yönetime ve kendinize daha tepkili hale getirirsiniz.

Burada Fatih Terim'e cahil demek boş boğazlıktan başka bir şey değildir. Ancak bunu yaratan da bizzat olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetim ve ekibine laf sokmayı bekleyen insanlardır. Bu insanların olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetimi ve ekibine laf sokma çabasının sebebi ile bu tarz boş boğazlıklardır.

Bu bir döngüdür. Başlangıcı yok. İlk kanı onlar akıttı muhabbeti de yok. Tek yaptığınız her seferinde karşı tarafa üstünlük kurmak için tonu bir adım yukarı taşıyarak, nereye gittiği belirsiz bir gerginlik yaratmak.

Galatasaray taraftarı olarak bize yakışan, yeni teknik ekibin, mevcut yönetimin doğrusımı alkışlayıp, yanlışı eleştirmek ancak ne olursa olsun tam desteğimiz sunmak, bunun yanında eski hocamız ve efsanemiz Fatih Terim'e ne kadar kızgın olursak olalım, aynı amaç doğrultusunda farklı düşünenlerin hatrına kullanılan kelimelere ve üsluba dikkat etmektir.

Bundan fazlası ve ötesi art niyettir.

Yanliz birisi her ne sevepten olursa olun ayrilmis,öbür taraf halen Galatasaray'in iyligi icin görev basinda,begenirsin begenmezsin ama görevini devam ettiren adamlara destek verme yerine köstek olanlar iyi niyetli olamazlar,ancak hakli ciktik diye egolarini tatmin etmis olurlar olasi bir basarisizlikta.

terim mancini diye kendinizi parçalamayın şurada.onların umrunda bile değilsinizdir.kişiler önemli değil, önemli olan galatasaray ın başarısı.

valla Serkan cahil lafini sildirmekle basin göge erecekse bravo sana. Ben FT'ye hala saygi duymuyorum. Bu saygisizligimda tüpçüden dolayi kaynaklandi.

cahil demeden de anlatabilirsin derdini,neyse sıkıntı görüldü editlendi demekkki özgürün mesajını okumanı tavsiye ediyorum, ben senin yazdıklarında bir sorun bulmuyordum şimdiye kadar o mesajın doğru değildi yoksa eleştir terimi banane

kapansa ne farkedecek ki adminin biri gidip terimin aldığı ücretle ilgili konu açar tartışma başlatır forumun demirbaşları yapıyor bunu,hepsi değil tabikide karşışındakinin fikirine saygılı olan yöneticiler çoğunlukta, valla hocam sende bir gün hoşgörülü yaklaşıyorsun olaylara, bir gün ne oluyor bilmiyorum patlıyorsun terim destekleyenlerde cahil demeye getiriyosun hoş mu şimdi bu mesajın

Heralde karakter meselesi. Genede hoşgörülüyüm. Herkes istedigini sevsin. Ama yeni hoca yalandanda olsa takdir edilebilir. Neyse ben gideyim başka topiklere ,

O kadar boş ve saçma bir döngüye girmişsiniz ki bu döngüyü kıramadığınız sürece yıllar geçse bu içeriksiz ve faydasız tartışmalara son veremeyecek, bir sonuca bağlayamayacaksınız.

Fatih Terim'i gönderdi gibi tekil bir bahane üzerinden durduk yerde Galatasaray yönetimine düşman olup, konuyla ilgisi olmayan yeni hocaya tavır alıp, her ters giden durumda "kurumsallık" esprileri yaparsanız insanlarda uyandırdığınız rahatsızlık onları bu durumun çıkış noktası olan Fatih Terim'e karşı daha kabalaşmaya ve asıl düşüncelerinden öte bir aşağılama çabasına girmeye itersiniz. Maç kaybedince "ehe kurumsallık" yazıp kazanınca, işte İmparatorun takımı derseniz, ortada duran adamlarda Fatih Terim antipatisi yaratırsınız.

Tabii tam tersi de geçerli. Maç kaybedince Fatih Terim'in takımıydı diyip, kazanınca gitti işler yoluna girdi derseniz, karşı tarafta yeni ekibe karşı tavır yaratırsınız. Zaman içinde içinizde biriken sözcükleri dökerken kantarın topuzunu kaçırırsanız insanları sadece Fatih Terim'e daha bağlı, yönetime ve kendinize daha tepkili hale getirirsiniz.

Burada Fatih Terim'e cahil demek boş boğazlıktan başka bir şey değildir. Ancak bunu yaratan da bizzat olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetim ve ekibine laf sokmayı bekleyen insanlardır. Bu insanların olur olmaz her konuda takımın mevcut yönetimi ve ekibine laf sokma çabasının sebebi ile bu tarz boş boğazlıklardır.

Bu bir döngüdür. Başlangıcı yok. İlk kanı onlar akıttı muhabbeti de yok. Tek yaptığınız her seferinde karşı tarafa üstünlük kurmak için tonu bir adım yukarı taşıyarak, nereye gittiği belirsiz bir gerginlik yaratmak.

Galatasaray taraftarı olarak bize yakışan, yeni teknik ekibin, mevcut yönetimin doğrusımı alkışlayıp, yanlışı eleştirmek ancak ne olursa olsun tam desteğimiz sunmak, bunun yanında eski hocamız ve efsanemiz Fatih Terim'e ne kadar kızgın olursak olalım, aynı amaç doğrultusunda farklı düşünenlerin hatrına kullanılan kelimelere ve üsluba dikkat etmektir.

Bundan fazlası ve ötesi art niyettir.

Guzel bir forum analizi olmus.

Elestiri konusunda herkes ozgur. İster yonetimi ister eski hocayi elestirelim bunda sorun yok. Ama soyledigimizi/elestirimizi cok sik, kotu uslupla ve her yerde-her firsatini bulunca yaparsak hem can sikici hem karsi tarafi atesleyci etki yaratiyor. Bu sefer aynisini karsi taraf yapiyor ve ortaya belli forum isimlerinin ne zaman hangi konuda ne soyleyecegini kolayca tahmin edebilecegimiz bir ortam cikiyor.

Ben elestiri yaparken karsi tarafa sinir bozucu goUkmemek isterim cogu zaman. Genelde de ikili kavga icine dusmedim. Herkese tavsiye ederim sinirlerinizi tanimadiginiz insanlar yuzunden gereksiz yere bozmayin.

En onemlisi de takim veya yonetim kotu gidiyorsa bu, buradaki huzuru bozmak icin bahane olmasin kotu goden takimi herkes gorebiliyordur. Bakin man utd sabirla bekliyor tribunlerde bir fark yok herkes farkinda ama kavga ortami yok. Onemli olan farkinda olmak-olabilmek zaten.

E tamam aynı mantık değil mi, Abdullah Avcı milli takımı mundar etti ve gruptan çıkamamanın suçlusu o oldu. Eğer bu takım da gruptan çıkamasa suçlu belliydi. Hala da bu takımın kadrosunun kötü olduğunu iddia ediyorum ve buna rağmen takımı bu grupta 2.yapabilen hoca da takdiri hak etmiştir. En azından şu durumda adamına göre muamele yapmaktan vazgeçmenizi öneririm.

Ben bu durumda Mancini'nin hakkını veriyorum şu an takımın başında adam destekliyorum sonuna kadar zaten sadece Terim'e bu galibiyet sonrası laf söylemek neyin kafası adamına göre muameleyi yapanlar onlar işte.

Olayı başka yerlerinden anlayanlar var her yenilgiden sonra koşup buraya yazayım ortalığı karişitirayım diyen adamın haysiyetinden şüphe ederim asıl.

Galatasaray kötü olsun da Terim konusunda haklı çıkayım diyenlerde varmış..yani buraya yazı yazıyorsan ya Mancini ya Terim ikisinden birini ölesiye savunacaksın bunların kuş kafaları o modda yoksa normal bir Galatasaraylı olamaz olgunluk yakışmaz bunlara hele taraftarlık hiç..

Artık ileriye bakalım yahu. Giden gitti, yeni hocamız da dünyanın saygı duyduğu kaliteli bir TD. Terim milli takımda başarılı olsun, bizde kendi yolumuza bakalım artık.

Serkan, bu foruma 2 ay önce üye olan ve üye olduğundan beri de sürekli birileriyle dalaşan, her tartışmanın odağında olan birini tanıyorum ben, muhtemelen sen de tanıyorsun onu, hatta bütün forum tanıyor. Bir yerde tartışma varsa mutlaka onun parmağı oluyor. Bende ondan şüpheleniyorum mesela.

anladım o kişiyi:DD o arkadaş devamlı bu forumda yav günün 24 saati sanmam kuş olacağını bazen eleştiri dozunu abartıyor ama eskisi kadar girmiyor tartışmalara:)

Şunu hakedecek ne yaptık biz be hocam? Az mı taptık, yerine başkasını mı koyduk? Günahımız ne?

BZJeHt0IYAAhfCY.jpg:large

bizim için emre beleşoğlu neyse ft de o dur artık

Ben bu durumda Mancini'nin hakkını veriyorum şu an takımın başında adam destekliyorum sonuna kadar zaten sadece Terim'e bu galibiyet sonrası laf söylemek neyin kafası adamına göre muameleyi yapanlar onlar işte.

Olayı başka yerlerinden anlayanlar var her yenilgiden sonra koşup buraya yazayım ortalığı karişitirayım diyen adamın haysiyetinden şüphe ederim asıl.

Galatasaray kötü olsun da Terim konusunda haklı çıkayım diyenlerde varmış..yani buraya yazı yazıyorsan ya Mancini ya Terim ikisinden birini ölesiye savunacaksın bunların kuş kafaları o modda yoksa normal bir Galatasaraylı olamaz olgunluk yakışmaz bunlara hele taraftarlık hiç..

Valla ben sana şu kadarını söyleyim, bizim gruptan çıkmamıza üzülenler hiç de az değil. Onlara bu aralar fazla rastlayamıyoruz zaten forumda, şu an deve kuşu moduna girdiler, tekrardan bir olumsuzluk çıksın diye bekliyorlar. E sallayamadılar tabi hocaya, başkana, o yüzden içlerinde kaldı.

"Başkan keyifler yerinde mi" gibisinden konular açıp, garip garip başlıkları up'latanlar esas kutuplaşmayı yaratanların ta kendileri. Ama Juventus galibiyetini hiç beklemiyorlardı, şu an baya baya kan ağlıyorlar kendileri.

anladım o kişiyi:DD o arkadaş devamlı bu forumda yav günün 24 saati sanmam kuş olacağını bazen eleştiri dozunu abartıyor ama eskisi kadar girmiyor tartışmalara:)

Yav onunkisi eleştiri değil ki başka birşey :D Yani adama deseler ki, git şu forumda kaos yarat diye, ancak bu kadarını yapabilir, hangi konu altında bir tartışma varsa istisnasız hep o var :D Yani bana mı öyle denk geliyor bilemiyorum, ama şu ana kadar hep ofsaytta kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt