Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim: amrabati izliyorum gozlerim kapali !

geçen rüyamda gördüm,bana sarılıyodu..artık sevmiyorum eskisi gibi ama geçmişte onu benim kadar sevdiğine de inanmıyorum kimsenin...ben 2002 yazında gelmeden önce dua ediyodum Allah'ım tekrar gelsin ,abimin anlattığı eski Galatasaray geri dönsün diye...helallik mi aldın benden bilmiyorum hocam.2012'de ameliyattan sonra gözümü açtığımda seni görmüştüm tvde.

sen kendini affettirene kadar hakkım helal değil bilesin.

geçen rüyamda gördüm,bana sarılıyodu..artık sevmiyorum eskisi gibi ama geçmişte onu benim kadar sevdiğine de inanmıyorum kimsenin...ben 2002 yazında gelmeden önce dua ediyodum Allah'ım tekrar gelsin ,abimin anlattığı eski Galatasaray geri dönsün diye...helallik mi aldın benden bilmiyorum hocam.2012'de ameliyattan sonra gözümü açtığımda seni görmüştüm tvde.

sen kendini affettirene kadar hakkım helal değil bilesin.

Kendini affettirmesi için ne yapmasi lazım ne olur affet terimi

* tapatalk

Canaydin donemi ve aysal donemi yabancı transferlerine bakarak bu adamin iyi komisyon aldigini düşünüyorum.

muslera

eboue

ujfalusi

chedjou

melo

elmander

bruma

riera

sneijder

drogba

çöp olarak tek amrabat var biraz da dany 12 transferde 10 başarı harika bir rakam rüyanda bile göremezsin.

şimdi sneijderi o istemedi diye atlamayın ikinci tercihi olabilr ama istemese oynatmazdı.

Konuyu da kilitleyin lütfen milleti birbirine düşürmek isteyenler sürekli konuyu güncel tutuyorlar.Herkes için değil ama bazı kötü niyetli olanlar önce ağızlarını çalkalasınlar sonra İmparatorun ağzını adlarına alsınlar.Bizler Mancini'ye tam destek verirken kimlerin kötü niyetli oldukları ortaya çıktı.

Yeter artık hepimiz kızgınız kırgınız bir dereceyer kadar ama Fatih Terim artık bu takımın hocası değil. Bir süre kilitlensin. Birbirimize kenetlenmiş ve takım iyi giderken gereksiz polemiklere mahal vermemek gerek. Aramızdaki fitne fesatçılar da bu başlığı kuyllanıyor.

yas kac bılmem ama senın galatasaraylı olmanı saglamıs kısı de olabılır o yonunden bak

Niye arkadaşım eleştirilemez mi bu adam ? Bu kadar üst düzey başarı kazanıp belki de dünyada transferden en fazla anlamayan adamdır.

Aynı Rte gibi.Ona ne dersen de yol yaptım diyor.Terim'e de ne dersen de ''şampiyon yaptı ''.

Konuyu da kilitleyin lütfen milleti birbirine düşürmek isteyenler sürekli konuyu güncel tutuyorlar.Herkes için değil ama bazı kötü niyetli olanlar önce ağızlarını çalkalasınlar sonra İmparatorun ağzını adlarına alsınlar.Bizler Mancini'ye tam destek verirken kimlerin kötü niyetli oldukları ortaya çıktı.

kitleseler nolcak ki yetkisi olan herhangi bi eskinin yöneticisi şimdinin trol adayı gelip açıp sallayıp gidebiliyorken

2011'de başımıza gelmeseydi derbi galibiyeti nedir bilmeyen Galatasaray play off lu sezon da şampiyon olamazdı.Eğer fener o sene şampiyon olsaydı neler olurdu siz düşünün.Herşeyi geçtim sadece bunun için bile vefa gösterilmeli.O takımı Terim'den başkası şampiyon yapamazdı.Son 2 yılda Galataraysarlı olanlar öncesini bilmediği için sallıyor.Biz ki Elanoların Lincolnların Dos Santos Joların harcandığını gördük.Enginle Emreyle Necatiyle şampiyon olduk.Yok şike fenere zarar vermiş bilmm ne.Her türlü kadroları bizden iyiydi.Niang gitti Sow

geldi.

Başlıkta bulunanların büyük kısmının Galatasaraylı olmasını sağlayan kişi. :encouragement:

FT, çok başarılı bir teknik direktörümüz, eski kaptanımız, efsanelerimizden biridir. Sevaplarıda vardır, günahlarıda. Ben FT'yi severim, yeri gelir içten içe kızar-eleştiririm, ama hiçbir zaman kin beslemem, Galatasaray'a emeği vardır. FT dönemi geride kaldı, bitti-gitti. Şuan hakkında konuşmak bize menfi ya da müspet hiçbir şekilde etki etmez. Gereksiz olur.

Bc6lPl4CcAAUK5R.jpg

bir adamin istedigi her futbolcu mu fos cikar arkadas. transfer konusunda melo israri disinda dogrusu yok cidden. sneijder'in yerine israrla kaka'yi istemesi bile zamanla ne kadar sacma oldugu ortaya cikti. hem kaka hem milan resmen sürünüyor bu sezon. 13. siraya kadar düsmüsler.

bir adamin istedigi her futbolcu mu fos cikar arkadas. transfer konusunda melo israri disinda dogrusu yok cidden. sneijder'in yerine israrla kaka'yi istemesi bile zamanla ne kadar sacma oldugu ortaya cikti. hem kaka hem milan resmen sürünüyor bu sezon. 13. siraya kadar düsmüsler.

at yalanı öpeyim inananı

messiyle ronaldoyu alsa senin gibiler yine laf söyler

Başarıları çok tabi ama ikinci döneminde maddi manevi 10 sene geri götürdü takımı. Lucesku ile devam edilseydi, o kadroyla CL de şampiyon bile olabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt