Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş nedir bu ya.

FB lilere laf atıyorsunuz Aziz yıldırım şakşakçılığı yapıyorsunuz diye Sizinki onlardan farklı mı şimdi ?

Fatih Terimde Fatih Terim ...

Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.

Bazen düşünmeden edmeiyorum Aziz yıldırımın paralı askerleri 12numara org gibi Fatih teriminde maaşlı elemanlarımı bunlar diye..

Birisi geliyor kendi inandıgı nı yazıyor sonrada karsıt görüşlü herkezi GS haini sayıyor. Ama en büyük hainliği zırt pırt Fatih Terimi anarak onu öne sürerek onu hatırlatarak kendileri yapıyor..

kardeşim sana göre imparator. Bana göre ise GS ı 2 kere satmış bir hain var mı ötesi.

Sana göre bütün transferleri başarılı . Bana göre ise % 80 i fiyasko.

Sana göre başarılar en büyük pay sahibi bir tek Fatih terim. Bana göre ise % 70 yönetim.

Kardeşim sen istegiğin kadar sev Fatih Terimi. istediğin kadar saygı duy . istediğin fikre inan. Kimsenin bişe dediği yok. Ama zırt pırt twitterda olsun tribünde olsun burada olsun Hortlatmak zorundamısınız.Mecburmuyum sevmeye mecburmuyum senin fikrini savunmaya ?

Bu takımın bir hocası var . Şimdiye kadar başarılı bir yönetimi var iyi kötü işleyen bir çarkı var.

Neden maziyi açıp açıp hortlatıyorsunuz. Takıma zarar veriyorsunuz ?

konuyu kim uplamış bir bak istersen sora konuşalım

1560392_240438272798343_1348296167_n.jpg
1538761_240438199465017_2132205752_n.jpg
1488307_240438286131675_764237632_n.jpg
1531929_240438292798341_879443393_n.jpg

durduk yere adamın yediği yemeğe bile laf atacak kadar aciz,hokkabaz,basit adamlar sırf konuyu ve forumu provake etmek amaçlı uplayıp duruyor 4 aydır usanmadınız mı birader?

Uzun zamandır bize laf söylemiyor.2 ay önce yaptığı gibi alsın yanına demiröreni,demirören bize laf çaksın Terimde sırıtsın gülsün bol bol önceden yaptığı gibi.

bu herifi görünce igrençligin ne oldugunu hatirliyorum. uplamayin cicişler.

Aynen uplamayın bu çirkin adamı . Günaha girdirtiyorsunuz bizi .

transferler kesinlessin de iki cift lafim olacak

TFF 1. Lig takımlarından oyuncuların karmasını yaptırıp Milli Takım için izlemek nedir ya? Bu nasıl bir saçmalıktır? Sen STSLde hak eden oyunculara formayı verdin prenslerini kesipte, 1.lig mi kaldı? Neden böyle gereksiz bir etkinlik yani ben bir şeyler yapıyorum diye göstermek için mi. Hayır bunun arkasında bir mantık varsa söyleyin yani. Sanki tutup bana Euro elemelerinde 1.ligden adam alıp oynatacaksınız. Siz önce kaleyi Onur'a verin, ondan sonra 1. ligede bakarsınız.

Kimsenin ayagina gitmem onu yapmam bunu yapmam amrabati yigiti alirim herseyi ben bilirim

bir arka sayfadaki onursal, birde admin var devamlı bu konuda bitiyorlar,canları sıkıldıkça,tamam bu konu reyting yapıyor farkındayız ama milleti birbirine düşürmeyin artık uplayıp durmayın şu konuyu,Talhayı,Özgürü örnek alın biraz

tapmaya devam biravo

bir arka sayfadaki onursal, birde admin var devamlı bu konuda bitiyorlar,canları sıkıldıkça,tamam bu konu reyting yapıyor farkındayız ama milleti birbirine düşürmeyin artık uplayıp durmayın şu konuyu,Talhayı,Özgürü örnek alın biraz

Arda deniz forumun sahibi deniyor bence dikkatli konus derim

adam mılletı bırbırıne dusurmeyın diyor ""güzelce."" ancak birilerine tapmayı herkesten ıyı bılen bi maganda geliyor adamı terime tapmakla sucluyor.

hep dıyorum ya dünün yöneticisi bugunun trolü. uğrasma serkan düşürsünler milleti birbrlerine huzura ersinler artık zaten bölündük bölüneceğimiz kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt