Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insankari bolen terim kusura bakmayin hespriburada reklami vedat olayi vs vs

kimsenin birbirine dustugu yok herkes gorusunu yaziyor zaten. hoslanirsin hoslanmazsin bu boyle.

hep ayni adamlar konuda bitiyor diyonuz da siz de aynisiniz biz bi sey diyoz mu

ne zaman yazsam dakikasinda cevap alarm felan mi kurdunuz konuya naptiniz :)

kimsenin birbirine dustugu yok herkes gorusunu yaziyor zaten. hoslanirsin hoslanmazsin bu boyle.

kardeşim terimin şuan yaptığımız transferlerle ne alakası var adam gideli 5 ay olmuş bırakalım artık yakasını yeter artık

kardeşim terimin şuan yaptığımız transferlerle ne alakası var adam gideli 5 ay olmuş bırakalım artık yakasını yeter artık

transferler kesinlesin oyle soyleyecem

ben burada takim kotu gitsin de manciniye yonetime sallayalim modunda adamlar gordum. Bu Galatasaraylilik degil terimsporluluktur.

adam gitti haklisin ama o stadda takiminin basinda hoca varken hala imp terim diye bagiran taraftar var saka gibi. maglubiyet golunu yemeyi pusuda bekleyen adamlar. bu kadar da olmaz.

getirdigi basarilara saygim var tabi. ama adamin yanlislarini da o terimdir yapar modunda degil bunu durustce soylemek gerek

bu konu yüzünden kaç kişi banlandı,bu konu hassas bir konu, ortada birşey yokken devamlı gelip buraya birşey yazıyosun, hakaret ediyosun demiyorum arkasından kebapçı,doğalgazcı gibi ergensi cümleler yazanlar oluyor, millet onlara cevap veriyor ortalık karışıyor hakaretler havada uçuşuyor,siz de aynısınız derken açarmısın o cümleyi ben ne yazmışım mesela başkan yada mancini ile ilgili

transferler kesinlesin oyle soyleyecem

ben burada takim kotu gitsin de manciniye yonetime sallayalim modunda adamlar gordum. Bu Galatasaraylilik degil terimsporluluktur.

adam gitti haklisin ama o stadda takiminin basinda hoca varken hala imp terim diye bagiran taraftar var saka gibi. maglubiyet golunu yemeyi pusuda bekleyen adamlar. bu kadar da olmaz.

getirdigi basarilara saygim var tabi. ama adamin yanlislarini da o terimdir yapar modunda degil bunu durustce soylemek gerek

kardeş tribündeki taraftar hala bu adamın tezahüratını yapıyorsa demekki bir vefa borcu hissediyorladır binlerce insanın hepsi salak yada cahil değildir heralde yani sen ve bazı arkadaşların böyle hassas bir konuyu

durup durup gündeme getirmeye çalışması gereksiz tartışma yaratıyor hem hatasını söylemiyorsun sadece bunu bilinçli olarak yapıyorsun gibi son zamanlarda genelde konuyu yukarıya taşıyan sensin ve artık yeter

diyoruz bizde. bende başlarda ünal başkana kızıyordum ama galatasaraylılığım ağır bastı ve susup takımımı desteliyorum senden ve diğer renktaşlarımızdanda bunu bekliyoruz

Transferlerini mi konuşuyoruz Fatih Terim'in ne oldu :D

Şu MT ile ilgili konuda bir şey diyecek biri yok mu merak ettim ne düşünerek bunu yaptığını.

kardeş tribündeki taraftar hala bu adamın tezahüratını yapıyorsa demekki bir vefa borcu hissediyorladır binlerce insanın hepsi salak yada cahil değildir heralde yani sen ve bazı arkadaşların böyle hassas bir konuyu

durup durup gündeme getirmeye çalışması gereksiz tartışma yaratıyor hem hatasını söylemiyorsun sadece bunu bilinçli olarak yapıyorsun gibi son zamanlarda genelde konuyu yukarıya taşıyan sensin ve artık yeter

diyoruz bizde. bende başlarda ünal başkana kızıyordum ama galatasaraylılığım ağır bastı ve susup takımımı desteliyorum senden ve diğer renktaşlarımızdanda bunu bekliyoruz

Neyin vefa borcunu hissediyorlar Şevki? Mancini veya x bir hoca takımın başındayken takım 2-2 berabere giderken, İmparator Fatih Terim tezahuratı yapmak saygısızlıktır.

Neyse Mancini Juve li Madrid li gruptan çıkarak zaten o topluluğu susturmuş oldu.

ben mancini geldigi ilk gunden beri destekliyorum takimi baskani ve hocayi.

bunu daha oncede yazdim.

sen gs ile 2 sene sozlesme imzalama git tff ile 7 yil imzala. ki sen degil miydin tff ile ilgili basin toplantisi yapacak kisi? ne degisti de bir an can ciger kuzu sarmasi oldun derler adama.

baskanin mesajlara geri donememe vs gibi ortami iyice germeler. adam goruselim diyor o gidip hande hanimi felan katiyor isin icine. gibi gibi bir suru sorun

sizin iciniz el veriyorsa su fotografi ben bi sey demiyorum

teirm.jpg

Neyin vefa borcunu hissediyorlar Şevki? Mancini veya x bir hoca takımın başındayken takım 2-2 berabere giderken, İmparator Fatih Terim tezahuratı yapmak saygısızlıktır.

senin hissedemeğin bir duygu olsa gerek vefa çünkü hala aynı saygısızlıklara devam ediyorsun aile terbiyenizdenmidir nedir biraz olsun insanların sevgisine,duygularına anlayış gösterip saygılı olmayı beceremiyorsunuz hala

bu konu yüzünden kaç kişi banlandı,bu konu hassas bir konu, ortada birşey yokken devamlı gelip buraya birşey yazıyosun, hakaret ediyosun demiyorum arkasından kebapçı,doğalgazcı gibi ergensi cümleler yazanlar oluyor, millet onlara cevap veriyor ortalık karışıyor hakaretler havada uçuşuyor,siz de aynısınız derken açarmısın o cümleyi ben ne yazmışım mesela başkan yada mancini ile ilgili

o cumleyi su yuzden dedim ben ne zaman bu konuya yazsam hemen mesaj ortami germeyin konuyu uplamayin tarzi mesajlar atiyorsunuz.

Surekli Mancini'yi, Aysal'i elestirme derdindekiler, tribunlerde imparator ft diye bagiranlar daha cok ortami geriyordu, daha cok zarar veriyordu

Simdi elestiri yapilmasi, bu olanlara cevap verilmesi gayet normal

tapatalk

Harbiden Guzel Yedik

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

senin hissedemeğin bir duygu olsa gerek vefa çünkü hala aynı saygısızlıklara devam ediyorsun aile terbiyenizdenmidir nedir biraz olsun insanların sevgisine,duygularına anlayış gösterip saygılı olmayı beceremiyorsunuz hala

Ben nasıl bir saygısızlık yapmışım, neden böyle saçmalama gereği hissediyorsun benim sana kısa cevapla x takımın başındayken tezahurat yapmaları ayıp demem saygısızlık onların takımın başında ki hocaya saygı duymamaları öyle değil öylemi?

Vefa borçlarını gidip başka bir şekilde ödesinler, Galatasaray'ın yoluna taş koyarak değil. Ben Galatasaray'lıyım arkadaş benim ne hakan şükür e ne bülent korkmaz a ne sneijder e ne fatih terim e ne drogba ya vefa borcum var. Benim Galatasaray'a borcum var. Hepsi maaşlı eleman hayırları için kulüpte durmuyorlar, verme para hepsi gider. Vefa borcuymuş. Gel kulüpten normal bir şekilde kazanamıyacağın milyon dolarları kazan sonra benim parayı kazanana borcum olsun oh ne güzel.

dunyanin hicbir yerinde mac oynanirken ve hatta maglupken ve yeni hocanin ilk maclarinda eski hoca lehine bagrilmaz. siz mancininin yerinde olsaniz o anlarda ne derdiniz? vefa baska bir seydir, vefa gosterirken takimin hocanin moralini bozmak gerekmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt