Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Insankari bolen terim kusura bakmayin hespriburada reklami vedat olayi vs vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda deniz forumun sahibi deniyor bence dikkatli konus derim
Insankari bolen terim kusura bakmayin hespriburada reklami vedat olayi vs vs
kimsenin birbirine dustugu yok herkes gorusunu yaziyor zaten. hoslanirsin hoslanmazsin bu boyle.
hep ayni adamlar konuda bitiyor diyonuz da siz de aynisiniz biz bi sey diyoz mu
ne zaman yazsam dakikasinda cevap alarm felan mi kurdunuz konuya naptiniz![]()
kardeşim terimin şuan yaptığımız transferlerle ne alakası var adam gideli 5 ay olmuş bırakalım artık yakasını yeter artık
kimsenin birbirine dustugu yok herkes gorusunu yaziyor zaten. hoslanirsin hoslanmazsin bu boyle.
hep ayni adamlar konuda bitiyor diyonuz da siz de aynisiniz biz bi sey diyoz mu
ne zaman yazsam dakikasinda cevap alarm felan mi kurdunuz konuya naptiniz![]()
transferler kesinlesin oyle soyleyecem
ben burada takim kotu gitsin de manciniye yonetime sallayalim modunda adamlar gordum. Bu Galatasaraylilik degil terimsporluluktur.
adam gitti haklisin ama o stadda takiminin basinda hoca varken hala imp terim diye bagiran taraftar var saka gibi. maglubiyet golunu yemeyi pusuda bekleyen adamlar. bu kadar da olmaz.
getirdigi basarilara saygim var tabi. ama adamin yanlislarini da o terimdir yapar modunda degil bunu durustce soylemek gerek
kardeş tribündeki taraftar hala bu adamın tezahüratını yapıyorsa demekki bir vefa borcu hissediyorladır binlerce insanın hepsi salak yada cahil değildir heralde yani sen ve bazı arkadaşların böyle hassas bir konuyu
durup durup gündeme getirmeye çalışması gereksiz tartışma yaratıyor hem hatasını söylemiyorsun sadece bunu bilinçli olarak yapıyorsun gibi son zamanlarda genelde konuyu yukarıya taşıyan sensin ve artık yeter
diyoruz bizde. bende başlarda ünal başkana kızıyordum ama galatasaraylılığım ağır bastı ve susup takımımı desteliyorum senden ve diğer renktaşlarımızdanda bunu bekliyoruz
kardeş tribündeki taraftar hala bu adamın tezahüratını yapıyorsa demekki bir vefa borcu hissediyorladır binlerce insanın hepsi salak yada cahil değildir heralde yani sen ve bazı arkadaşların böyle hassas bir konuyu
durup durup gündeme getirmeye çalışması gereksiz tartışma yaratıyor hem hatasını söylemiyorsun sadece bunu bilinçli olarak yapıyorsun gibi son zamanlarda genelde konuyu yukarıya taşıyan sensin ve artık yeter
diyoruz bizde. bende başlarda ünal başkana kızıyordum ama galatasaraylılığım ağır bastı ve susup takımımı desteliyorum senden ve diğer renktaşlarımızdanda bunu bekliyoruz
Neyin vefa borcunu hissediyorlar Şevki? Mancini veya x bir hoca takımın başındayken takım 2-2 berabere giderken, İmparator Fatih Terim tezahuratı yapmak saygısızlıktır.
bu konu yüzünden kaç kişi banlandı,bu konu hassas bir konu, ortada birşey yokken devamlı gelip buraya birşey yazıyosun, hakaret ediyosun demiyorum arkasından kebapçı,doğalgazcı gibi ergensi cümleler yazanlar oluyor, millet onlara cevap veriyor ortalık karışıyor hakaretler havada uçuşuyor,siz de aynısınız derken açarmısın o cümleyi ben ne yazmışım mesela başkan yada mancini ile ilgili
senin hissedemeğin bir duygu olsa gerek vefa çünkü hala aynı saygısızlıklara devam ediyorsun aile terbiyenizdenmidir nedir biraz olsun insanların sevgisine,duygularına anlayış gösterip saygılı olmayı beceremiyorsunuz hala
Harbiden Guzel Yedik
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk