Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlar tarihindeki oyuncuları yüceltirler hele ki başarılıysa efsane yaparlar bu başlıkta kulübün yaşayan en büyük efsanesine hakaret ediliyor sıkıntı burada bence her insan eleştirilebilir ama hakaret edip küçültmek bir Galatasaraylı'ya yakışmayan harekettir.

Bu forumda Fatih Terim veya herhangi birisini, geçmişine bakmadan her şekilde fazlaca eleştiririm. Ama hakaret kısmına sonuna kadar katılıyorum. Olmaması gerek.

tesekürler yazdigin icin ama biz 1.GS savunuyoruz Fatihsarayi deyil.2.senin düsüncene göre GS yi GS yapan F.T mis bak bunu simdi öyrendik.

Tamamda sen kimi kimden savunuyorsun ? Fatih Hoca´nin Galatasaray ile bir sorunu yok, sadece yönetimden bazi isimler ile sorunu var. Bunu unsuru ayiramayan insanlar ile tartismanin zaten bir manasi olmaz.

Okumussun ama okudugunu degil istedigini anlamissin ne yazikki. Galatasaray´i Fatih Hoca Galatasaray yapti demedim, Galatasaray´in Hoca´da ne kadar emegi varsa, Hoca´nin da bir okadar emegi vardir bu takima dedim. Fatih Terim bu camianin FARK YARATAN bas unsurudur dedim.

2000'deki UEFA Kupamızı sadece FT değil oyuncularımız ve inancı almıştır . O dönem Hagi olmasaydı görürdüm ben 4 sene üst üste şampiyonluğu , UEFA kupasını .

Alınan kupada Fatih Terim'den çaycısına herkesin öyle böyle bir katkısı var ama kupayı Fatih Terim'e mal edip, o olmasaydı Galatasaray olmazdı demek saçmalıktır. Dünyanın en büyük saçmalığı hemde.

Bu takımın 14 yıl şampiyon olmadığını anlamamış bilmiyor bazıları.

Ft vizyonu=yd vizyonu imiş öğrenmiş olduk gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Ve bazıları gerçekten komik duruma düşüyor kendisi Galatasaray başkanına gider yaptı vakti zamanında niye yd ye gider yapamıyor bunu biz bekleyince biz niye suçlu oluyoruz da kendisi yine haklı oluyor biri açıklasın savunanlardan bir zahmet

2000'deki UEFA Kupamızı sadece FT değil oyuncularımız ve inancı almıştır . O dönem Hagi olmasaydı görürdüm ben 4 sene üst üste şampiyonluğu , UEFA kupasını .

Birde "Fetullah Gülen Hocaefendinin dualari sayesinde" inandilar de tam olsun. Büyük basarilar , büyük oyuncular ile olur, hele hele böyle 4-5 sene süren basarilar, bir tesadüften bahesetmiyoruz burda. Büyük oyunculari büyük oynatmakta hocanin yetenegi ve becerisidir.

Maalesef abi. Adam çıkmış yabancı sınırını konuşmayalım problemimiz o değil dışarıya futbolcu göndermek bile demiş hala savunuyorlar. Adam 2 ay önce sınır değişmeli diyordu şimdi onu konuşmayalım diyor.

Valla iki gündür dogru dürüst girmiyorum Forum´a...Ft´yi savunanlar artik komik olmaktan öte sacmalamaya dogru gidiyorlar malesef..2013´de FT´nin nasil bir adam oldugunu anlamayanlar 2014´de bunu anlamalarini beklemek ancak hayalcilik olur .

Birde "Fetullah Gülen Hocaefendinin dualari sayesinde" inandilar de tam olsun. Büyük basarilar , büyük oyuncular ile olur, hele hele böyle 4-5 sene süren basarilar, bir tesadüften bahesetmiyoruz burda. Büyük oyunculari büyük oynatmakta hocanin yetenegi ve becerisidir.

10 kişi kalmış , Hagi gibi bir oyuncusu kırmızı karttan atılmış , UEFA Kupası finali gibi bir maçta Arsenal gibi bir takıma kök söktürmek inanmaktır . Bir de büyük oyuncuları büyük oynatmak hocanın becerisidir demişsin . Peki neden Sneijder FT zamanında "büyük" oynamadı neden Mancini'nin takımında efsane oynuyor ?

aynen öyle de ben o takımdaki yerlilerin avrupa düzeyinde oyuncular olduğunu düşünmüyorum çoğu kişinin aksine,şiir gibi top oynuyordu o takım bunu sağlayan da hocadır, o takımda hagi değil hakan da olmasa uefa kupasını göremezdik yada taffarel,sneijder olmasa mancini başarılı olup juveyi eleyemezdi gibi aynı mantık

aynen öyle de ben o takımdaki yerlilerin avrupa düzeyinde oyuncular olduğunu düşünmüyorum çoğu kişinin aksine,şiir gibi top oynuyordu o takım bunu sağlayan da hocadır, o takımda hagi değil hakan da olmasa uefa kupasını göremezdik yada taffarel,sneijder olmasa mancini başarılı olup juveyi eleyemezdi gibi aynı mantık

O zaman bütün başarıları FT'ye yıkmak da yanlıştır değil mi ? Çünkü hala bu forumda ve forumun dışında bazıları UEFA Kupasını sadece Fatih Terim aldırdı zannediyor .

Bir kişide çıkıp demez ki peki o kadroyu kurdurtan Hagi Popescu Taffarel'i ikna eden Süren'in hiç mi katkısı yok.

O kupa bir takım olarak alınmıştır. O FB'de oynayan Emre'ninde hocanında Hagininde herkesin katkısı aynıdır bu kadar basit.

O zaman bütün başarıları FT'ye yıkmak da yanlıştır değil mi ? Çünkü hala bu forumda ve forumun dışında bazı salaklar UEFA Kupasını sadece Fatih Terim aldırdı zannediyor .

Uefa kupasını tesadüfen aldı terim taktik bilmez diyenler ne kadar saçmalıyorsa yazdığında o hesap herkesin payı var o başarıda

Alınan kupada Fatih Terim'den çaycısına herkesin öyle böyle bir katkısı var ama kupayı Fatih Terim'e mal edip, o olmasaydı Galatasaray olmazdı demek saçmalıktır. Dünyanın en büyük saçmalığı hemde.

Bu takımın 14 yıl şampiyon olmadığını anlamamış bilmiyor bazıları.

Esas türk futbolunun daha 90´larda 3. Dünya Ülkesi seviyesinde oldugunu bilmeyenler her türlü basariyi kücümsemeye kalkiyor. Tabi Galatasaray´in Hagi´sinin, Cay´cisinin katkisi var ama Barcelona´da caycinin, Messi´nin katkisi yok.

Futbolcularin basarisi ayri, antrenörlerin basarisi ayri degerlendirilir.

Bana tarih dersi vermeye kalkma kardesim,Galatasaray ve Türk Futbol´un ne oldugunu iyi biliyorum, nerden geldigini iyi biliyorum, ben sayilar ile calisirim.Döneklik yapip basrilara veya basarisizliklara kilif bulmam. Fatih Terim´in antrenör olarak kazandirdiklarina odaklanirim. Her oyuncu kisisel performansinin sorumlusudur, bir Hoca ise butün oyuncularin takim olma yolunda basarilarindan sorumludur. Bu böyle biline.

Esas türk futbolunun daha 90´larda 3. Dünya Ülkesi seviyesinde oldugunu bilmeyenler her türlü basariyi kücümsemeye kalkiyor. Tabi Galatasaray´in Hagi´sinin, Cay´cisinin katkisi var ama Barcelona´da caycinin, Messi´nin katkisi yok.

Futbolcularin basarisi ayri, antrenörlerin basarisi ayri degerlendirilir.

Ben tarih dersi vermeye kalkma kardesim,Galatasaray ve Türk Futbol´un ne oldugunu iyi biliyorum, nerden geldigini iyi biliyorum, ben sayilar ile calisirim.Döneklik yapip basrilara veya basarisizliklara kilif bulmam. Fatih Terim´in antrenör olarak kazandirdiklarina odaklanirim. Her oyuncu kisisel performansinin sorumlusudur, bir Hoca ise butün oyuncularin takim olma yolunda basarilarindan sorumludur. Bu böyle biline.

Kadroyu bir araya getiren Süren

Hocayı takımın başına getiren Süren

Hagi taffarel pope yi ikna eden süren

Her şeye rağmen hocasının arkasında duran Süren

ama en büyük pay Hocanın öyle mi?

Bırakın bunları. Senle konuşacak bir şeyim olmadığını düşünüyorum çünkü sen aşırı Fatih Terim hayranısın. En büyük Fatih Terim diyelim konu kapansın.

Kupa aldırdı bunu yaptırdı felan güzel yaptıklarını söylüyorsunuz da.Bir de yapmaması gerekenler var bunları hep es geçiyorsunuz.

O konuşma ne öyle.Ben değil kendi bağırıp,çağırıyordu bu adamlara.Şimdi cıkmış,vizyoner diyor.Yemişim kupasını ligini.

Şike yapıp,hakkımızı yiyenleri cezalandırmayan adamlara,vizyonları için teşekkür eden adama yuh denir.

10 kişi kalmış , Hagi gibi bir oyuncusu kırmızı karttan atılmış , UEFA Kupası finali gibi bir maçta Arsenal gibi bir takıma kök söktürmek inanmaktır . Bir de büyük oyuncuları büyük oynatmak hocanın becerisidir demişsin . Peki neden Sneijder FT zamanında "büyük" oynamadı neden Mancini'nin takımında efsane oynuyor ?

sneijder daha efsane oynamıyor, kendini toparladı, katkı vermeye başladı daha da iyi olacak ama geçen sene geldiğinde 4 ay top oynamamıştı düşüş yaşaması normal bana göre ,sonrasında katkı verdi yine, real maçı gibi ,karabük maçını tek başına aldı, gitti denen ordu maçını nefis golüyle ateşledi,sene başı da çok iyiydi emirates cup buna örnek ve süper kupadaki fener maçı herkes wesley geri döndü diyordu forumda,mesela amrabat geçen sene şampiyonlar liginde 3 asisti var ama bu sene berbat ötesi bu durum mancinin kötü olduğunu gösterir mi bence göstermez

1 haftadır cezalıydım sürem yeni bitti geldim...

Beyefendi'nin malum sözlerini duyunca resmen kanım dondu.Kızıyordum söyleniyordum da şimdi artık benim için Belöz ne ise Terim de onun bir seviye altıdır.

Bu nasıl bir rezalettir.Hele yukarıda bir şahıs var ki '' Terim yönetimle sorunu olduğu için böyle yapıyor '' diye sıralıyor da sıralıyor.İnsan utanır şunu söylerken.Hani ilahın Terim adam gibi adamdı ? Hani delikanlıydı ? Hepsi yalan.Ben başta Terim'in Aysal'ı devirmesi için RTE tarafından görevlendirildiğini dile getiriyordum ama buna ben bile inanmıyordum,ta ki şu ana kadar.

Yazıklar olsun.Yazıklar olsun.Yazıklar olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt