Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında mesajıma bakarsan benimkinde de "sert üslup" yoktu hakaret falan etmedim . Sadece sen voleybol basketbol mesajlarına yorum yap futbola yapma gibi bir mesaj gönderdiğin öyle bir şey söyledim . Söylediğimde de sert kırıcı bir şey yok . Sadece doğruları söyledim . Ben Anti-Terimci falan değilim . O olaylardan önce forumda hocayı en çok seven ilk 10 kişi arasında varım (en azından kendimce) ama Ünal Aysal-fanı da değilim . Bu olaylardan sonra ciddi bir şekilde gruplaşma oldu . Ben gerekirse Ünal Aysalı överim aynı zamanda yeri geldiğinde eleştiririm de aynı şey Fatih Terim için de geçerli .

hakaret yok olm zaten ama gaza geldin diyelim cvp ver bakalım mr şakrak diyerek:)ayrıca gruplaşmayı yaratan üç beş kişi, terimi sevenlerden bile nefret ediyorlar,ben terimi sadece hain tarator kebabçı gibi saçma sapan yakıştırmalar yapıldığında savunurum onun dışında girmem bu konuya yoksa taktik transfer gibi bir çok konuda eleştirmek gerekir eleştiriyorum da bilen biliyor zaten

Bu geçen süreçte Fatih Terim gidişinin ilk nedeninin para olduğunu düşünmüyorum artık. O da önemli ama ana etken değil. Ona daha çok kızmamıda sağlayan bu. Para için gitse sonuçta adam aile babası ne kadar parası olsada günümüzde ne durumlara düşüleceğini kimse bilemez. Beni asıl kızdıran Fatih Terim in kendi karakterini yerler altına alacak şekilde her dönem siyasetine yanaşması. RTE istedi diye hocam şu futboldaki kaosu durult gel başa sözünden sonra,karakterini ,daha önce söylediklerini hiçe sayıp,türk futbolunun yüz karalarına vizyoner,büyük başkanım diyip ve yanına onu alıp kendi ailesine gülmesi. Niye sadece iktidara yanaşma çabası. Bunlar hiçbir zaman affedilecek şeyler değil.

Karıştırıyorsunuz olayları tv den öğrenilen italya transferi emre ve okan transferleri.

Araştırdım bunu açıklyan isim aziz üstelmiş sportstvde yapmış direk duyduklarımı yazmıştım geçmiş postlarımdan buldum ama sportstvnin sanırm takibi az olması nedeniyle orjinalini bulamadım program yayın tarihi sanırım: 24 eylül 2013 saat 19.00-20.00 civarlarında açıklaması şöyle;

aziz üstel sportstvde " ben bu senaryoyu daha önce gördüm, ben faruk sürenle otururken tvlerde fatih hocanın fiorentinaya gittiğini öğrendik araştırdık ve gitmişti, biz süper kupa maçı öncesi teknik direktörsüz kalmıştık, fatih hoca ozaman bunu uygun görmüştü saygı duyduk"

Ben savunmam da bu tur seylere ceza uygulamasi lazim.

konuyu niye upladın:mad: şaka bi yana eleştiri olacak zaten ona lafım yok ,bu takım niye bu halde 2 sene şampiyon olan takıma niye böyle rezil transfer yapılır bunlara katılırım da bu adam çorba parasına muhtaç gibi parator işte hain xd dendimi uyuz oluyorum yazmayım diyorum ama olmuyor

Araştırdım bunu açıklyan isim aziz üstelmiş sportstvde yapmış direk duyduklarımı yazmıştım geçmiş postlarımdan buldum ama sportstvnin sanırm takibi az olması nedeniyle orjinalini bulamadım program yayın tarihi sanırım: 24 eylül 2013 saat 19.00-20.00 civarlarında açıklaması şöyle;

aziz üstel sportstvde " ben bu senaryoyu daha önce gördüm, ben faruk sürenle otururken tvlerde fatih hocanın fiorentinaya gittiğini öğrendik araştırdık ve gitmişti, biz süper kupa maçı öncesi teknik direktörsüz kalmıştık, fatih hoca ozaman bunu uygun görmüştü saygı duyduk"

Tahmin etmiştim Aziz Üstel olduğunu. Ancak o dönemle ilgil şöyle bişey paylaşmıştım şimdi yazmaya kalksam uzun uzun aynı şeyleri yazacağım için hem yer tutmıyım hemde vaktinizi almıyım. # Fatih Terim | Sayfa 598 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Tahmin etmiştim Aziz Üstel olduğunu. Ancak o dönemle ilgil şöyle bişey paylaşmıştım şimdi yazmaya kalksam uzun uzun aynı şeyleri yazacağım için hem yer tutmıyım hemde vaktinizi almıyım. # Fatih Terim | Sayfa 598 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Aslında bende boyle hatrlıyrdum sonra o dönem yöneticiyim deyince soylediklerine inandım doğrusu, manciniyi hep bi şans olarak görürüm aynı luceye benzetirdim gelişi ve başkanın vizyonu açısından bu konuda yanılmamışım umarım mancininin ayağı kaydırılmazda artık yükselme dönemine geçebiliriz.

gene arkadaşlar yalan yanliş yazarak FT'yi putlaştirmişlar.

1. Terim son güne kadar Süren'den telefon bekledigi dogru degil. Fiorentina ya gitmeden Italyan t.v. lerine canli yayinlara baglanip çatir çatir Italyanca röportaj veriyordu. Show t.v. de felan yayinlandi bunlar. Fiorentinaya gitmeden çok önce Italyanca dersler almaya başladi.

2. Fb Selim Soydani göndererek 4 yilligina 10 milyon dolar teklif götürdü FT'ye. FT'nin söyledigi şu "benimle degil, Faruk başkan'la görüşün". Bunu Selim Soydan söyledi.

3. Faruk başkan insanlara "sehir kirosu" diye hitap edecek bir insan degil. Öyle düşünse emin olun 1996'da göreve getirmezdi. Lütfen sehir efsanelerini yazarken söylenti oldugunu yanina ekleyin. Kesin bilgiymiş gibi aktarilmasin.

1. Terim son güne kadar Süren'den telefon bekledigi dogru degil. Fiorentina ya gitmeden Italyan t.v. lerine canli yayinlara baglanip çatir çatir Italyanca röportaj veriyordu. Show t.v. de felan yayinlandi bunlar. Fiorentinaya gitmeden çok önce Italyanca dersler almaya başladi.

2. Fb Selim Soydani göndererek 4 yilligina 10 milyon dolar teklif götürdü FT'ye. FT'nin söyledigi şu "benimle degil, Faruk başkan'la görüşün". Bunu Selim Soydan söyledi.

3. Faruk başkan insanlara "sehir kirosu" diye hitap edecek bir insan degil. Öyle düşünse emin olun 1996'da göreve getirmezdi. Lütfen sehir efsanelerini yazarken söylenti oldugunu yanina ekleyin. Kesin bilgiymiş gibi aktarilmasin.

ya saçma sapan konusup adamın canını sıkmayın. alıntı yapıp tartısacak cesaretin yoksa cevap verme brader. bilmiyosun işte inanmak istediğine inanıyorsun. adam gibi tartışmayacaksan saçma sapan cevap verip insanı tahrik etmeyin lütfen.

şehir efsanesiymis ogünleri bire bir yaşadım okudum dinledim. sizler gibi birilerinden duymadım. adam gibi tartısacaksanız gelın böyle sizden baska herkese camur atacaksanız kendı halınızde takılın bulasmayın

ya saçma sapan konusup adamın canını sıkmayın. alıntı yapıp tartısacak cesaretin yoksa cevap verme brader. bilmiyosun işte inanmak istediğine inanıyorsun. adam gibi tartışmayacaksan saçma sapan cevap verip insanı tahrik etmeyin lütfen.

şehir efsanesiymis ogünleri bire bir yaşadım okudum dinledim. cahil cahil sizler gibi birilerinden duymadım. adam gibi tartısacaksanız gelın böyle sizden baska herkese camur atacaksanız kendı halınızde takılın bulasmayın

Selamün aleyküm..arkadas istemezse ben katilirim tartismaya..kontenjan bos mu?biraz sakin ol osman,ne bu sinir yapmalar falan..:)degmez terim icin..

şehir efsanesiymis ogünleri bire bir yaşadım okudum dinledim. sizler gibi birilerinden duymadım. adam gibi tartısacaksanız gelın böyle sizden baska herkese camur atacaksanız kendı halınızde takılın bulasmayın

Ben birebir gördügümü anlattim. sizin gibi uydurmuyorum. bir daha beni alintilama.

Cahil sensin. Ben birebir gördügümü anlattim. sizin gibi uydurmuyorum. bir daha beni alintilama.

ne gördüğünü anlatıyosun harbi harbi canımı sıktı ya. adam gibi gel tartışalım alıntını yap iddianı koy. çocuk gibisiniz isim vermezssınız sıfat vermessınız arkdaslar yalan yanlıs konusmus dıye yaftalarsın. varsa bi iddian doğrun konusurduk ki işine geldiği gibi olayları çarpıtıyorsun sadece bu konu değil sen işine gelmeyen tüm olayları konuları çarpıtan bırısın az çok denk gelıyorum yorumlarına.

Selamün aleyküm..arkadas istemezse ben katilirim tartismaya..kontenjan bos mu?biraz sakin ol osman,ne bu sinir yapmalar falan..:)degmez terim icin..

ya Gökhan akşama tartışalım maçtan sonra hacım cidden şu konuda canımı sıktı. ama lütfen Mehmet Ağar ile falan ilgili deme.

2dk bakayım neler olmus diye girer grmez burayı gördüm adam isim vermeden ne yalancılık bırakmıs ne bişey ona sinirleniyorum. hayır bi iddian varsa bildiğin bişey varsa alınıtını yaparsın tartısır doğru neyse cıkar ortaya. ama yok illa kahramnlık illa show peşinde olacaklar

edit. Aleykümselam

ya Gökhan akşama tartışalım maçtan sonra hacım cidden şu konuda canımı sıktı. ama lütfen Mehmet Ağar ile falan ilgili deme.

Yok la ben selam,saka niyetine yazdim sadece..ben artik degil tartismak ismni bile duymak istemiyorum o sahisin..e sen selam verme diyorsan vermeyiz yani..:)

Yok la ben selam,saka niyetine yazdim sadece..ben artik degil tartismak ismni bile duymak istemiyorum o sahisin..e sen selam verme diyorsan vermeyiz yani..:)

ya aksam ıkı muhabbet döndürmeye çalışalım dedik bi iki kişiylede olsa fenada değildi. bilenler bildiklerini anlattı bizde bişeyler anlattık. konu orada kapanmış sonra damın biri geliyo putlaştırmadan yalancılığa değiniyor. hayır bir kere en baştsa selim soydan olayında yalana başvuran kendisi.faruk süren de sehır krosu diye bılır bu onun kalıtesınden bısey eksıltmez bu olaydan herkes bahseder. ama anlayıp dınlemeden yaftalamak olmuyor. kimseyle tartısamıyorsun kafalar kazan gibi anca su alıyor fikir alıs verişi diye bişey yok tartısma dıye bısey yok biri benim sevmediğim kişi hakkında olumlu bısey yazıyorsa tapınak bekcisi,put perest oluyor. bana yanlıs gelen bısey soyluyorsa yalancı oluyor. harbii neyse ya

Ben birebir gördügümü anlattim. sizin gibi uydurmuyorum. bir daha beni alintilama.

seni ne alıntılıycam ya isim vermeden bana bulaşma bidaha yeter. tartışacak cesaretin, modernliğin varsa alınıtını yaparsın bunları bunları yanlıs söyluyorsun bılıyorsun bunlar böyle böyle olur dersın doğrusu cıkar. onun dısında saklı gizli çocuk gıbı kımseyı yalancılık ıle putperestlık ıle suclayamazsın.

bizde biliyoruz kimin ne hataları oldu hangi davranışlarıyla nasıl zarar verdi.neyse selametle.

ya aksam ıkı muhabbet döndürmeye çalışalım dedik bi iki kişiylede olsa fenada değildi. bilenler bildiklerini anlattı bizde bişeyler anlattık. konu orada kapanmış sonra damın biri geliyo putlaştırmadan yalancılığa değiniyor. hayır bir kere en baştsa selim soydan olayında yalana başvuran kendisi.faruk süren de sehır krosu diye bılır bu onun kalıtesınden bısey eksıltmez bu olaydan herkes bahseder. ama anlayıp dınlemeden yaftalamak olmuyor. kimseyle tartısamıyorsun kafalar kazan gibi anca su alıyor fikir alıs verişi diye bişey yok tartısma dıye bısey yok biri benim sevmediğim kişi hakkında olumlu bısey yazıyorsa tapınak bekcisi,put perest oluyor. bana yanlıs gelen bısey soyluyorsa yalancı oluyor. harbii neyse ya

Aksam görüsürüz..bosver sikinti yapmaya degmez..hele bugün maci alirsak bu konu kendiliginden kapanir..zaten yendigimiz zaman terimciler kayboluyor kaybetigimizde terim severler doluyor bura ..bilindik kisir döngü yani..sözüm laf atip kacanlara,bazi ergenler bu huylarindan vazgecmiyor..

Aksam görüsürüz..bosver sikinti yapmaya degmez..hele bugün maci alirsak bu konu kendiliginden kapanir..zaten yendigimiz zaman terimciler kayboluyor kaybetigimizde terim severler doluyor bura ..bilindik kisir döngü yani..

iki tarafta kapanmasına izin vermiyorki. mutlaka ego şişirmeyi amaçlayan bi taraf oluyor.neyse eyvallah hacım görüşürüz akşama..

Faruk süreni sevmesem de şehir kırosu diyeceğini sanmıyorum selim soydana gelirsek,şadan kalkavan bunun aksini söylüyor

ŞADAN Kalkavan, F.Bahçe Yönetimi'nde Aziz Yıldırım ile birlikte çalıştığı dönemde Fatih Terim'e teklif götürdüklerini söyledi ve o günlerde yaşanan bir diyaloğu da ilk kez Hürriyet'te paylaştı. Kalkavan, Yıldırım'ın Terim ile kavgalı olduğu günlerde gelişen olayı şöyle anlattı: "Selim Soydan ile birlikte Terim'e gidecektik. Başkana 'Terim'e teklif götürelim mi?' diye sordum. 'Bize gelmez ama siz konuşun' cevabını verdi. Mehmet Ağar'ın da bulunduğu ortamda Terim ile konuştuk. Terim teklifimize karşılık, 'Şadan abi senin olduğun her yerde olurum. Ancak 14 yıllık mazim var. G.Saraylıların gönlünde taht kurmuşum. Lütfen beni anla' dedi. 'Gelirsen Fenerlilerin gönlünde de taht kurarsın' dedim. Terim daha sonra 'Şadan abi sana gel Galatasaray başkanı ol desem kabul eder misin?' esprisini yaptı. Ben de 'Sen profesyonelsin. Ben amatörüm. Fener'e gelmen gayet doğaldır' dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt