Zuahahahahah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umut YETENEKSIZlut'u milli takima bir kere bile olsun cagirirsan seni silerim hocam
bjk yı yenıp 3 puan farkla es es bursa bjk deplasmanlarını oynamış bır GS bıraktı ımparator.ne guzel bruma da alınmıştı.kalsaydı şampiyonduk.
Yani areanadaki maçlardan sonra büyüksün mancini, deplasman maçlarından sonra nerdesin fatih hoca
Fatih hocayı severdim ama kendisinin de hataları oldu.Dönüp burada ağlamanın lüzumu yok.Giden gitti önümüze bakalım.
Isterse Mancini gitsin ilk 10 macinda 0 puan toplasin. Gitsin Sabri´yi ilk 11 oynatsin. Sonucta sampiyon olduktan sonra, bunu kac kisi tinlar ? Her hoca´nin hatasi olur, Mancini´den tut, Fatih Hoca´ya, hatta Fergusun´a kadar bile. Önemli olan maratonda yalnislarini orantiliayacak kadar dogru yapmandir. Fatih Hoca bunu cok iyi yapabilen biriydi. Zaten büyük hocalarin en büyük özelligi budur.
Ben Mancini´ye de güveniyorum ve seviyorum ama burada Fatih Terim´i övmenin insanlari rahatsiz etmesi son derece üzücü bir durum. Fatih Terim ile Roberto Mancini arasinda tercih yapmak zorunda olduklarini düsünenler, ne yazikki Galatasaray´liligi kavrayamamistir.
Diyorum ki Fatih hoca gittiği gün ben de çok üzüldüm.Çok kişiyle tartıştım burada, cezalar aldım vs.Hala da kebapçı vs. yazanı gördüğüm zaman tepki gösteririm filan ama;
Fatih Terim'in övülmesi beni asla rahatsız etmez dediğim gibi.Ancak Fatih hoca gitti artık.O olsaydı böyle olurdu filan gibi karşılaştırmaların kimseye faydası olmayacak.Aksine insanlar daha çok üzülecek.Mesela muhtemelen Bursa maçından sonra kimse gelip yazmamıştır bu başlığa.Her puan kaybından sonra yazmak samimi gelmiyor bana.
gürkan bende sevmiyorum ft yi ama dünkü maç beniçıldırrttı bu kadar korkak bi takım bu kadar ruhsuz içi boş bi bok oynayamayan takım midemi bulandırdı
Puan kaybettik ya parator'un akbabaları gene üşüşmüş leşe..