Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nezaman galip gelsek buraya Fatih Terim'e laf edilir, puan kaybedince de neredesin hoca denir. Bu iki grup sinir bozuyor.

Bu adamın gitmesini en çok 4-3-1-2'den kurtuluruz diye istiyordum.Yine ona döndük lanet olsun.

Umut YETENEKSIZlut'u milli takima bir kere bile olsun cagirirsan seni silerim hocam

Yani areanadaki maçlardan sonra büyüksün mancini, deplasman maçlarından sonra nerdesin fatih hoca

Kendisinden kurtulduk ama enkazından kurtulmak zaman alacak.

Fatih Terim de çok saçmalıyordu zaman zaman ama bu akşam Mancini'nin saçmaladığı kadar saçmalıyor muydu, emin değilim. Ruhu yok ulan takımın. Takım ısırmıyor, basmıyor, umursamıyor hiç bir şeyi.

Fatih Terim enkaz birakti diyenler Mourinho´yu dinlesinler. Galatasaray´da ligin en iyi kadrosu mevcut. Kimse cikip mizmizlanmasin. Enkazi alan Fatih Terim´dir. 2010-2011 sezonundan sonra enkazi alip, adam gitti takim yaratti.

Bunun vefasini gösteremeyenler, halen mizmizlaniyor.

Rijkaard gibi yapsaydi keske, hatta yönetimden bile bazilari bunu hakkediyordu. 2011-2012 sezonunu 5. tamamlasaydi ve sonra cikip " gecen sene sekizinci olmustuk, 3 kademe yükselmemiz basaridir" deseydi.

Ama onu yapsaydi Fatih Terim olmazdi.

Artik su 5 gramlik egonuzu kirin da bir öz elestiri yapin. Ister Mancini basarili olsun, ister olmasin, bu zaten Mancini´nin basarisi/zligi ile baglantili olmamali. Mancini basarisiz olduktan sonra burada günah cikartmanin da bir manasi olmaz, sadece döneklik olur. Bunuda yazmis olayim.

Sonra gidip birde Hoca´nin egosunu elestiriyorsunuz.

bjk yı yenıp 3 puan farkla es es bursa bjk deplasmanlarını oynamış bır GS bıraktı ımparator.ne guzel bruma da alınmıştı.kalsaydı şampiyonduk.

bjk yı yenıp 3 puan farkla es es bursa bjk deplasmanlarını oynamış bır GS bıraktı ımparator.ne guzel bruma da alınmıştı.kalsaydı şampiyonduk.

index.php

Fatih hocayı severdim ama kendisinin de hataları oldu.Dönüp burada ağlamanın lüzumu yok.Giden gitti önümüze bakalım.

Fatih hocayı severdim ama kendisinin de hataları oldu.Dönüp burada ağlamanın lüzumu yok.Giden gitti önümüze bakalım.

Isterse Mancini gitsin ilk 10 macinda 0 puan toplasin. Gitsin Sabri´yi ilk 11 oynatsin. Sonucta sampiyon olduktan sonra, bunu kac kisi tinlar ? Her hoca´nin hatasi olur, Mancini´den tut, Fatih Hoca´ya, hatta Fergusun´a kadar bile. Önemli olan maratonda yalnislarini orantiliayacak kadar dogru yapmandir. Fatih Hoca bunu cok iyi yapabilen biriydi. Zaten büyük hocalarin en büyük özelligi budur.

Ben Mancini´ye de güveniyorum ve seviyorum ama burada Fatih Terim´i övmenin insanlari rahatsiz etmesi son derece üzücü bir durum. Fatih Terim ile Roberto Mancini arasinda tercih yapmak zorunda olduklarini düsünenler, ne yazikki Galatasaray´liligi kavrayamamistir.

Isterse Mancini gitsin ilk 10 macinda 0 puan toplasin. Gitsin Sabri´yi ilk 11 oynatsin. Sonucta sampiyon olduktan sonra, bunu kac kisi tinlar ? Her hoca´nin hatasi olur, Mancini´den tut, Fatih Hoca´ya, hatta Fergusun´a kadar bile. Önemli olan maratonda yalnislarini orantiliayacak kadar dogru yapmandir. Fatih Hoca bunu cok iyi yapabilen biriydi. Zaten büyük hocalarin en büyük özelligi budur.

Ben Mancini´ye de güveniyorum ve seviyorum ama burada Fatih Terim´i övmenin insanlari rahatsiz etmesi son derece üzücü bir durum. Fatih Terim ile Roberto Mancini arasinda tercih yapmak zorunda olduklarini düsünenler, ne yazikki Galatasaray´liligi kavrayamamistir.

Diyorum ki Fatih hoca gittiği gün ben de çok üzüldüm.Çok kişiyle tartıştım burada, cezalar aldım vs.Hala da kebapçı vs. yazanı gördüğüm zaman tepki gösteririm filan ama;

Fatih Terim'in övülmesi beni asla rahatsız etmez dediğim gibi.Ancak Fatih hoca gitti artık.O olsaydı böyle olurdu filan gibi karşılaştırmaların kimseye faydası olmayacak.Aksine insanlar daha çok üzülecek.Mesela muhtemelen Bursa maçından sonra kimse gelip yazmamıştır bu başlığa.Her puan kaybından sonra yazmak samimi gelmiyor bana.

Diyorum ki Fatih hoca gittiği gün ben de çok üzüldüm.Çok kişiyle tartıştım burada, cezalar aldım vs.Hala da kebapçı vs. yazanı gördüğüm zaman tepki gösteririm filan ama;

Fatih Terim'in övülmesi beni asla rahatsız etmez dediğim gibi.Ancak Fatih hoca gitti artık.O olsaydı böyle olurdu filan gibi karşılaştırmaların kimseye faydası olmayacak.Aksine insanlar daha çok üzülecek.Mesela muhtemelen Bursa maçından sonra kimse gelip yazmamıştır bu başlığa.Her puan kaybından sonra yazmak samimi gelmiyor bana.

Ben pek fazla ugramam buraya, ama bu forumda cok rahatsiz oldum Fatih Hoca´ya karsi yazilanlardan. Ben Fatih Hoca´yi herzaman savdundum bu hakaretlere karsi, zamanimin yettigi kadar. Benim durum nettir, Mancini Sampiyonlar ligini de alsa, takimi kümeye de düsürse, ben bize bukadar katki saglamis bir Fatih Terim´i savunurum ve degerini bilirim.

Fatih Hoca´nin da hatalari vardi, her insan yapar. Ama Fatih Terim´in sevaplari, günahlarinin 10 katidir. Bir Galatasaray´li Fatih Hoca´yi savunmicak da kimi savunacak aceba diye düsünüyorum. Burada cok büyük haksizlik var.

Aynisini zaten bende yazdim yukarda. Insanlar´in kiymetini bileceksin, sonra buraya gelip topici aglama duvarina cevirmenin bir anlami yok, puan kayiplarindan sonra.

gürkan bende sevmiyorum ft yi ama dünkü maç beniçıldırrttı bu kadar korkak bi takım bu kadar ruhsuz içi boş bi bok oynayamayan takım midemi bulandırdı

ben terim'i de mancini'yi de seviyorum.çünkü ikisi de bu camiaya hizmet etmiş insanlar. benim sorunum bir maçla mancini süper, sonra bir maçla terim nerede noktasında olmamız. terim'in de hataları vardı, mancini'nin de var. mesela şöyle bakıyorum şu anda olaya, bizim kadromuz her nekadar biz beğenmesek de, bu ligin en iyi kadrosu. peki bu takım neden deplasmanda üst üste antep, antalya ve rize maçlarından beraberlik aldı??? bunu son maç bazında x futbolcunun kaçırdığı gollere bağlayabilirsiniz ama büyük resime baktığımız zaman bu takımın bu ligde deplasmanda bu kadar başarısız olmaması gerekiyor. bir başarısızlık varsa bunu x futbolcunun atamadığı gole değil takımı yönetene fatura etmek gerekiyor bence. bu sne şampiyonluk bize defalarca ikram edildi fb tarafından ama biz bunu geri çevirdik. bundan sonrası için şampiyonluk sadece fb bizden daha çok puan kaybederse bize gelir. o olasılık da düşük gözüküyor.

Puan kaybettik ya parator'un akbabaları gene üşüşmüş leşe..

entel dantel taraftarımız var tabiki mancının atkısına ıtalyada özel terzılerın dıktıgı takım elbıselere hasta olan.6 şampiyonluk 1 e 250 sans verılırken uefa kupasını alan adamı kebapçı yaptınız.futbol cuheylaları sızı.yenı nesıl gençlık yumurtadan çıkmış kabugunu begenmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt