Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben terim'i de mancini'yi de seviyorum.çünkü ikisi de bu camiaya hizmet etmiş insanlar. benim sorunum bir maçla mancini süper, sonra bir maçla terim nerede noktasında olmamız. terim'in de hataları vardı, mancini'nin de var. mesela şöyle bakıyorum şu anda olaya, bizim kadromuz her nekadar biz beğenmesek de, bu ligin en iyi kadrosu. peki bu takım neden deplasmanda üst üste antep, antalya ve rize maçlarından beraberlik aldı??? bunu son maç bazında x futbolcunun kaçırdığı gollere bağlayabilirsiniz ama büyük resime baktığımız zaman bu takımın bu ligde deplasmanda bu kadar başarısız olmaması gerekiyor. bir başarısızlık varsa bunu x futbolcunun atamadığı gole değil takımı yönetene fatura etmek gerekiyor bence. bu sne şampiyonluk bize defalarca ikram edildi fb tarafından ama biz bunu geri çevirdik. bundan sonrası için şampiyonluk sadece fb bizden daha çok puan kaybederse bize gelir. o olasılık da düşük gözüküyor.

bizim fenerin kaybettiği puanlar karşısında hırs yapıp adam gibi oyun oynamaız gerekirdi defans ok ama gol yolları boş sanki dün barcelona ile oynuyoruz

Sizi gidi akbabalar sizi, ekran karşısında bile maçları böyle izliyosunuzdur siz. Puan kaybetsekte gidip manciniye laf çaksak diye, tüpçünün çırağının fanboylarısınız ne de olsa çok görmüyorum.

Allah aşkına manciniye laf çakıcak ne var.zaten çakan çakıyor.90.dakikada şampiyonluga giderken GS tarihinde 2 oyuncu bırden oyuna alıp zaman geçiren adama mancini denir.

Tamam da bunu neden Terim başlığında tartışıyorsunuz? :) Git Mancini başlığına yaz istediğini..

Akbaba deyince kızmayın işte, yaptığınız akbabalık..

entel dantel taraftarımız var tabiki mancının atkısına ıtalyada özel terzılerın dıktıgı takım elbıselere hasta olan.6 şampiyonluk 1 e 250 sans verılırken uefa kupasını alan adamı kebapçı yaptınız.futbol cuheylaları sızı.yenı nesıl gençlık yumurtadan çıkmış kabugunu begenmez.

hoşt gel değişik akbaba gibi takım kötü gitsede saldırsak diyosunuz yalama akbabalar sizi siz satılmaya alışmışsınız belli

yalama uefayı alırken şampiyonluk lar kazanırken zafer turu atıp kötu gunde kebapçı dıyenlere hakır görenlere denır.bu tarıfe göre sensın.muhatap olma msj atıyorum dıye de kendını adam sanma

o takımı satmadan önceydi adam olsaydıda gene arkasında dursaydık her malubiyette bik bik öten senin gibi zavallılar bana adamlık öğretemez git yalamalığını tff.orgda yap taraftarcık

Sonra da derler ki yav bu adam gitmiş hala ne alıp veremediğiniz var bu adamla? Her puan kaybında bu başlığı hortlatırlar sonra biz yazdık mı da hemen başlarlar duygu sömürüsüne..

Hocam nasılsın? Dün "birileri" mutlu olamadı berabere kaldık. Şikecilerle puan farkı açıldı "birileri" üzgün "birileri" sana hala kırgın. Ama biz Sinyor'dan memnunuz sen düşünme bizi zaten düşünmüyorsundur düşünseydin "Birileri mutlu olacak diye imza atmam" demezdin.. Çünkü o monşerler değil kalmana sevinecek gittiğine üzülecek "birileri" bizlerdik ama senin egon bizi "birilerini" yendi neyse yolun açık olsun...

Yabancı sınırı konusunda hala aynı duruşu sergilediğini söylüyor şuan.

Milli takımın başarısı için sayılarla oynamanın bir mantığı yok dedi.

İlerleyen günlerde gelişme olabilirmiş..

Kalsaydı deplasmanlarda nasıl bir performans sergilerdik merak konusu. Ama büyük ihtimal takımda kriz çıkardı, Sneijder'i falan yollardı.

Sizi gidi akbabalar sizi, ekran karşısında bile maçları böyle izliyosunuzdur siz. Puan kaybetsekte gidip manciniye laf çaksak diye, tüpçünün çırağının fanboylarısınız ne de olsa çok görmüyorum.

Senin için fesat arkadaş kendi yaptıklarını başkaları yapıyormuş gibi söyleme

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rjtz7pyHHdM[/media]

Şu takımı satıp tüpçüyle gülücükler yolladığın gün bittin sen. Allah'ım bir daha inşallah tuvalet temizleyicisi olarak bile giremezsin kulübe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt