- 30 Aralık 2010
- 1.646
- 4
- 998
ben terim'i de mancini'yi de seviyorum.çünkü ikisi de bu camiaya hizmet etmiş insanlar. benim sorunum bir maçla mancini süper, sonra bir maçla terim nerede noktasında olmamız. terim'in de hataları vardı, mancini'nin de var. mesela şöyle bakıyorum şu anda olaya, bizim kadromuz her nekadar biz beğenmesek de, bu ligin en iyi kadrosu. peki bu takım neden deplasmanda üst üste antep, antalya ve rize maçlarından beraberlik aldı??? bunu son maç bazında x futbolcunun kaçırdığı gollere bağlayabilirsiniz ama büyük resime baktığımız zaman bu takımın bu ligde deplasmanda bu kadar başarısız olmaması gerekiyor. bir başarısızlık varsa bunu x futbolcunun atamadığı gole değil takımı yönetene fatura etmek gerekiyor bence. bu sne şampiyonluk bize defalarca ikram edildi fb tarafından ama biz bunu geri çevirdik. bundan sonrası için şampiyonluk sadece fb bizden daha çok puan kaybederse bize gelir. o olasılık da düşük gözüküyor.
bizim fenerin kaybettiği puanlar karşısında hırs yapıp adam gibi oyun oynamaız gerekirdi defans ok ama gol yolları boş sanki dün barcelona ile oynuyoruz