Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu tamam Terim varken cümbür cemaat hücum ediyorduk. Bir şekilde maçlar kazanılıyordu buna da tamam. Bizim artık Terim'siz şampiyon olmayı öğrenmemiz lazım. Yarın bu adam vefat edince ne yapacağız? Yine her puan kaybından sonra buraya doluşup "ah hocam vah hocam gitmeseydin :(" diye mi yazacağız. Ne yazacağız neee??? Bende istemezdim Terim'in gitmesini ancak bitti gittiii... Her puan kaybından sonra buraya gelip halen daha geri geleceğini düşünmek bana çok çocukça geliyor. Yapmayın artık rahat bırakın. Bizim Terim'siz Şampiyon olmayı Türk oyuncularımıza laf geçirmeyi öğrenmemiz gerekiyor.

haklısın.sadece Terıme baglı kalmamız bızım gıbı buyuk camıaya yakışmaz.ama bızım gıbı buyuk camıaya bunca basarı kazanmıs adama kebapçı komısyoncu gıbı tamamen yalan iftiralar atan taraftar da yakışmaz.

böyle bır motıvasyon yokk.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=pnsC_DpxsXI[/media]

Ne up luyonuz la bu konuyu. Zaten herkesin sinirleri tepesinde. Katil mi yapcaniz insanlari.

I am the one who knocks!

haklısın.sadece Terıme baglı kalmamız bızım gıbı buyuk camıaya yakışmaz.ama bızım gıbı buyuk camıaya bunca basarı kazanmıs adama kebapçı komısyoncu gıbı tamamen yalan iftiralar atan taraftar da yakışmaz.

Abi o zaman neden her puan kaybından sonra bu konu hortluyor. Bakın Terim akıllı adam. Ne zaman Galatasaray veya Milli Takım başına geçtiyse,bir cebine imzaladığı sözleşme suretini koyuyorsa diğer cebine'de istifa mektubunu yazıp koyuyor. Hemen oracıkta,hemen o dakika.. Bu hep böyle olmuştur. Hatırlayın 2002'de görevden ayrıldığı zamanı,hatırlayın sezon başında gönderilmeden önce verdiği demeçleri,beyanatları. Ne diyordu "Birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalamam!" Kimdi bu birileri? Taraftardı,bizlerdik.. Yani demek istediğim ego o kadar yüksek ki bir zaman sonra Galatasaray SK kuruluşundan bile üstün görebiliyor kendisini ve en ufak bir sataşmada "Bana bakın bırakırım ha.. İstifam hemen cebimde.." diyerek basıyor resti. Bence bu en kötü huyu bu adamın.

İyi yönlerinden baktığınız kadar biraz da kötü yönünden baksanız daha güzel olacak. Her puan kaybı sonrası damardan girmeyelim lütfen..

Geçen sezon 25.hafta sonunda puan durumu : 2012-2013 Sezonu TFF

Bu sezon 25.haftada aldığımız puan : Spor Toto Süper Lig Puan Tablosu - Fikstürü - Puan Durumu - Puan Cetveli - Sonuçlar-2012 - 2013 Sezonu TFF

Bırakın artık Terim - Mancini kıyaslamasını. Terim'de geçen sene ekstra bir şey katmadı, Mancini de şu ana kadar katmadı, olay bundan ibaret. İlla birini savunmak için diğerini kötülemenin manası yok. İkisi de hemen hemen aynı işi yapmış, sadece bu sene rakipler kaybetmemiş.

Abi o zaman neden her puan kaybından sonra bu konu hortluyor. Bakın Terim akıllı adam. Ne zaman Galatasaray veya Milli Takım başına geçtiyse,bir cebine imzaladığı sözleşme suretini koyuyorsa diğer cebine'de istifa mektubunu yazıp koyuyor. Hemen oracıkta,hemen o dakika.. Bu hep böyle olmuştur. Hatırlayın 2002'de görevden ayrıldığı zamanı,hatırlayın sezon başında gönderilmeden önce verdiği demeçleri,beyanatları. Ne diyordu "Birileri mutlu olsun diye sözleşme imzalamam!" Kimdi bu birileri? Taraftardı,bizlerdik.. Yani demek istediğim ego o kadar yüksek ki bir zaman sonra Galatasaray SK kuruluşundan bile üstün görebiliyor kendisini ve en ufak bir sataşmada "Bana bakın bırakırım ha.. İstifam hemen cebimde.." diyerek basıyor resti. Bence bu en kötü huyu bu adamın.

İyi yönlerinden baktığınız kadar biraz da kötü yönünden baksanız daha güzel olacak. Her puan kaybı sonrası damardan girmeyelim lütfen..

boş ver laf bunlar imparator ben sözlesme yapmadım dıyor.acıklamalarını yazdım oku bak .kac yıllık GS lısın Fatıh Terımı tanırsın.yalan söylemez.bak dun terıme kebapcı dıyenler 3 gun sonra mancınıye makarnacı dıyecekler.

Geçen sezon 25.hafta sonunda puan durumu : 2012-2013 Sezonu TFF

Bu sezon 25.haftada aldığımız puan : Spor Toto Süper Lig Puan Tablosu - Fikstürü - Puan Durumu - Puan Cetveli - Sonuçlar-2012 - 2013 Sezonu TFF

Bırakın artık Terim - Mancini kıyaslamasını. Terim'de geçen sene ekstra bir şey katmadı, Mancini de şu ana kadar katmadı, olay bundan ibaret. İlla birini savunmak için diğerini kötülemenin manası yok. İkisi de hemen hemen aynı işi yapmış, sadece bu sene rakipler kaybetmemiş.

sen sene sonuna bak mayıslar bizimdir kasımlar onların olsun diye bir sloganımız bile var..

boş ver laf bunlar imparator ben sözlesme yapmadım dıyor.acıklamalarını yazdım oku bak .kac yıllık GS lısın Fatıh Terımı tanırsın.yalan söylemez.bak dun terıme kebapcı dıyenler 3 gun sonra mancınıye makarnacı dıyecekler.

Tebrik ediyorum kardeşim seni.

mancinin yerilip bu elemanin ovulecegi bir mac olmadigi asikar

cunku mancini ftnin yaptigi herseyi yapti bu mac

- taktikte israr etme

- forvet almayi marifet sanma

- steineri sola hapsetme

- selcuk ve buragi kotu oynamasina ragmen tutma

yahu okan diyecek olan her türlü bir bahane bulur yine der. insanlar birini sevmedimmi sevmiyor yıldızı barışmıyor. sen şimdi savundukça daha çok kişi çekeceksin buraya olmadık laflar edilecek yepyeni tartışmalar doğacak. giden gitti. geçmişi eşelemek olmadık tartışma doğurmaktan baska bişey getirmiyor. sana bana göre enbüyük 2. efsanedir diğerleri için değildir. bence bugecelik bukadar yeter konuştuklarn anatmaya çalıştıkların senelerce hemen hemen aynı kişilere zaten anlatılıyor ama olmayınca olmuyor.

bırak hoca herkes nasıl biliyorsa herkesin kendinde öyle kalsın.

yahu okan diyecek olan her türlü bir bahane bulur yine der. insanlar birini sevmedimmi sevmiyor yıldızı barışmıyor. sen şimdi savundukça daha çok kişi çekeceksin buraya olmadık laflar edilecek yepyeni tartışmalar doğacak. giden gitti. geçmişi eşelemek olmadık tartışma doğurmaktan bişey getirmiyor. sana bana göre enbüyük 2. efsanedir diğerleri için değildir. bence bugecelik bukadar yeter konuştuklarn anatmaya çalıştıkların senelerce hemen hemen aynı kişilere zaten anlatılıyor ama olmayınca olmuyor.

bırak hoca herkes nasıl biliyorsa kendinde öyle kalsın.

Saygılar güzel kardeşim. Şahsen anlatmak istediğim bu.

yahu okan diyecek olan her türlü bir bahane bulur yine der. insanlar birini sevmedimmi sevmiyor yıldızı barışmıyor. sen şimdi savundukça daha çok kişi çekeceksin buraya olmadık laflar edilecek yepyeni tartışmalar doğacak. giden gitti. geçmişi eşelemek olmadık tartışma doğurmaktan bişey getirmiyor. sana bana göre enbüyük 2. efsanedir diğerleri için değildir. bence bugecelik bukadar yeter konuştuklarn anatmaya çalıştıkların senelerce hemen hemen aynı kişilere zaten anlatılıyor ama olmayınca olmuyor.

bırak hoca herkes nasıl biliyorsa kendinde öyle kalsın.

valla nankörlüge kızıyor kardeş insan yukarda bak msj atmış 5 yasındayken uefa kupası getirmiş .belki bu adam sayesinde GS lı olmuş çocuk hocaya laf ediyor.biz karabükten hakan ünsalı gençlerbirliginden ergünü alt yapıdan Fatih akyeli hepimizin haftalarca gol atamadıgı için ıslıkladıgı neden oynatıyor dedigi Hakan şüküre sahip çıkıp uefa kupası getirmiş adama kebapçı komisyoncu denmeyen kalmadı.bu adamdan önce FB ile aramızda 4 şampiyonluk vardı fb bizden öndeydi yıllarca kızdırmadılar mı bizi.yine bizim 1996 2000 li yıllardan önce ne kadar çok fb li oldugunu bizim azınlıkta kaldıgımızı ama şimdi her platformda gerek taraftar gerek kupa olarak geçtimizi nasıl anlamıyorlar.inanılır gibi değil.tmm gitsin de yapılan saygısızlıklar nee

E tamam o zaman sene sonuna bakalım, geçen seneden kaç puan fark edecek görelim.

puana neden bakıyorsun.kupaya bakacaksın.hedefine ulaşmış mı ulaşamamış mı.önemli olan GS ın menfaatleri ise bjk yi kendi sahasında sayı bilinmıyor kaçak girenler falan belki 90 bin kişinin önunde yenmişsin bu hoca gönderilmez.bak bu Fatih terime özel degil.lucescu da göndeerip Fatih terimi getirdiler bu da hataydı.sonra yıllarca acısını çektik.aynı şeyler tekrarlanıyor.anlatabildim mi

puana neden bakıyorsun.kupaya bakacaksın.hedefine ulaşmış mı ulaşamamış mı.önemli olan GS ın menfaatleri ise bjk yi kendi sahasında sayı bilinmıyor kaçak girenler falan belki 90 bin kişinin önunde yenmişsin bu hoca gönderilmez.bak bu Fatih terime özel degil.lucescu da göndeerip Fatih terimi getirdiler bu da hataydı.sonra yıllarca acısını çektik.aynı şeyler tekrarlanıyor.anlatabildim mi

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. Giden gitmiş bana ne arkadaş, ben Terim'le ilgili laf bile söylemedim. Al sana puan kıyaslaması orada. Noldu şimdi Terim'i övünce ne kazandın? Dışarıda bjk'yi yendi içeride Rize ve Antalya'ya berabere kaldı, ne faydası oldu?Geçen sene bu hafta 2 puan daha az alıp lidermişiz. Ha sen bunu Terim'in üstün başarısı olarak nitelendiriyorsan diyecek bir şeyim yok. Fener ve bjk geçen sene ki gibi aptallık yapmamışlar ve puanları almışlar olay bu.

ne anlation birader

gs ft zamaninda kac kere 6 gol atti. sezon basi mancio gelmeden de her mac icerde disarda berabere kaldi zaten bu takim avrupada domaldi. su anda da ft olsa ne clde gruptan cikmistin nede 2.ciydin. zati takimin yarisi terimin copleriyle dolu hala dellendirion ortaligi

Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun. Giden gitmiş bana ne arkadaş, ben Terim'le ilgili laf bile söylemedim. Al sana puan kıyaslaması orada. Noldu şimdi Terim'i övünce ne kazandın? Dışarıda bjk'yi yendi içeride Rize ve Antalya'ya berabere kaldı, ne faydası oldu?Geçen sene bu hafta 2 puan daha az alıp lidermişiz. Ha sen bunu Terim'in üstün başarısı olarak nitelendiriyorsan diyecek bir şeyim yok. Fener ve bjk geçen sene ki gibi aptallık yapmamışlar ve puanları almışlar olay bu.

içerde rizeyle berabere kalmadı o maçta gönderilmişti.bu bir 2 si gecen sene ile bu seneyi kıyaslamak kadar saçma bir sistem olur mu yaa tüm takımlar her sene aynı puanı mı alıcak.bu sene ilk 5 maçı çok zor olan bir GS vardı eses deplasmanı bursa deplasmanı bjk deplasmanı fikstür aynı mı ki sen kıyaslıyorsun.25 er haftaları.sene sonu şampiyonluk kupası kimin elinde sen ona bak.ha ben geçtigimiz 2 seneyi başarı olarak görüyorum.kümede kal GS dan nerelere geldimiz malum.sen emre çolagı sol kanada semihi defansa monte edip takımı şampiyon yapan adama başarısız göruyorsan bence ön yargılısın.Fatih Terime karşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt