Rıdvan Akman
Yeni Üye
- 22 Eylül 2012
- 74
- 0
- 696
70 milyon tl sini saymakla mesguldur Galatasaray umrunda olsa Yıldirim Demiroren ile tokalasip siritmazdi gecin bu isleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meloyu istemeyen terimmis baskan degil. Terim velingtonu istemis. : )
yok öyle birşey melonun 10 gün önceki açıklamaları;
Galatasaray’la anlaşma serüvenimiz çok uzamıştı. Galatasaray işi çok ağırdan alıyordu. Bir dönem gerçekten ayrılmayı düşündüm. Daha sonra Fatih Terim’in beni ısrarla istemesi üzerine yöneticiler beni aradı. Bu gelişmeler üzerine Bayern’le görüşmeleri dondurduk. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmadık ama Türkiye’deki bütün kupaları kazandık. Burada ulusal bir kahramanım” ifadesini kullandı.
Galatasaray - Felipe Melo: Bayern Münih beni istedi
yok öyle birşey melonun 10 gün önceki açıklamaları;
Galatasaray’la anlaşma serüvenimiz çok uzamıştı. Galatasaray işi çok ağırdan alıyordu. Bir dönem gerçekten ayrılmayı düşündüm. Daha sonra Fatih Terim’in beni ısrarla istemesi üzerine yöneticiler beni aradı. Bu gelişmeler üzerine Bayern’le görüşmeleri dondurduk. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmadık ama Türkiye’deki bütün kupaları kazandık. Burada ulusal bir kahramanım” ifadesini kullandı.
Galatasaray - Felipe Melo: Bayern Münih beni istedi
Gardaş hasan sas kendi açıkladı canlı yayında.
İşte sallıyorlar bilmeden farzedelim ki istememiş ne var bunda istemeyebilir
dneeeeeew nw newnew, nnnnew dnew S'CAINT TUCH DIS
dheck dissout![]()
dheck dissout![]()
dheck dissowt![]()
Hasan sas Meloyu biz istemedik başkan aldı dedi yaw hala ne konuşuyonuz ? Sallıyormusuz.
Hasan sas Meloyu biz istemedik başkan aldı dedi yaw hala ne konuşuyonuz ? Sallıyormusuz.
salladın demedim ,mesela dün objektif yorumlar yaptın taktirde ettim demekki sadece terime karşı sert yorumlar yapan biri değilsin, birşey soracağım sana renktaş
Hasan Şaş : Melo yerine çok oyuncu aradık ama Melo öyle bir futbol oynadı ki yerine birisini bulamadık.. demiş bu açıklamadan terim meloyu istemedi başkan aldırdı anlamanı nasıl çıkarttın
salladın demedim ,mesela dün objektif yorumlar yaptın taktirde ettim demekki sadece terime karşı sert yorumlar yapan biri değilsin, birşey soracağım sana renktaş
Benim için aslolan Galatasaray gardaş. Terim, Mancini farketmez benim için. Fanboy değilim çok şükür.
Sneijder yerine Kakayi aldiracakti ya la ahahqhqhafhashdashqwrgah
Biri Milan´da, digeri Galatasaray´da oynuyor...