Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadro küme düşebilir ön libero nerde,mesela poliyi izledin mi izlediysen selçuktan nefret ederdin,balotelliyi kanata itelemek mancini zihniyeti olmuş şaşırttın beni alper bu sefer

sistemden bahseden mi var? defansif ofansif bana ne, soylediklerimiz isim ve kalite olarak, yoksa on libero istiyorsan koyarsin birisini mevzu o degil.

Milan´in her oyuncusu Galatasaray´da banko oynayabilir. Galatasaray´da ise hic bir oyuncunun Milan´da banko oynamasinin garantisi olamaz. Fark bu.

Tamamiyla katilmiyorum

sistemden bahseden mi var? defansif ofansif bana ne, soylediklerimiz isim ve kalite olarak, yoksa on libero istiyorsan koyarsin birisini mevzu o degil.

isim kalite diyince essieni kesmek olmaz,mesela mexes te var bana göre çok iyi oyuncu ama şu anda düşüşte tabi milanın iyi bir kadrosu var bence sonuçlar yanıltıyor sadece robinho,muntari kadroya bile giremiyor seedorf tutturamadı

O seviyede takım diye bir şey yok deminden beri onu anlatmaya çalışıyorum. İtalya Ligi'nin 10. sırasında olan, kadrosu bize göre iyi ama yetersiz olan, sene başından beri iyiye gideceğine kötüye giden bir takımda Melo ilk 11 oynayamaz demek en hafif tabirle KOMİK.

Milan Kadro olarak degil, takim olarak kötü... Milan´in bireysel oyuncular ile iligili sorunu yok. Melo niye ilk 11 oynayamaz ? Melo artik 31 yasinda ve kondisyon anlaminda düsüste. Zaten kondisyon anlaminda daha iyi ve genc oldugu dönemde begenilmedi Italya´nin büyük bir kulübünde. CL´de daha motive oynuyor ve daha fazla kosuyor. Cünkü performansinin üstüne cikiyor Ama bunu sürekli bir bicimde sergileyebilecegine inanmiyorum.

Türkiye liginde tempo cok düsük, ama orada bile göze batiyor...Melo kaliteli bir oyuncu ve takimda en iyi performansi gösteriyor. Yinede fazla kosmuyor... Ve o pozisyonda kosmak ve hareketli oynamak cok önemlidir. Hatte en cok kosulmasi gereken pozisyondur.

Avrupa´da bunu tolere etmezler...

Hadi diyelimki oynayabilir. Garantisi olur mu ? Asla olmaz. Nasil 27 yasinda düsüste olan Juventus´a katki verememis ise, ayni sekilde Milan´a da veremez artik. Bu sene Milan´da olsa Melo sezon sonu ilk gönderilen oyuncular arasinda olur.

isim kalite diyince essieni kesmek olmaz,mesela mexes te var bana göre çok iyi oyuncu ama şu anda düşüşte tabi milanın iyi bir kadrosu var bence sonuçlar yanıltıyor sadece robinho,muntari kadroya bile giremiyor seedorf tutturamadı

Malesef o saydigin isimlerin hepsi kotu oyuncu artik, essien robinho mexes falan bizde bile oynayamaz cok ciddiyim.Ayrica Seedorf la alakasi yok bunlarin.. Neyse cok onemli degil zaten bos bosuna tartisiyoruz..

Milan Kadro olarak degil, takim olarak kötü... Milan´in bireysel oyuncular ile iligili sorunu yok. Melo niye ilk 11 oynayamaz ? Melo artik 31 yasinda ve kondisyon anlaminda düsüste. Zaten kondisyon anlaminda daha iyi ve genc oldugu dönemde begenilmedi Italya´nin büyük bir kulübünde. CL´de daha motive oynuyor ve daha fazla kosuyor. Cünkü performansinin üstüne cikiyor Ama bunu sürekli bir bicimde sergileyebilecegine inanmiyorum.

Türkiye liginde tempo cok düsük, ama orada bile göze batiyor...Melo kaliteli bir oyuncu ve takimda en iyi performansi gösteriyor. Yinede fazla kosmuyor... Ve o pozisyonda kosmak ve hareketli oynamak cok önemlidir. Hatte en cok kosulmasi gereken pozisyondur.

Avrupa´da bunu tolere etmezler...

Hadi diyelimki oynayabilir. Garantisi olur mu ? Asla olmaz. Nasil 27 yasinda düsüste olan Juventus´a katki verememis ise, ayni sekilde Milan´a da veremez artik. Bu sene Milan´da olsa Melo sezon sonu ilk gönderilen oyuncular arasinda olur.

Melo'ya bir garezin olduğunu düşünüyorum, özellikle şu son cümlelerin başka bir açıklaması olamaz.

deplasman fobisi diye birşey yoktu bu adamda. kötü oynarsak da korkak oynamıyorduk.

hocam egon yüzünden bu haldeyiz. bırakıp gittin bizi memnunmusun şimdi, bak çok sevdiğin Galatasarayın ne halde.

Melo'ya bir garezin olduğunu düşünüyorum, özellikle şu son cümlelerin başka bir açıklaması olamaz.

Tam tersi Galatasaray´da bana göre son 3 yilin en iyi oyuncusu Felipe Melo ve en cok sevdigim oyuncu. Ben sadece olaylara realist bir bicimde bakarim. Melo bizde cok seviliyor, Fiorentina´da ayni sekilde cok sevildi ve begenildi. Ama Juventus ve Milan gibi takimlar cok farkli. Adamlar bir revizyona giderler, keseler takimin yarisini. Ve biz o kestikleri oyunculari almak icin transfer nöbeti tutariz.

Bizim Melo transferi, zaten ayni o sekilde gerceklesti.

Tam tersi Galatasaray´da bana göre son 3 yilin en iyi oyuncusu Felipe Melo ve en cok sevdigim oyuncu. Ben sadece olaylara realist bir bicimde bakarim. Melo bizde cok seviliyor, Fiorentina´da ayni sekilde cok sevildi ve begenildi. Ama Juventus ve Milan gibi takimlar cok farkli. Adamlar bir revizyona giderler, keseler takimin yarisini. Ve biz o kestikleri oyunculari almak icin transfer nöbeti tutariz.

Bizim Melo transferi, zaten ayni o sekilde gerceklesti.

Bu realistlik değil, objektif olacağım diye oyuncunu küçümsüyorsun hem de en önemli oyuncunu.

hocam egon yüzünden bu haldeyiz. bırakıp gittin bizi memnunmusun şimdi, bak çok sevdiğin Galatasarayın ne halde.

hocanın görevıne antremandayken son verıldı.görevınden allındıgını ailesi hocaya bıldırdı.gözyaslarıyla ayrıldı bakalım mancını ne kadar tazmınatla ayrılacak.

Bu realistlik değil, objektif olacağım diye oyuncunu küçümsüyorsun hem de en önemli oyuncunu.

Bak kardesim... Sana bir misal verecem. burada Eboue-Sagna´dan iyi diyen cok taraftar gördüm. Ve bunu Eboue´nin yillarca Sagna´nin yedigi olmasina ragmen söylüyorlar.

Ben oyuncularimizi kötülemiyorum, ama büyük kulüpler ile aramizda gözle görülür bir fark var.

Hocam ne oyunlar ne dolaplar döndü az çok biliyoruz seni zorla milli takımın başına geçirdiklerinide biliyoruz çünkü bizi ancak bu şekilde durdurabilirlerdi ama ne olursa olsun gitmeyecektin be hoca

Acayip kızgınım sana hoca. Egolarına yenik düstün. Galatasaray düşmanlarının ekmeğine yag sürdün. Mutlu oldun mu şimdi? Bizi mancini gibi hocalara mahkum ettin. Yazık diyorum baska birsey demiyorum. Takımın bu halinde unal aysal kadar senin de sucun var.

of zavallı akbabalar doldurmuş yine leş yok olum burda halkalı çöplüğüne bakın vardır belki

puhaha yalayın yalayın heyecanlı oluyor okuması:happy:

leşşş kardeş uzatma faazla..senın de kebapçı tayfasından oldugun bellı oluor.muhattap alıncak adam olmadıgın zaten msj kalıtenden bellı.kes gaganı alıntı yapma.adam degılsın sana cvp vermıycem

okan-gok yabanci düsmani bu arada.

Sneijder ve Mancini yorumlarina bknz, birde Burak ve Fatih Terim yorumlarina bknz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt