Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne konuştuğunuzu bilmiyorum ama şu anki GS>Milan ve şu anki Sneijder>Kaka.

Ne diyon birader ya git antuda takil sen

Suan milanla mac yapsak handiqapli yeneriz

Milan bu sene takim olarak kötü olmasina ragmen, 10 tane mac oynasak en fazla iki tane kazaniriz. En iyi oyuncularimiz Melo ve Telles onlar bile Milan´da ilk 11 oynayamazlar. Sneijder´in zaten Italya´da oynama imkani olsaydi, bize gelmezdi.

Milan bu sene takim olarak kötü olmasina ragmen, 10 tane mac oynasak en fazla iki tane kazaniriz. En iyi oyuncularimiz Melo ve Telles onlar bile Milan´da ilk 11 oynayamazlar. Sneijder´in zaten Italya´da oynama imkani olsaydi, bize gelmezdi.

Melo şu an Milan'a gitse takımın yıldızlarından biri olur, ne anlatıyorsun sen?

Melo şu an Milan'a gitse takımın yıldızlarından biri olur, ne anlatıyorsun sen?

3 sene önce, cok daha dynamik ve genc bir Melo´nun sürekli oynadigi halde Italya´da bidon secildigini biliyorsundur umarim. Ne yildizindan bahsediyorsun ? Forumun 90% agzi sulaniyor Milan´in göndermek istedigi Balotelli´yi takima kazindirmak icin. Ben Milan taraftarinin "Keske Melo´yu alabilsek" gibi bir sey akillarindan gecirdiklerini sanmiyorum.

:asd::2aloh1:

amma guldurdun bizi bugun hahahhaah

3 sene önce, cok daha dynamik ve genc bir Melo´nun sürekli oynadigi halde Italya´da bidon secildigini biliyorsundur umarim. Ne yildizindan bahsediyorsun ? Forumun 90% agzi sulaniyor Milan´in göndermek istedigi Balotelli´yi takima kazindirmak icin. Ben Milan taraftarinin "Keske Melo´yu alabilsek" gibi bir sey akillarindan gecirdiklerini sanmiyorum.

Saçmalamakta sınır tanımıyorsun, Melo'nun şu an Şampiyonlar Ligi maçlarında oynadığı oyunu oynayabilen sayılı futbolcu vardır. Milan taraftarı elbette Melo'yu istemez çünkü İtalyanlarda kötü bir intiba bırakmış olabilir, ama bu Melo'nun Milan'a gitse takımın en iyilerinden biri olacağı gerçeğini değiştirmez.

melo bence de milanda banko oynar ama biz milandan büyük kulubüz demek komik

Mancini´ye Galatasaray ve Milan karmasindan kadro kur deseler... En az 9 tane Milan´li oyuncuyu kullanir kadrosu icin.

Mancini nin ne dusundugunu bilemem de ama bizim bu kadro Milan nin kadrosundan daha iyidir. Karma yapsam bizim takimdan daha cok oyuncu alirim net.

Saçmalamakta sınır tanımıyorsun, Melo'nun şu an Şampiyonlar Ligi maçlarında oynadığı oyunu oynayabilen sayılı futbolcu vardır. Milan taraftarı elbette Melo'yu istemez çünkü İtalyanlarda kötü bir intiba bırakmış olabilir, ama bu Melo'nun Milan'a gitse takımın en iyilerinden biri olacağı gerçeğini değiştirmez.

Italya´a liginde Milan gibi bir takimda oynamak ile, Türkiye´de Galatasaray´da oynamak büyük bir fark. Melo Galatasaray´a gelip daha iyi olmadi, Melo zaten herzaman cok iyi bir futbolcuydu, ve Juventus´da bile iyi oynadigi icin devamli banko oynadi. O performansi o seviyedeki takimlar icin yinede vasat kalabaliyor. O yüzden o takimlar zaten o yüzden TOP 5 takimi oluyor dünyada.

Sampiyonlar ligi günlük maclar barindiriyor, önemli olan süreklilik.

Hadi, 3 sene yaslanmis olmasina ragmen ilk 11 oynar diyelim (bana göre artik oynayamaz). Takimin yildizi olur, denmesi komik.

Mancini nin ne dusundugunu bilemem de ama bizim bu kadro Milan nin kadrosundan daha iyidir. Karma yapsam bizim takimdan daha cok oyuncu alirim net.

milanın kadrosunu bir gözünün önüne getir istersen puan sıralamasına göre konuşmayalım

karma yapsan böyle bir 11 çıkar

muslera/ abate rami mexes telles/ essien melo /kaka poli sneijder /balotelli

milanda kadroya giremeyen robinho pazzini muntarı bizde banko oynar

milanın kadrosunu bir gözünün önüne getir istersen puan sıralamasına göre konuşmayalım

karma yapsan böyle bir 11 çıkar

muslera/ abate rami mexes telles/ essien melo /kaka poli sneijder /balotelli

Muslera

Eboue-Chedjou-Rami-Telles

Melo-Sneijder-Montolivo-

Balotelli-Drogba-Kaka

veya Drogba nin yerine Taarabt da olabilir (isim olarak)

Italya´a liginde Milan gibi bir takimda oynamak ile, Türkiye´de Galatasaray´da oynamak büyük bir fark. Melo Galatasaray´a gelip daha iyi olmadi, Melo zaten herzaman cok iyi bir futbolcuydu, ve Juventus´da bile iyi oynadigi icin devamli banko oynadi. O performansi o seviyedeki takimlar icin yinede vasat kalabaliyor. O yüzden o takimlar zaten o yüzden TOP 5 takimi oluyor dünyada.

Sampiyonlar ligi günlük maclar barindiriyor, önemli olan süreklilik.

Hadi, 3 sene yaslanmis olmasina ragmen ilk 11 oynar diyelim (bana göre artik oynayamaz). Takimin yildizi olur, denmesi komik.

O seviyede takım diye bir şey yok deminden beri onu anlatmaya çalışıyorum. İtalya Ligi'nin 10. sırasında olan, kadrosu bize göre iyi ama yetersiz olan, sene başından beri iyiye gideceğine kötüye giden bir takımda Melo ilk 11 oynayamaz demek en hafif tabirle KOMİK.

Milan´in her oyuncusu Galatasaray´da banko oynayabilir. Galatasaray´da ise hic bir oyuncunun Milan´da banko oynamasinin garantisi olamaz. Fark bu.

Muslera

Eboue-Chedjou-Rami-Telles

Melo-Sneijder-Montolivo-

Balotelli-Drogba-Kaka

veya Drogba nin yerine Taarabt da olabilir (isim olarak)

o kadro küme düşebilir ön libero nerde,mesela poliyi izledin mi izlediysen selçuktan nefret ederdin,balotelliyi kanata itelemek mancini zihniyeti olmuş şaşırttın beni alper bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt