Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70 milyon tl sini saymakla mesguldur Galatasaray umrunda olsa Yıldirim Demiroren ile tokalasip siritmazdi gecin bu isleri.

Meloyu istemeyen terimmis baskan degil. Terim velingtonu istemis. : )

yok öyle birşey melonun 10 gün önceki açıklamaları;

Galatasaray’la anlaşma serüvenimiz çok uzamıştı. Galatasaray işi çok ağırdan alıyordu. Bir dönem gerçekten ayrılmayı düşündüm. Daha sonra Fatih Terim’in beni ısrarla istemesi üzerine yöneticiler beni aradı. Bu gelişmeler üzerine Bayern’le görüşmeleri dondurduk. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmadık ama Türkiye’deki bütün kupaları kazandık. Burada ulusal bir kahramanım” ifadesini kullandı.

Galatasaray - Felipe Melo: Bayern Münih beni istedi

Galatasaray’la anlaşma serüvenimiz çok uzamıştı. Galatasaray işi çok ağırdan alıyordu. Bir dönem gerçekten ayrılmayı düşündüm. Daha sonra Fatih Terim’in beni ısrarla istemesi üzerine yöneticiler beni aradı. Bu gelişmeler üzerine Bayern’le görüşmeleri dondurduk. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmadık ama Türkiye’deki bütün kupaları kazandık. Burada ulusal bir kahramanım” ifadesini kullandı.

Gardaş hasan sas kendi açıkladı canlı yayında.

İşte sallıyorlar bilmeden farzedelim ki istememiş ne var bunda istemeyebilir

yav bırakın şu adamı artık fatih hocayı severim kazandıklarından dolayı her ne kadar kişilik olarak benimsemesemde ama şu rezalet kadro planlaması bugünlerin mimarıdır içeride bile kazanamıyorduk fatih hoca döneminde bursa eskişehir rezil futbol 1 puan iyidir kafasındaydı hoca bugün olsaydı cl gitmişti ligdede böyle olurduk

Şampiyonluğun gitmesinde sezon başı yaptırmadığı transferler ve ibret alınası kadro planlamasıyla bu adam Mancini'den daha fazla suçludur akbaba tayfası şu adamın başlığını uplamayı bıraksın artık bir zahmet

Gardaş hasan sas kendi açıkladı canlı yayında.

meloyu istemeyen adam kendi camdan atsın,terimin açıklamaları vardı riera kavgasından sonra şimdilik susuyorum diye ancak sebep o olabilir ama italyada yılın bidonu seçilen adama güvenip alan da terimdir,terimin istemediği bir adam giremez floryanın kapısından, ama mancinin istemediği girebilir salih veysel umut vs,kısaca terimden habersiz adam alamassın bu konuda da başkanı takdir ederim

Moral zaten bozuk gelmişler yine hortlatmışlar şu adamın başlığı. Haftalar, aylar geçiyor her puan kaybında damlıyorlar buraya.

İşte sallıyorlar bilmeden farzedelim ki istememiş ne var bunda istemeyebilir

yok öyle bir olay adam meloyu her fırsatta övüyüor, millet hagiyi de istemedi diyordu ama ergün gürsoyun açıklamaları var terim hagi gelsin ben bu sene maaşımı almamaya razıyım demiş mesela ergün gürsoy söylüyor bunu

Hasan sas Meloyu biz istemedik başkan aldı dedi yaw hala ne konuşuyonuz ? Sallıyormusuz.

dneeeeeew nw newnew, nnnnew dnew S'CAINT TUCH DIS

dheck dissout
arghh.png

dheck dissout
aaarghh.png

dheck dissowt
aaaargghhhh.png

What are these idiosyncratic drawings about ? Do you want to share your physical disabilities with me ? I sure hope, that this is not about a demon (Djinn) possession or something similar.

Zihinsel bir özgürlügünün oldugunu mu ifade etmek istiyorsun bu cizimler ile kardes ? Cidden anlamadim Hangi dilde cevap verecegime sasirdim. Yinede bilmeni isterim, " bize Engeller engel olmaz" kardesimizsin. Umarim bir cin carpmanin sonucu degildir bu yüz ifadeleri.

Kolay gelsin.

Hasan sas Meloyu biz istemedik başkan aldı dedi yaw hala ne konuşuyonuz ? Sallıyormusuz.

yanlis bilgi. Hasan Sas Melo icin alternatif aradik, bulamayinca Melo´yu istedik dedi. Ünal Aysal´a kalsaydi zaten almazdi. Onun icin Melo sadece sinav önceleri calisan tembel bir cocuk.

salladın demedim ,mesela dün objektif yorumlar yaptın taktirde ettim demekki sadece terime karşı sert yorumlar yapan biri değilsin, birşey soracağım sana renktaş

Hasan Şaş : Melo yerine çok oyuncu aradık ama Melo öyle bir futbol oynadı ki yerine birisini bulamadık.. demiş bu açıklamadan terim meloyu istemedi başkan aldırdı anlamanı nasıl çıkarttın

salladın demedim ,mesela dün objektif yorumlar yaptın taktirde ettim demekki sadece terime karşı sert yorumlar yapan biri değilsin, birşey soracağım sana renktaş

Hasan Şaş : Melo yerine çok oyuncu aradık ama Melo öyle bir futbol oynadı ki yerine birisini bulamadık.. demiş bu açıklamadan terim meloyu istemedi başkan aldırdı anlamanı nasıl çıkarttın

Benim için aslolan Galatasaray gardaş. Terim, Mancini farketmez benim için. Fanboy değilim çok şükür.

Sorun Fatih Terim düsmanligi degil, zihniyet. Fenerbahce Kadiköy´de galip gelsinde, ozaman görürsünüz Mancini nasil kusbasi gibi dograniyor. Fatih Hoca ile iligili öyle yaziyorlar ki Michael Skibbe´den bahsediyorlar sanirsin.

Benim için aslolan Galatasaray gardaş. Terim, Mancini farketmez benim için. Fanboy değilim çok şükür.

olması gereken de o fan boy diyerek laf soksan da laykımı atayım terim babam değil eleştirilecek yönleri de mevcut ama yanlış eleştiri olursa savunurum sadece

Allah tüpçünün belasını versin diyorum, başka bir şey demiyorum. Tayyip'i bile daha çok seviyorum tüpçüden, babasını güzel zırlattı çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt