Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadas futbolcuyla teknık adamı kıyaslayıp futbolcu buyuktur teknık adamdan dıyıp sonra zekadan bahsedene bak.

Daha fazla uzatma istersen. Benim icin zaten tartisma yukarda bitmistir. Son sözüm su olsun, Sneijder'in oyun görüsü ve taktik anlayisi Terim'in anlayisindan daha iyi. He birde sutlari daha iyi.

Bu hafta icin misyon tamamlanmistir. Haftaya degil ama bir diger deplasman sonunda bu konuda görüsürüz.

Daha fazla uzatma istersen. Benim icin zaten tartisma yukarda bitmistir. Son sözüm su olsun, Sneijder'in oyun görüsü ve taktik anlayisi Terim'in anlayisindan daha iyi. He birde sutlari daha iyi.

Bu hafta icin misyon tamamlanmistir. Haftaya degil ama bir diger deplasman sonunda bu konuda görüsürüz.

misyon falan yok.Fatıh Terımın gönderılışıne de gönderılış şeklıne de karsıydık.mancınıye nasıl makarnacı demıyorsak Fatıh hocayada kebapçı demedık.yıllarca adam şampiyonluklar kazansın sokaklara dokulelım sonra kebapçı komısyoncu böyle dunya yok.bugun buyuk başkan dıye nagralar atan sızler yarın baskan ıstıfa dıyen kışıler olacak.o gunde GS ı dar bogazdan çıkarttıgı ıçın borçların konuşulmadıgı bır GS bize bıraktıgı ıçın yıne baaskanı bız savunucaz.

misyon falan yok.Fatıh Terımın gönderılışıne de gönderılış şeklıne de karsıydık.mancınıye nasıl makarnacı demıyorsak Fatıh hocayada kebapçı demedık.yıllarca adam şampiyonluklar kazansın sokaklara dokulelım sonra kebapçı komısyoncu böyle dunya yok.bugun buyuk başkan dıye nagralar atan sızler yarın baskan ıstıfa dıyen kışıler olacak.o gunde GS ı dar bogazdan çıkarttıgı ıçın borçların konuşulmadıgı bır GS bize bıraktıgı ıçın yıne baaskanı bız savunucaz.

Kimse Fatih Terim'in degerlerine unutmadi zaten.

Senin hatirlatmana gerek yok her hafta. Ama Fatih Terim'in bu camia'ya yaptigi haksizlik ve saygisizlik ortada. Bal gibi satmistir iste takimi. Sirf egosunu tatmin etmek ve baskan'i kücük düsürmek icin gitti adaleti saglayamayan insanlarin arasina girdi. Üstelik Mersin macindan sonra konustuklari ortada.

Bir daha diyorum, sirf egosunu tatmin etmek ve baskan'i kücük düsürmek icin o kadar ettigi lafi ezdi, tükürdügünü yaladi. Ama dogru, Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir degilmi? Eger her firsatta dile getirdigi gibi Aslolan Galatasaray olsaydi bugün takimin basinda olurdu.

Bu sürec sonrasi bir Fatih Terim gercegi resmen ortaya cikmistir, Asolan kendi egosu. Bugün o adaletsizlik ile sucladigin adamlar icin calisiyorsun. Onlarin bu türk futbolunun basinda olmasina kolaylik sagliyorsun.

Yemisim senin degerlerini ve imparatorlugunu.

Muslera

Eboue Chedjou Rami Telles

Melo Essien Sneijder

Balotelli Drogba El Sharawy

4 milanli 7 gsli olur

Fatih Terim'i değerlendirirken herkes kendine göre haklı olarak hocayı siyasi kimliği ile birlikte değerlendiriyor bence yıllardır.

Hocanın sağ tabana yakınlığı aşikar, şu an bu ülke de %70 tarafından hiç sevilmeyen Mehmet Ağar ile adeta kanka idiler. Milliyetçi bir yanı da var, fazlası ile dönem iktidarları ile irtibatı olan bir isim.

Ama anlayamadığım şu. Bu adamı bunlar dışında antipatik, agresif bulmak ile Melo'yu sevmek de büyük tezattır o zaman.

Melo'dan girmişken devam edeyim. Melo da tıpkı Terim gibi saha içinde çok başarılı bir adam ve şu an Galatasaray taraftarının nerede ise %100'e yakını bu adamı seviyor. Terim de kabul etmeyenler olsa da (isterseniz düzene yakınlığı, derin bağlantısı, ağırlığı, lobisi diyin ki çoğuna ben de katılıyorum) G.Saray için tarih pikidir pek çok mana da.

Bu yüzden karakterini sevmesen de başarısına saygı duyup ''kebapçı'', ''tarator'' gibi RAKİPLERİMİZİN AĞZINI bırakıp en azından mutluluklarımızın çoğuna olan bu adama itibarını verelim.

Her şeyi anlarım. Bize daha iyisi lazım, karakterini sevmiyorum diyebilirsiniz ama çocukça kebap ustası yazmak da olmuyor, olmamalı. Bunu yazınca madalya almıyorsun en fazla fazladan 2 like alırsın o da burada.

Bunları, hayatta ihanete uğramadıkça nefret etmemeyi düstur edinen birinden tavsiye diye alanlar olursa sevinirim.

Mancinin yetersizligi terim başlığı yukari çıkartılarak kapatilamaz

Ne diyim bunu hoca diyen basimiza getirenlere

En kolay sezonda veriyoruz sampiyonlugu

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stadinizda kebapciya ettiginiz kufurleri unutmadik

Kus kardes

İkinizde gereksiz iş yapıyorsunuz, yapmayın işte şunu. Terim gitti, bu takım Terimspor falan da değil, olmaz, olursa/olsaydı tutmazdım/tutmazdık zaten.

Ayrıca Terim ile aynı seviyede olmak da neymiş anlamak mümkün değil.

Hoca gitti veya gönderildi işte bitti gitti. Şimdi ondan daha iyisini nasıl bulacağız veya yaratacağız onu tartışalım.

Tekrar mecbur kalınca kırılacak ilk cam olmaması için Terim'in ve bu kısır döngünün yaşanmaması için bu şart.

Fatih hocam aka İmparator eminim ki kebabı da dünyada en iyi yapan kişidir. Tartışmaya gerek yok bence.

İmparatorun istediği dünyanın en büyük potansiyelli oyuncusunu almadı başkan gitti bu çöp meloyu aldı. Kıskançlık başka bir şey değil. Türk futbolunun ve Galatasaray en önemli parçası ve temel taşı olmasını çekemediler Fatih hocamın.

İmparatorun istediği dünyanın en büyük potansiyelli oyuncusunu almadı başkan gitti bu çöp meloyu aldı. Kıskançlık başka bir şey değil. Türk futbolunun ve Galatasaray en önemli parçası ve temel taşı olmasını çekemediler Fatih hocamın.

Çöp Melo ?

Taptap

abi tamam o konuda haklısında bu mancininin sıçtığı gerçeğini değiştirmez elindeki kadro geniş selçuğun yerine veyseli koysa burak oynasın ama ne selçuktan ne buraktan vazgeçiyor yektaya şinoya drogbaya yazık oluyor defansada öyle

evet haklisin degistirmez ,zaten ben adami müdafaa etmek icin yazmadim..biz bu sezona zaten yenik basladigimizi belirtmek istedim sadece..

Ilk Sene

Sampiyonluk, Süper Kupa

Ikinci sene

Sampiyonluk, Süperkupa, CL Ceyrek-Finali

Bu mu ekstra birsey degil ? Sampiyonlar Ligi adini unutan Galatasaray´lilar, birden yeniden Sampiyonlar Ligine sürekli katilabilecek umut vaat eden takim taraftari oldular. Bazilarinin (Seni kast edmiyorum kardesim) götü kalkmis iki sene icinde. Galatasaray birak CL müsabakalarini, derbi kazanmayi bile unutmustu. Fenerbahce´ye karsi her mac bir eziyet oluyordu. Fatih Terim aldi bu takimi nerden nereye getirdi. Sonra ihanet edip sirtindan bicakladilar adami, ve kovuldugu halde, sucu ona atmaya calisanlar cikti.

Galatasaray taraftarini böyle simartan Fatih Terim´dir... O yüzden sevdigim bir laf vardir. "Galatasaray tarihindan Fatih Terim´i cikarsan, ortada sadece bir Besiktas kaliyor" Fatih Terim Galatasaray Taraftari icinde basarilarin olagan ve basit elde edilebilecegi algisini yaratti.

Aldigin puan önemli degil, aldigin kupa önemli. Fatih Terim ile iki sene icinde 10 Puan fark yapmisiz. Rakiplerimizi piskolojik anlamda okadar ezdik ki, yürüye yürüye sampiyon olduk. Gerektigi zaman gaza basip, rakiplerinin önünü kestik.

Faruk Süren büyül adammis, belki baskan baskasi olsaydi, firsat budur diye, 1999´daki 0:5´lik Chelsea macindan sonra yollari ayirirdi Hoca ile.

Fatih Terim´in gitmesine sevinenler...

- Aziz Yildirim ve Azizbahce Yönetim kurulu

- Fenerbahce taraftari

- Galatasaray Yönetim Kurulu

- TFF

- GSC-FIFA-MANAJER Galatasaray taraftari

He iyi sağol avukat bey, gündelik Terim'i savunma amaçlı yazılmış 850 satırlık yazınızı yazıp rahatladığınıza göre şimdi bırakın da bir zahmet önümüze bakalım.

He iyi sağol avukat bey, gündelik Terim'i savunma amaçlı yazılmış 850 satırlık yazınızı yazıp rahatladığınıza göre şimdi bırakın da bir zahmet önümüze bakalım.

Evet simdi rahat bir nefes alip, huzurlu bir sekilde geceyi sonlandirabilirim. Güzel kardesim, birkere de haksiz oldugunuzu kabul edemezmisiniz ? Bu forumda belirli yapilar, kendilerine göre nefret üzerine kurulmus bir Dogma yaratmistir. Ve bundan bir cok arkadasimiz direkt yada indirekt etkilenmistir.

Bizim bulundugumuz alanin adini bilmiyormusun ? Hatirlatayim... > Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu... Bu alan anladigima göre, Galatasaray´in mazilerde basarilar ile dolu tarihini konusup tartismak icin hazirlanmistir. Ben önüme bakarim, sizde bakabilirsiniz ama tarih ile ilgili bir Yazi alanina girip, insanlardan ileri dogru bakmalarini istemek yerinde bir davranis olamaz. TARIH geriye bakip ders cikarmak icin vardir, yoksa zaten ileriyi düsünmenin bir sakincasi olamaz. Ama burasi yeri degil...

Saygilar

iyi trolluk ama birqz daha sacmala layk veren olur belki

Evet simdi rahat bir nefes alip, huzurlu bir sekilde geceyi sonlandirabilirim. Ya kardesim, birkere de haksiz oldugunuzu kabul edemezmisiniz ? Bu forumda belirli yapilar, kendilerine göre nefret üzerine kurulmus bir Dogma yaratmistir. Ve bundan bir cok arkadasimiz direkt yada indirekt etkilenmistir.

Bizim bulundugumuz alanin adini bilmiyormusun ? Hatirlatayim... > Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu... Bu alan anladigima göre, Galatasaray´in mazilerde basarilar ile dolu tarihini konusup tartismak icin hazirlanmistir. Ben önüme bakarim, sizde bakabilirsiniz ama tarih ile ilgili bir Yazi alanina girip, insanlardan ileri dogru bakmalarini istemek yerinde bir davranis olamaz. TARIH geriye bakip ders cikarmak icin vardir, yoksa zaten ileriyi düsünmenin bir sakincasi olamaz. Aa burasi yer degil...

Hangi konuda haksızmışım onu anlamadım? Ben Terim'e başarısız demedim bir şey demedim, sadece geçen sezon bir şey katmadı dedim (futbol olarak). Benim memnuniyetsiz olduğum nokta buydu ve herhangi bir istatistik ile bunu açıklaman zaten imkansız. Yoksa Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olduğunu inkar etmiyorum ben. Zorla kendinizi bir şeyleri savunmak zorunda hissediyorsunuz, gereksiz bir çaba içerisindesiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt