Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
"Terimi gönderdiğim için bir an bile pişman olmadım"
Ünal AYSAL
Ee ne diyecekti koskoca Aysal?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Terimi gönderdiğim için bir an bile pişman olmadım"
Ünal AYSAL
Ee ne diyecekti koskoca Aysal?Telefon logları var. Çok zor değil okumak.. Polat'la karıştırmayın, Aziz'in kankası olan.
Sen ne diyosun peki, istifa mı etti diyorsun Terim? Yapma gözünü seveyim adamı antremandayken kovdular.
Sen ne diyosun peki, istifa mı etti diyorsun Terim? Yapma gözünü seveyim adamı antremandayken kovdular.
Bırak abi uğraşma ünal kovdu diye zamanında bi göbek atmadıkları kalmıştı şimdi istifa etti diyorlar.
Görevden uzaklaştırılmasını gerektirecek profesyonellik dışı davranışlarda bulundu diyorum. Kovulmak dendiği zaman ortada hiçbir şey yokken kapı önüne konmuş gibi oluyor.
Kibarlaştırıyon yani![]()
Kibarlaştırmak mı oluyor bu? Üst-ast ilişkisini benden daha iyi bildiğinizi düşünüyorum yaşınızdan dolayı.
Bence kibarlaştırıyorsun. Üst - ast ilişkisi elbette ki önemli. Fatih Terim' in profesyonellik dışı davranışlarda bulunduğu fikrine katılrım. Bu da doğal olarak çatışmaya yol açabilir. Ama çatışma yönetimi, kriz yönetimi denilen de şeyler var. Kurumsal yapılarda bu çatışmalar, bu krizler yönetilir. Ünal Aysal yönetmektense kestirip atmayı tercih etti. Bu durumu bu şekilde kurumsal ağızla da açıklayabiliriz, ya da halk ağzıyla hocanın kovulduğunu söyleyerek. İkisi de aynı kapıya çıkıyor benim için. Takımın geldiği nokta da belli.
GS tarihinin en büyük en efsane ismi olmuşken
4 ay önce sövüp cezalandırıldığı adama sarılıp panpa olduğu gün her şeyi bitirdi![]()
Yasak bir sitede geri geleceği ve yönetimdende bir yetki istediği o yetkininde futbolda tek yetkili olduğu söyleniyor inşallah doğrudur !!!
Yasak bir sitede geri geleceği ve yönetimdende bir yetki istediği o yetkininde futbolda tek yetkili olduğu söyleniyor inşallah doğrudur !!!