Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne diyosun peki, istifa mı etti diyorsun Terim? Yapma gözünü seveyim adamı antremandayken kovdular.

Görevden uzaklaştırılmasını gerektirecek profesyonellik dışı davranışlarda bulundu diyorum. Kovulmak dendiği zaman ortada hiçbir şey yokken kapı önüne konmuş gibi oluyor.

Kibarlaştırmak mı oluyor bu? Üst-ast ilişkisini benden daha iyi bildiğinizi düşünüyorum yaşınızdan dolayı.

Bence kibarlaştırıyorsun. Üst - ast ilişkisi elbette ki önemli. Fatih Terim' in profesyonellik dışı davranışlarda bulunduğu fikrine katılrım. Bu da doğal olarak çatışmaya yol açabilir. Ama çatışma yönetimi, kriz yönetimi denilen de şeyler var. Kurumsal yapılarda bu çatışmalar, bu krizler yönetilir. Ünal Aysal yönetmektense kestirip atmayı tercih etti. Bu durumu bu şekilde kurumsal ağızla da açıklayabiliriz, ya da halk ağzıyla hocanın kovulduğunu söyleyerek. İkisi de aynı kapıya çıkıyor benim için. Takımın geldiği nokta da belli.

Bence kibarlaştırıyorsun. Üst - ast ilişkisi elbette ki önemli. Fatih Terim' in profesyonellik dışı davranışlarda bulunduğu fikrine katılrım. Bu da doğal olarak çatışmaya yol açabilir. Ama çatışma yönetimi, kriz yönetimi denilen de şeyler var. Kurumsal yapılarda bu çatışmalar, bu krizler yönetilir. Ünal Aysal yönetmektense kestirip atmayı tercih etti. Bu durumu bu şekilde kurumsal ağızla da açıklayabiliriz, ya da halk ağzıyla hocanın kovulduğunu söyleyerek. İkisi de aynı kapıya çıkıyor benim için. Takımın geldiği nokta da belli.

O zaman Terim kendini kovdurdu. Doğrusu bu yani. :) Da cidden takımın hali çok kötü. ŞL de gidiyor.. :S

GS tarihinin en büyük en efsane ismi olmuşken

4 ay önce sövüp cezalandırıldığı adama sarılıp panpa olduğu gün her şeyi bitirdi :(

Artık kapanmalı bu Terim muhabbeti. Tamam sezon başı yapılan baştan aşağı hataydı. Ama artık kapatmalıyız.

Ruh vardı kardeşim hırs vardı inanç vardı İmparator vardı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=17Isv9EJkEE[/media]

Biz kebapçıyı,paratoru özledik vallahi

Son 1 yılda öyle şeyler yaşattın ki uğrunda sana sövmeye değer

Fatih terim antrenmandayken kovuldu, ertesi gün aziz yıldırım neşeli çekilde poz verek basket atıyordu ntv spor kameraların karşısında.

Misyon complete. Galatasarayın lige ambargo koyması durdulmuşdu yine ve yeniden.

Bir 10 senedaha bekleriz bu fırsatın gelmesine herhalde. Gerciği o zaman yine kendi kendimizi durdururuz

Yasak bir sitede geri geleceği ve yönetimdende bir yetki istediği o yetkininde futbolda tek yetkili olduğu söyleniyor inşallah doğrudur !!!

fterim gs için bitmiştir

bu konunun uplanması gereksiztir

fakir umudu gibi anam

Ulan yüz yok mu şunları yazıyorsunuz. REZALET futbol oynanıyordu ft gidene kadar da bu yıl. Neyi anlatıyorsunuz, neyin kafası. Ambargoymuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt