Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'ni başarısız olması Fatih Terim'in sezon başında oynattığı kötü futbolu doğru yapmaz.

Mancini'ni başarısız olması Fatih Terim'in sezon başında oynattığı kötü futbolu doğru yapmaz.

Aynen bu takım 2012 yazında çöküşe başladı , geçen sene her anlamda bir ilüzyon yaşadık maalesef uyanamadık , tek uyanan terim oldu şimdi garantili bir yerde tüpçü kankisiyle kıs kıs gülmekte .

Terimci değilim ama;

Kötü oynatsada başarılıydı. Mancini insanı hayattan soğutuyor. Ne skor, ne başarı, ne de ortada bir futbol var. Bildiğin ecüş bücüş bir takım yarattı.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

Aslında sezon başında o kadar da kötü futbol oynamıyorduk. İçerideki maçlarda Burak Yılmaz' ın kazmalığı tuttu kazanamadık.

Hele bugün oynadığımız şeyi görünce sezon başında oynadığımıza kötü diyemiyorum.

Terimle büyük ihtimalle toparlanip sampiyonluga yakin olurduk eger gitmeseydi.

''Ama ben takimi kurmadim!''

Yine mi hortladı bu konu? Başkanıyla mutluluklar dilerim,uğurlar olsun.

Aslında sezon başında o kadar da kötü futbol oynamıyorduk. İçerideki maçlarda Burak Yılmaz' ın kazmalığı tuttu kazanamadık.

Hele bugün oynadığımız şeyi görünce sezon başında oynadığımıza kötü diyemiyorum.

Rize maçında maç belki 3-0 olacaktı, berabere kaldık. Çoğu maçta aslında yenecek pozisyonları da bulmadık değil. sezon başı da öyleydi. Ama artık takımda bazı oyuncular takımı direk sabote ediyorlar.

Yerli getirilip yarım sezonluk anlaşma yapılırdı. Mancini'yi getirmek ve 4 yıl sözleşme yapmak, nasıl denir; amatörlük..

5. haftada hoca kovup amatörlüğün kralını yapmışsın, yerli hocaya eğer Mustafa Denizli olacaksaydı katılırım.

Hala kadroya laf atanlar var terim 2 sene solbek diye inledi almadılar manciniye fazlasını aldılar yine zıçtı batırdı.

Şu kadro zaten son iki yılda bütün kupaları silip süpürmüştü terim kalsaydı ne güzel 4.yıldızımızıda takacaktık.

andaval gibi yok sene başı şöyleydi diyenler var.O sene başını ararsınız işte böyle.

Mustafa Denizli'ye teklif etmişiz zaten dün Ali Ece söyledi yayında.Adam akıllı kabul etmemiş.Planlamayı baştan yanlış yaptık.Terim'i sene başında yollamalıydık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt