- 9 Ocak 2014
- 33.123
- 9.441
- 1.538
Penceresiz Kaldık Fatih Baba ! Üşüyoruz Reis !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana dayak mi attilar aceba Fatih Terim´e hakaret etmeye kalktin diye Samiyen´de ?Bu asaglik komplexi anliyabilmis degilim. Simdi klavje delikanliligina mi soyundun ?
1. Yazdiklarinin cogu "fact" kelimesi ile uzaktan yakindan alakasi yok, kendi kendini avutma kivirmalari, ama pek aydin bir tipe benzer tarafinda yok.
2. Fatih Terim 3 kurus para harcatip seni bile satin alsaydi, basari bir Teknik Adami daima hakli cikartir.
3. Bu Mali yapiyi stat ve sirket birlesmesine borcluyuz, botokslu baskan hazira kondu.
4. Bu takimi basarili yapan insanlar gittikten sonra, cöküse gecmemiz tesadüf degil.
5. Fatih Terim´in 5 yedirdigi takim gitti UEFA Kupasi´ni aldi muhtemelen ve ne yazikki senin gibileri Galatasaray´li yapti. Mancini´nin bile ciktiysa gruptan,Fatih Hoca ile yeniden ceyrek final yapardik.
6. iki üc tane kelimeyi dejenere ederek komik olmuyorsun.
7. Fatih Hoca ve yönetimi yakta tutanlar gidince, takimin nasil bir cöküse girdigini hepimiz gördük.
8. Have you ever faced a real man in your pathetic life ? Maybe in real life you are awake all night dreaming of a real man, wetly... You talk about mounting somethin ? Bring your pretty little self to my apartment in germany and I'll show you a real man,fool.
9.„Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.“ Albert Einstein.
Bu yabancı sınırlamasıyla bu kadar puan bile alamazdı.Tff içine girip değiştirmek için çabalamamasının nedeni de bakın ben gittim gs battı demek için.
Madem mancini ismi kulagina gelmis niye onurlu bir sekilde istifa etmemis? neden istenmedi ve anlasamadigi bir adamla son saniyeye kadar calismi yakisiyormu lakabina? Milli takim olayi zaten cok onceden varmis. Sen zirt pirt 10 mac ceza al sneijdere burun kivir telefonlara cikma arkadan baskana saydir hatta dahada ileri gidip bunu canli yayinda yap sen kimsin ulan catladikapispormu burasi? Herkesi kendine mecburmus gibi hissetirme cabasi! Bide eski yonetim gorevi fatih terim yuzunden birakmis senin deyiminle kovulmus bu kafalar gelmis bide baskani elestiiriyor. Ben baskani basarili buluyorum radikal ve vizyoner biri basarili da.
Bu yabancı sınırlamasıyla bu kadar puan bile alamazdı.Tff içine girip değiştirmek için çabalamamasının nedeni de bakın ben gittim gs battı demek için.
Batacagini nerden biliyordu Mancininin k.cini yaliyordu herkes
kadroyu kim kurdu o kurmadı mı?
Evet kadroyu kurdu şampiyon yapmadi mi kendi kurduğu kadroyu? O kadro simdi mi çöp kaka oldu ?
4.yıldızı fenerden önce takmak istiyorsak bu adamın dönmesi şart seneye başka bir hoca getirsek mancini yerine birde onun sistem taktik
oturtmasını bekleyeceğiz.En garanti çözüm Ünal aysalıda manciniyide kovup terimi takımın başına getirtmektir.
Tüpcüşüyle mutlu o. birdaha gelmemeli.dön dolaş yine bana gel gibi. nedir bu terim safsatasi.
O zamanki yabancı sınırı ile bu zamanki farklı onu diyorum bu sınırla olamazdı şampiyon.çünkü ona göre kurmadı kadroyu.3 tane yabancı sol açık oyuncusu vardı kadroda neden bahsediyosunuz hala.Saçmalığını örtmek için onlardan birini de sol bek diye zorla kullandık.
4.yıldızı şikeciler bizden önce takacak diyorum kardeş yani el mahkum şey gardiyan bir nevi.
Bizi başka hoca kurtaramaz yabancıyla olacak iş değil bu.
Takımda toplam 7 yabancı vardı neyin kafasını yaşıyorsun..Kendi kendinizi kandırmaya devam edin..