Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana dayak mi attilar aceba Fatih Terim´e hakaret etmeye kalktin diye Samiyen´de ?Bu asaglik komplexi anliyabilmis degilim. Simdi klavje delikanliligina mi soyundun ?

1. Yazdiklarinin cogu "fact" kelimesi ile uzaktan yakindan alakasi yok, kendi kendini avutma kivirmalari, ama pek aydin bir tipe benzer tarafinda yok.

2. Fatih Terim 3 kurus para harcatip seni bile satin alsaydi, basari bir Teknik Adami daima hakli cikartir.

3. Bu Mali yapiyi stat ve sirket birlesmesine borcluyuz, botokslu baskan hazira kondu.

4. Bu takimi basarili yapan insanlar gittikten sonra, cöküse gecmemiz tesadüf degil.

5. Fatih Terim´in 5 yedirdigi takim gitti UEFA Kupasi´ni aldi muhtemelen ve ne yazikki senin gibileri Galatasaray´li yapti. Mancini´nin bile ciktiysa gruptan,Fatih Hoca ile yeniden ceyrek final yapardik.

6. iki üc tane kelimeyi dejenere ederek komik olmuyorsun.

7. Fatih Hoca ve yönetimi yakta tutanlar gidince, takimin nasil bir cöküse girdigini hepimiz gördük.

8. Have you ever faced a real man in your pathetic life ? Maybe in real life you are awake all night dreaming of a real man, wetly... You talk about mounting somethin ? Bring your pretty little self to my apartment in germany and I'll show you a real man,fool.

9.„Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher.“ Albert Einstein.

you dont know shit so dont bother looking up einstein quotes you filthy terimloving NONCE

Halen ft diyenleri hayretle izliyorum...4. yildizimizi takmamiza kostek olan bir zaat icin halen umut baglayanlara yazik diyorum.

o kadar yanlışlar yapıldıki sonunda işler buraya geldi. takım hedefsiz kaldı.fatih hocayla yollar ayrılmalıydı belki ama fatih terimin ekim ayında gönderilmesi hataydı. ama bu işler çok çetrefilli işler. iki tarafında söylemediği çok gerçekler var. ikiside birbirini istemedi, ikiside kendine göre haklı ama olan Galatasaray a oldu. her ne olursa olsun galatasarayın menfaatleri uğruna fatih terimin sezon sonuna kadar kalıp gönderilmesi daha doğru olurdu. yada temmuzda yollar ayrılabilirdi. onun gönderilmesinden sonra başkan en iyisini getirmek istedi ve o zamanda sezon ortasında bulabileceği en iyi hoca manciniydi. fatih terim kalsaydı ve takım şu anda yine 14 puan geride olsaydı. başkan fatih hocayı gönderdiği an kral olacaktı. ama şimdi eleştiriliyor haklı olarak. kumar oynadılar ve kazanan fatih terim oldu. bu kadar açık.

Bu yabancı sınırlamasıyla bu kadar puan bile alamazdı.Tff içine girip değiştirmek için çabalamamasının nedeni de bakın ben gittim gs battı demek için.

Bu yabancı sınırlamasıyla bu kadar puan bile alamazdı.Tff içine girip değiştirmek için çabalamamasının nedeni de bakın ben gittim gs battı demek için.

semıhı stopere ts dan kovulmuş engın baytarı orta sahaya emre çolagı sol acıga devre arası necatıyı forvete alıp kım şampiyon oldu.biraz dusun sonra yorum yap ya..

Madem mancini ismi kulagina gelmis niye onurlu bir sekilde istifa etmemis? neden istenmedi ve anlasamadigi bir adamla son saniyeye kadar calismi yakisiyormu lakabina? Milli takim olayi zaten cok onceden varmis. Sen zirt pirt 10 mac ceza al sneijdere burun kivir telefonlara cikma arkadan baskana saydir hatta dahada ileri gidip bunu canli yayinda yap sen kimsin ulan catladikapispormu burasi? Herkesi kendine mecburmus gibi hissetirme cabasi! Bide eski yonetim gorevi fatih terim yuzunden birakmis senin deyiminle kovulmus bu kafalar gelmis bide baskani elestiiriyor. Ben baskani basarili buluyorum radikal ve vizyoner biri basarili da.

Bu elestirilerin bazilarina katiliyorum bende. Elestirilmez demiyorum zaten ama dikkat cekmek istedigim nokta terimin tu kaka aysalin akkasik olmadigidir. Ilk duydugynda neden istifa etmedine gelince bunu bilemeyiz arka kapida neler oldu ama tahminim ali durust ve albayrak sayesindedir

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kaldi ki aysal istifa etsin falan diyen biride degilim ama su an biraz eli cabuk ve mantikli davranmak gerekiyor senol hoca gelirse cok mutlu olurum

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Evet kadroyu kurdu şampiyon yapmadi mi kendi kurduğu kadroyu? O kadro simdi mi çöp kaka oldu ?

O zamanki yabancı sınırı ile bu zamanki farklı onu diyorum bu sınırla olamazdı şampiyon.çünkü ona göre kurmadı kadroyu.3 tane yabancı sol açık oyuncusu vardı kadroda neden bahsediyosunuz hala.Saçmalığını örtmek için onlardan birini de sol bek diye zorla kullandık.

1-2 seneye şutlanır milli takımdan.Sonra GS kapısına gelir dilenir,etinden sütünden yararlanır,ilk fırsatta da nankörlük yapar satar gider her zaman ki gibi.Bize FT'yi anlatmayın.Adam olsaydı da kalmaya çalışsaydı.Her dönem aynı terane.Şunu kafanıza sokun.GS'de başarılı olan ve gerçekten kalmak isteyen adam kalır.Ama kalmak istemeyen adamı da kimse zorla tutmaz bu kulüpte.Yeri gelir transferin son günlerinde takımın en iyi yerli oyuncusu gitmek istiyorsa gider (Arda).Yeri gelir Dünya Kupasından sonra dev kulüplerin bile talip olduğu en iyi yerli oyuncu ise kalmak isterse kalır (Hasan Şaş).

4.yıldızı fenerden önce takmak istiyorsak bu adamın dönmesi şart seneye başka bir hoca getirsek mancini yerine birde onun sistem taktik

oturtmasını bekleyeceğiz.En garanti çözüm Ünal aysalıda manciniyide kovup terimi takımın başına getirtmektir.

4.yıldızı fenerden önce takmak istiyorsak bu adamın dönmesi şart seneye başka bir hoca getirsek mancini yerine birde onun sistem taktik

oturtmasını bekleyeceğiz.En garanti çözüm Ünal aysalıda manciniyide kovup terimi takımın başına getirtmektir.

Tüpcüşüyle mutlu o. birdaha gelmemeli.dön dolaş yine bana gel gibi. nedir bu terim safsatasi.

O zamanki yabancı sınırı ile bu zamanki farklı onu diyorum bu sınırla olamazdı şampiyon.çünkü ona göre kurmadı kadroyu.3 tane yabancı sol açık oyuncusu vardı kadroda neden bahsediyosunuz hala.Saçmalığını örtmek için onlardan birini de sol bek diye zorla kullandık.

Takımda toplam 7 yabancı vardı neyin kafasını yaşıyorsun..Kendi kendinizi kandırmaya devam edin..

4.yıldızı şikeciler bizden önce takacak diyorum kardeş yani el mahkum şey gardiyan bir nevi.

Bizi başka hoca kurtaramaz yabancıyla olacak iş değil bu.

ölene dek terimmi olacak başinda. mustafa denizli gelsin ozaman. terim ölünce napicaz. mezardanmi getirecez. yabanci hocaylada olur. örnegin derwal gibi feldcamp gibi. terimin oynatigi top iyi olup gitseydi filan hadi neyse dicemde oda rezildi.

Takımda toplam 7 yabancı vardı neyin kafasını yaşıyorsun..Kendi kendinizi kandırmaya devam edin..

3 tane sol açık var diyorum adam 7 tane yabancı vardı diyor dediği dönemi de belli etmiyor.o zaman sorun yok 3 sol açık daha alsaydık 10 yabancı olurdu.ben kadroyu yanlış şekillendirdi diye dedim onu hala anlamamışsan.

[attachment=9370:1235525_659571044075993_105792441_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1235525_659571044075993_105792441_n.webp
    1235525_659571044075993_105792441_n.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt