Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerlilerde iyi sırıtıyor bize ,gerizekalılara bak bizi şike sürecinden çıkardılar diyorlar,haftaya yenilirsek türkiye ligi tarihinde bir takım en erken şampiyonluğunu ilan edecek bazıları da kına yakarlar artık

Ben bastan itibaren diyorum zaten, bu forumda bazi insanlar FIFA Manajer oynadiklari ve sampiyonluk yasadiklari icin, Futbol´un bir bilgini saniyor. Böyle kulaga erotik bir bicimde cinlayan, exotik isimlere bayilirlar. Yabanci basarili olunca "Futbol" dahisi, "Adanali" basarili olunca kebabci olur.

Fatih Terim´in basarilarina kilif uydurmaya calisanlar, sonra böyle cigeri 5 para etmez sözde Teknik adamlari basarisizliklarinda bile savunmaya kalkarlar. Yok Kadro kötü (El Insaf), yok Selcuk-Burak sabote ediyor, yok Futbol´cular ruhsuz.

Sonrada Fatih Terim basarili olduktan sonra. Yok Futbolcular formdaydi, yok rakip zayifti, yok sadece gaz ile oynatiyor.

Alsin ozaman sizin egosu yüzünden takimi sabote eden baskaniniz bir tane Gaz makinesi, takim top oynar mi aceba. Dünya´daki tek motivasyon ustasi Fatih Terim mi aceba ? Alsin bir tane Motivasyon Ustasi, takim sonra sappur suppur sampiyon olur degilmi.

Ama siz bize bunlarica basari kazandirmis Teknik Direktör´ün kalitesini bile hazmedemiyorsunuz. Yani Galatasaray´i basarili kilan bir galatasarayliyi bile hazmedemediniz. Yazik...

Ünal Baskan´a

Artik Kel ap acik ortaya cikti. Bakalim nasil toparlayacak Ünal Bey dagitigi takimi ? Bu takimin en basarili aktörleri gitti, arkaya bir nane beceremeyen insanlar kaldi. Okadar dedik bu Mancini´bu takima uymaz diye, ama tabiki isimi cok sexy degilmi, biz artik Adana degil, hayir, Pizza yigecez degilmi Ünal Bey ?

Forumdaki ilk mesajım Fatih Hoca'yla ilgiliydi.Çok seviyordum kendisini ama bütün başarılarını çöpe attı benim gözümde.Resmen sattı bizi.Tüpçü ile birlikte gördüğüm zaman sinirlerim bozuluyor.

He, tabi tabi. Insanda birazcik utanma olur be. Fatih Terim gibi adami soytari ilan etmeye kalktiniz, takim gittikce batiyor ve halen konusuyorsunuz.

Kafamı bozma benim şimdi. Niye utanicakmışım lan ? Ben mi düşman ilan ettiğim adamın tarafını seçtim??

Ben mi Galatasaray için sadece kötülük dileyen ayının altında çalışmaya gittim?

Terimin kazandırırdıklarını inkar eden mir var? Ama bunu yapmayacakti. Sen gel sezon boyunca tehdit et Tff yi. Sonra ertesi sezon git orada çalış.

Alıntılama lan beni bidaha.

I am the one who knocks!

Kafamı bozma benim şimdi. Niye utanicakmışım lan ? Ben mi düşman ilan ettiğim adamın tarafını seçtim??

Terimin kazandırırdıklarını inkar eden mir var? Ama bunu yapmayacakti. Sen gel sezon boyunca tehdit et Tff yi. Sonra ertesi sezon git orada çalış.

I am the one who knocks!

Olay budur.:005:

Tupcuyle birlikte sergiledigi hal ve hareketler ve tupcu bize laf sokarken o sinsi siritisi soytarilik degil de nedir?

Soytarilik basarili bir teknik adami sadece ve sadece yabanci teknik adam fantezileri yüzünden kovmaya calisip, sonunda kovup, sonra takimin cöküsünü izlemektir. Ayni bunu yapti Ünal Baskan.

Bize degil Ünal Aysal´a laf soktu, onu bu takimdan 1 sene boyunca kovmaya calisip, sonunda kovanlara o lafi soktu. Az bile sokmus, sonuna kadar hakettigi gün yüzüne cikti sonunda. Fatih Hoca´nin da hatalari var tabiki... Ünal Aysal´in o sözde fake sözleme teklifini ulu orta kabul edecekti... Ama oda egosuna yediremedi. Yapsaydi zaten plani suya düscekte Aysal ve tayfasinin.

Ben Fatih Hoca´ya degil, Galatasaray´a üzülürüm. Kendi kendimizi iki sene geri attik.

Soytarilik basarili bir teknik adami sadece ve sadece yabanci teknik adam fantezileri yüzünden kovmaya calisip, sonunda kovup, sonra takimin cöküsünü izlemektir. Ayni bunu yapti Ünal Baskan.

Bize degil Ünal Aysal´a laf soktu, onu bu takimdan 1 sene boyunca kovmaya calisip, sonunda kovanlara o lafi soktu. Az bile sokmus, sonuna kadar hakettigi gün yüzüne cikti sonunda. Fatih Hoca´nin da hatalari var tabiki... Ünal Aysal´in o sözde fake sözleme teklifini ulu orta kabul edecekti... Ama oda egosuna yediremedi. Yapsaydi zaten plani suya düscekte Aysal ve tayfasinin.

Ben Fatih Hoca´ya degil, Galatasaray´a üzülürüm. Kendi kendimizi iki sene geri attik.

GS baskanina soytari diyen bir fbli :sleeping-26:

I am the one who knocks!

Istedigimi alintilarim istedigimi alintilamam, sana mi soracam ?

Sen adami takimdan kovuyorsan istedigi yere gidebilir, istedigi yerde calisabilir. Gittigi yerde Türkiye Milli Takimi, ne zamandan beri Milli Takim düsmanimiz oldu. Adama devamli laf soktunuz, basarilarina laf soktunuz, sonunda takimin hali ortada... Parator dediniz, kitabci dediniz utanmadiniz.

Sizin Fatih Terim´e karsi aldiginiz tavirin nedeni, Ünal Aysal gibi sözde "avrupali" baskanin cebindeki agirligina tutulmanizdir. Zengin Baskan, Zengin Baskan diye megersem yillarca sikebahce ve Aziz Yildirim´a imrenerek bakan okadar taraftar varmis megerki.

Para Galatasaray´in kasasindan, basari da Fatih Terim yönetimindeki Futbol takimindan geliyordu, ama siz bunu göremediniz. Bu takimi sizde bu hale soktunuz. Okadar laf attiniz ki adama, asagladiniz yine karma geldi bizi buldu.

Hepiniz SUCLUSUNUZ !!!

Az bile demisim... Ünal Aysal x10 < Fatih Terim. Bu takimi bu hale Ünal Aysal soktu.

rijkaard kovulunca kebapci yemedi takimin basina gecmeye

unal aysal baskan olup bizi aydinliga tasimistir kah aldigi oyuncular kah yonetim kurulu kah kulube getirdigi hava ile

ft ise ilk gunden itibaren abuk subuk tercihleri ile basarimizi tehlikeye atmistir eboueyi sol acik oynatmak gibi. ilk sene dogru yolu bulmus (fbnin cok zayif olmasini katmazsak), ikinci sene de drogba steiner ikilisiyle basariyi bulsa da ilelebet akil ve mantiktan yoksun, maceraci futboluyla guven vermemis, gidip realden 6 yedirtmistir

kendisi nahos bir kebapcidir ve malesef 10 sene once takimin icine zictiginda astigi GS tdligi ceketini yeniden giymesine ragmen suphesiz sezon basinda son kez cikarmis ve yildonun usagi olmak uzere bi tarafa sallamistir

Istedigimi alintilarim istedigimi alintilamam, sana mi soracam ?

Sen adami takimdan kovuyorsan istedigi yere gidebilir, istedigi yerde calisabilir. Gittigi yerde Türkiye Milli Takimi, ne zamandan beri Milli Takim düsmanimiz oldu. Adama devamli laf soktunuz, basarilarina laf soktunuz, sonunda takimin hali ortada... Parator dediniz, kitabci dediniz utanmadiniz.

Sizin Fatih Terim´e karsi aldiginiz tavirin nedeni, Ünal Aysal gibi sözde "avrupali" baskanin cebindeki agirligina tutulmanizdir. Zengin Baskan, Zengin Baskan diye megersem yillarca sikebahce ve Aziz Yildirim´a imrenerek bakan okadar taraftar varmis megerki.

Para Galatasaray´in kasasindan, basari da Fatih Terim yönetimindeki Futbol takimindan geliyordu, ama siz bunu göremediniz. Bu takimi sizde bu hale soktunuz. Okadar laf attiniz ki adama, asagladiniz yine karma geldi bizi buldu.

Hepiniz SUCLUSUNUZ !!!

Ben daha hayatimda hic bir lakap takmadim Terime. Sen kimsin de beni tanimadan bir kilifa sokuyorsun ?

Çok yazmışsın da,bok yazmışsın.

Anlat sen anlat. He canım.

I am the one who knocks!

unal aysal baskan olup bizi aydinliga tasimistir kah aldigi oyuncular kah yonetim kurulu kah kulube getirdigi hava ile

ft ise ilk gunden itibaren abuk subuk tercihleri ile basarimizi tehlikeye atmistir eboueyi sol acik oynatmak gibi. ilk sene dogru yolu bulmus (fbnin cok zayif olmasini katmazsak), ikinci sene de drogba steiner ikilisiyle basariyi bulsa da ilelebet akil ve mantiktan yoksun, maceraci futboluyla guven vermemis, gidip realden 6 yedirtmistir

kendisi nahos bir kebapcidir ve malesef 10 sene once takimin icine zictiginda astigi GS tdligi ceketini yeniden giymesine ragmen suphesiz sezon basinda son kez cikarmis ve yildonun usagi olmak uzere bi tarafa sallamistir

Sen git bu masallar ile halen kendini kandir. Ayni benim anlattigim bos zihniyetin yüzde yüzlük tercümesisin. Fatih Terim´in basarilari icin, ayni bir kac sayfa önce yazdigim kiliflari uyduruyorsun, kendi kendine.

Bu Takimi iki sene mali degil sportif basari ayakta tutmustur. Bunu saglayan takima bir düzen ve sekil kazandiran Fatih Terim olmustur. O alinan oyunculari artik kimseye begendiremiyoruz. Rijkaard dönemindede kaliteli topcu aldik ama takim acinacak hale geldi sonunda. Fatih Hoca yine gittiginden beri takim tepe takla, ve bu hale sokan bizzat baskanimiz botokslu Ünal Aysal.Buna sak sak tutup göt olan, sen ve senin gibi sig düsünenler.

Eger iki sene arka arkaya 10 puan fark ile sampiyon olmak rahatlik vermiyorsa, ozaman senin gibi taraftara Mancini gibi teknik direktörler layiktir. 25. Hafta sonunda sampiyonluk yarisindan kopan takimlar layiktir. Gurur duyabilirsin kendinden...

Ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi.

Sen git bu masallar ile halen kendini kandir. Ayni benim anlattigim bos zihniyetin yüzde yüzlük tercümesisin. Fatih Terim´in basarilari icin, ayni bir kac sayfa önce yazdigim kiliflari uyduruyorsun, kendi kendine.

Bu Takimi iki sene mali degil sportif basari ayakta tutmustur. Bunu saglayan takima bir düzen ve sekil kazandiran Fatih Terim olmustur. O alinan oyunculari artik kimseye begendiremiyoruz. Rijkaard dönemindede kaliteli topcu aldik ama takim acinacak hale geldi sonunda. Fatih Hoca yine gittiginden beri takim tepe takla, ve bu hale sokan bizzat baskanimiz botokslu Ünal Aysal.Buna sak sak tutup göt olan, sen ve senin gibi sig düsünenler.

Eger iki sene arka arkaya 10 puan fark ile sampiyon olmak rahatlik vermiyorsa, ozaman senin gibi taraftara Mancini gibi teknik direktörler layiktir. 25. Hafta sonunda sampiyonluk yarisindan kopan takimlar layiktir. Gurur duyabilirsin kendinden...

fact: gecen sene bu haftadaki puanimizla bu seneki puanimiz es

fact: u dont know shit

fact: u are a nonce

fact: ft amrabati aldirmistir ua meloyu

fact: rijkaardin yada mancininin ne yaptigi ftyi degerlendirmemizde en ufak etkiye sahip olamaz

fact: ftnin 6 yiyerek basladigi gruptan mancini cikmistir, eger kiyas istiyorsan

fact: botokslu aysal dedigin adam her bransta takimi yukari cekmistir

fact: mali degil sportif basari ayakta tutmustur diyecek kadar mali yapiyi bilmiyorsun ve ftyi dillemek icin boyle bisey uyduruyosun

fact: got oldun falan diye konusma yoksa almanyaya gelip real macinda dagitilan ft maskesini durup aforementioned organa monte ederim lil retard boy

Ben daha hayatimda hic bir lakap takmadim Terime. Sen kimsin de beni tanimadan bir kilifa sokuyorsun ?

Çok yazmışsın da,bok yazmışsın.

Anlat sen anlat. He canım.

I am the one who knocks!

Dagdaki bir cobanim, varmi baska sorun ?

Tabiki anlaticaz. Siz cok biliyordunuz, cok konustunuz zamaninda. Anlattik ama bir türlü dinletemedik sizlere dogrulari. Bu takimin bu hale gelecegi belliydi, ve baskan sadece egosunu ve fantezisini tatmin etmek ugruna yapti bunlari. Degdimi aceba bu kumari oynamaya ?

Siz ise iki senelik bir sözde avrupali Baskan ugruna 40 yillik Terim´i hain ilan ettiniz.

Başkanımıza botokslu diyebilen bir şahısa yaptırım gerekli diye düşünüyorum.

aralarinda ne vardi bilmiyorum ama sahsen ben baskan olsam amrabata 8 milyon baydirip sneijdere burun kiviran bir adama illa ufaktan elestiririm bu neyin kafasini yasiyo diye. Bence sorun orda basladi baskan sneijder gibi yildizi bu fiyata bulmus kacirmamak lazim derim forma gelirleri ve prestij acisindan. Ama hasn sasin anlattigina gore sneijder listenin son sirasindaymis. Diger isimlerin kalitesi sneijderin yanindan bile gecmiyordu. Baskan da ikinci amrabat vakasi yasanmasin diye sneijderde israr etti malum terimin yabanci secimleri genelde fiyasko. Baskan sneijder de israr edince terimin meshur egosu hortladi ve bence hersey orda basladi buyuk ihtimal baskanin arkasindan konusmaya basladi medyaninda gazina gelip olayi abartti. Araya tupcu ve tayyip girince milli takim alternatifide olusunca kendisini iyice nimetten saymaya basladi unal da kimmis mahkummuyum ben ona moduna girdi evet terimi biraz taniyosam boyle yapmistir. ama birakip gitmek olmaz kovulup magdur olmasi lazim!!! Telefonlara cikmaz baskanin iyi niyetine karsilik hala egosuna sahip cikamasi ve en sonunda birileri rahat edecek diye imza atmam diye haddini asmasi bardagi tasirdi unal aysal hayati boyunca hep ust duzey adamlarla elit kisilerle calismis bir adam olarak boylesine egoist bir kroyla ugrasamam kararini verdi ve bence sonuna kadar hakliydi bu benim gorusum ve hicbirzaman degismeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt