- 15 Aralık 2008
- 6.674
- 748
- 1.878
Fatih Terim'in gidişi üzücüydü zaten ama düştüğümüz bu rezil durumdan çıkartacak bir Fatih Terim'in olmaması daha da üzücü bir durum. Şimdi bu lafımın ardından çıkacak gereksizler olacak ve "Ama Kebapçıydı, şöyleydi böyleydi, federasyonla şunu yaptı, bilmem kimle bunu yaptıydı" diyecek olanlar çıkacaktır. Onlar için de AKP karşıtı olmama rağmen şu sloganı kullanırım;
Ben lafa değil, icraata bakarım.
İşte İcraat;
8 sezonda;
6 lig şampiyonluğu
2 Türkiye Kupası
2 Süper Kupa
2 Cumhurbaşkanlığı Kupası
3 TSYD Kupası
1 UEFA Kupası
1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali
1 Kadıköy'de şampiyonluk turu
Derbilerde üstünlük
Çoğu zaman göze hoş gelen futbol
Kaybederken bile mücadele eden takım
Bir kulübe 8 yılda bunları kazandıran bir insan isterse hayvanoğlu hayvanın teki olsun. İsterse onursuz, adi, haysiyetsiz bir adam olsun. Hile hurda yollara başvurmadan kazandırdıktan sonra bana ne insanlığından, adam satmasından, karakterinden, tavırlarından. Ben Mayıs'larda şampiyonluk turunu atıyorsam, rakiplerime karşı hep boynum dik kalıyorsa ve bunlar hep bu adamın dönemlerinde yaşanıyorsa her türlü kaprisini, her türlü nazını, her türlü dayılıklarını, artistliklerini çekerim. Kaldı ki Fatih Terim abartıldığı kadar kötü biri de değildir. Egoları falan vardır ama başarı geldikten sonra bunların bir önemi yoktur. Wenger Mourinho'dan daha iyi kalpli, daha karakterli bir adamdır ama Mourinho kazandıklarıyla ezer Wenger'i. O yüzden Fatih Terim'i sezon ortasında göndermek skandaldı ve sonuçlarına da daha sezon bitmeden katlanmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki..
Ben lafa değil, icraata bakarım.
İşte İcraat;
8 sezonda;
6 lig şampiyonluğu
2 Türkiye Kupası
2 Süper Kupa
2 Cumhurbaşkanlığı Kupası
3 TSYD Kupası
1 UEFA Kupası
1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali
1 Kadıköy'de şampiyonluk turu
Derbilerde üstünlük
Çoğu zaman göze hoş gelen futbol
Kaybederken bile mücadele eden takım
Bir kulübe 8 yılda bunları kazandıran bir insan isterse hayvanoğlu hayvanın teki olsun. İsterse onursuz, adi, haysiyetsiz bir adam olsun. Hile hurda yollara başvurmadan kazandırdıktan sonra bana ne insanlığından, adam satmasından, karakterinden, tavırlarından. Ben Mayıs'larda şampiyonluk turunu atıyorsam, rakiplerime karşı hep boynum dik kalıyorsa ve bunlar hep bu adamın dönemlerinde yaşanıyorsa her türlü kaprisini, her türlü nazını, her türlü dayılıklarını, artistliklerini çekerim. Kaldı ki Fatih Terim abartıldığı kadar kötü biri de değildir. Egoları falan vardır ama başarı geldikten sonra bunların bir önemi yoktur. Wenger Mourinho'dan daha iyi kalpli, daha karakterli bir adamdır ama Mourinho kazandıklarıyla ezer Wenger'i. O yüzden Fatih Terim'i sezon ortasında göndermek skandaldı ve sonuçlarına da daha sezon bitmeden katlanmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki..