Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in gidişi üzücüydü zaten ama düştüğümüz bu rezil durumdan çıkartacak bir Fatih Terim'in olmaması daha da üzücü bir durum. Şimdi bu lafımın ardından çıkacak gereksizler olacak ve "Ama Kebapçıydı, şöyleydi böyleydi, federasyonla şunu yaptı, bilmem kimle bunu yaptıydı" diyecek olanlar çıkacaktır. Onlar için de AKP karşıtı olmama rağmen şu sloganı kullanırım;

Ben lafa değil, icraata bakarım.

İşte İcraat;

8 sezonda;

6 lig şampiyonluğu

2 Türkiye Kupası

2 Süper Kupa

2 Cumhurbaşkanlığı Kupası

3 TSYD Kupası

1 UEFA Kupası

1 Şampiyonlar Ligi çeyrek finali

1 Kadıköy'de şampiyonluk turu

Derbilerde üstünlük

Çoğu zaman göze hoş gelen futbol

Kaybederken bile mücadele eden takım

Bir kulübe 8 yılda bunları kazandıran bir insan isterse hayvanoğlu hayvanın teki olsun. İsterse onursuz, adi, haysiyetsiz bir adam olsun. Hile hurda yollara başvurmadan kazandırdıktan sonra bana ne insanlığından, adam satmasından, karakterinden, tavırlarından. Ben Mayıs'larda şampiyonluk turunu atıyorsam, rakiplerime karşı hep boynum dik kalıyorsa ve bunlar hep bu adamın dönemlerinde yaşanıyorsa her türlü kaprisini, her türlü nazını, her türlü dayılıklarını, artistliklerini çekerim. Kaldı ki Fatih Terim abartıldığı kadar kötü biri de değildir. Egoları falan vardır ama başarı geldikten sonra bunların bir önemi yoktur. Wenger Mourinho'dan daha iyi kalpli, daha karakterli bir adamdır ama Mourinho kazandıklarıyla ezer Wenger'i. O yüzden Fatih Terim'i sezon ortasında göndermek skandaldı ve sonuçlarına da daha sezon bitmeden katlanmak zorunda kalıyoruz ne yazık ki..

Fatih hoca hiç bir şekilde takımı bu kadar ruhsuz oynatmazdı, hiç olmadı 3-4 gol pozizyonuna girerdik bir şekilde yazık oldu ne diyelim.

Vallahi kışkırtıyorda diyebilirsiniz ancak durumumuz ortada, fatih hoca'yı göndermek kulüp tarihinin en büyük hatalarının arasında yer alır.

hoca gönderilmedi kendisini kovdu kulüpten, başkan kalması için uğraştı ama kafaya koymuştu tüpçüye gitmeyi bunları bilmiyormusun:mad:

ruh duye bulbul gibi otenler 2. Fatih donemindeki ruh lanetlesin sizi sanki grande olsaydi durum cok farkli olacakti. Aksine gruptan cikamazdik ustune suan 5. Yada 6. Siradaydik

Nankörlük yapmasaydı,Demiröreni'yle kader ortağı olmasaydı,dikdatörün beyinin emriyle milli takıma kapaklanmasaydı ve belgesellerinde oynamasaydı da kalsaydı takımın başında bize ne.Canı cehenneme.Gram üzülmüyorum kovulduğuna.Sanki ilk kez kötü bir sezon geçiriyoruz ligde.

terim olsa küme düşmeyi garantilemiştik çoktan neyden bahsediyorsunuz siz.

Mancini'nin td olmaması Fatih Terim'in yanlışlarını kapatmaz.Gittiğinde forum da en çok tepki verenlerden biriydim ama tepkim gidiş şeklineydi.

Herkes hiyerarşiye saygı göstermeli.Ast-üst ilişkilerini hiçe saymamalı.

Hatırlıyorum fenerbahçeli arkadaşlar fatih hoca varken ambargo koyacaklar, biz hiç karşılaşmayalım kesin yeniliriz gibisinden konuşuyorlardı üstlerinde o kadar psikolojik baskı vardı ki gittiği gün bayram ettiler, işte fenerbahçenin seneleri geliyo dediler. Biz o an herşeyi kaybetmiştik zaten, kurulu bi düzeni bozmak kendi ipimizi çekmek işte Galatasaray her 5 sezonda bir böyle olayları hep yaşıyo allahda bize böyle bi ceza veriyo herhalde.

ft mın gıdısıne sevınenler ya fb lı yada burdakı entel dantel grup.buda ılgınç

Hatırlıyorum fenerbahçeli arkadaşlar fatih hoca varken ambargo koyacaklar, biz hiç karşılaşmayalım kesin yeniliriz gibisinden konuşuyorlardı üstlerinde o kadar psikolojik baskı vardı ki gittiği gün bayram ettiler, işte fenerbahçenin seneleri geliyo dediler. Biz o an herşeyi kaybetmiştik zaten, kurulu bi düzeni bozmak kendi ipimizi çekmek işte Galatasaray her 5 sezonda bir böyle olayları hep yaşıyo allahda bize böyle bi ceza veriyo herhalde.

.

Adam ne kadar final maci var kupa var alayini aldi bnmde boyle duaunen fenerli cevrem vardi yapacak bisey yok kendi dusen aglamaz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ruh duye bulbul gibi otenler 2. Fatih donemindeki ruh lanetlesin sizi sanki grande olsaydi durum cok farkli olacakti. Aksine gruptan cikamazdik ustune suan 5. Yada 6. Siradaydik

He, tabi tabi. Insanda birazcik utanma olur be. Fatih Terim gibi adami soytari ilan etmeye kalktiniz, takim gittikce batiyor ve halen konusuyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt