Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.569
- 2.217
- 1.983
Mancini'ni başarısız olması Fatih Terim'in sezon başında oynattığı kötü futbolu doğru yapmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Mancini niye geldi hiç anlamadım. Onca hoca var, sen gidip dünyanın en iyi kadrolarından birine sahip City'i bile gruptan çıkaramamış adamı getiriyorsun..
Mancini'ni başarısız olması Fatih Terim'in sezon başında oynattığı kötü futbolu doğru yapmaz.
Kim gelecekti sezon ortasında?
Aslında sezon başında o kadar da kötü futbol oynamıyorduk. İçerideki maçlarda Burak Yılmaz' ın kazmalığı tuttu kazanamadık.
Hele bugün oynadığımız şeyi görünce sezon başında oynadığımıza kötü diyemiyorum.
Kim gelecekti sezon ortasında?
Yerli getirilip yarım sezonluk anlaşma yapılırdı. Mancini'yi getirmek ve 4 yıl sözleşme yapmak, nasıl denir; amatörlük..
Mustafa Denizli
Şenol Güneş
Hamza Hoca
Bielsa
5. haftada hoca kovup amatörlüğün kralını yapmışsın, yerli hocaya eğer Mustafa Denizli olacaksaydı katılırım.
Evet, Denizli olabilirdi. Ama Şenol Güneş ya da Hamza' dan bir şey olmazdı. Bielsa gelseydi de durumun Mancini' den farklı olacağını sanmıyorum.
Hoca kovulmadı, onu düzeltmek gerek.
Hoca kovuldu, onu düzeltmek gerek.