Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu tablonun sorumlusunu Fatih Terim olarak gören insanın ya Ünal Aysal fanatikliginden ya da Terim nefretinden gözü kararmistir

Para verin gelir beyler

ft de bu sezonun suçlulularından , badem gözlü yapmayın şimdi ,

o TÜPÇÜ kankisinin yanında kıskıs gülüyor durumumuza

Kim ne derse desin kaybettiğimizde hatta fark yediğimizde bile iyi oynatıyodu takımı hakkını verelim, rijkaardları del bosqueleride gördük Fatih Terimin yarısı kadar bile oynatamadılar adam Türk ligini iyi öğrenmiş aga

Şu tablonun sorumlusunu Fatih Terim olarak gören insanın ya Ünal Aysal fanatikliginden ya da Terim nefretinden gözü kararmistir

Yok yahu onların ki trollük. Ben de Terim'in miadını doldurduğunu düşünüyordum. Gitmesine birşey demedim ama şu geldiğimiz durumu ona bağlamak trollükten başka birşey değil. Çünkü Teirm nefreti de Başkan fanatikliği de bir mantık içeren duruşlar. Şu durumun sorumlusu Terim demenin mantığı var mı? Yok. O yüzden tek kelime ile trollük.

Takımı kaç maç yalnız bıraktı, neyi savunuyorsunuz? Bu bile gönderilme sebebi.

hükümete hayır diyemedi

iktidar sevgisi gsaray sevgisini ezdi geçti

nasıl mancini bugün kovulmak için debeleniyorsa aynısını o da yaptı

bizden uzak ol hoca

Bunun yüzünden Mancini adlı İtalyana kaldık.(aslında italyan yerine başka birşey yazmak isterdim ama ceza yemek istemiyorum) Bu yüzden bile yazıklar olsun tekrar tekrar.

operasyonun buyuk carklarinedan bir tanesidir.

lafta fanatik taraftari oldugu kulube karsi duzenlenen operasyonda acaba kac milyon euro cukkaladi fatih merak konusu

ydMpb0.jpg

İstediği kadar fanboyları çırpının bir daha galatasaraya gelmiyecek.uzun adamın emrine itaat edip daha çok paraya galatasarayı satan adamı bir daha hiçbir başkan almaz.size tavsiye istiyorsanız terimspor diye takım kurun onu tutmaya başlayın.

Şunu defalarca yazmamıza rağmen ölü taklidi yapan arkadaşlar artık anlasın bu kötü sonuçlar Fatih Terim'i haklı çıkarmaz.Fatih Terim sanki durduk yere gönderilmiş gibi davranmayı bırakın artık, o süreçte yaptıklarını, konuşmalarını, hatalarını hatırlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt