Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi bitmediniz a bız yenerız buraya gelırsınız yenılırız buraya gelırsınız fener samp olur buraya gelirsiniz.alın saksakcı oldugunuz mancını ıle dalga gecmeyen kalmadı bızı bu hale sız getırdınız unutmayın bunu..

amaç tartısma falan değil ama saçma sapan gazete küpürleriyle

iş yapacaksak bu iş olmadık yerlere varır.

metin-oktay-be%C5%9Fikta%C5%9Fl%C4%B1-m%C4%B1yd%C4%B1_504087.jpg

şu konuyu boş boş hortlatmanın cidden anlamı yok. anca birbirimizi yiyoruz.

edit. rahmetli hayatta olsa adım gibi eminim bu gazete küpürleride buralara getirilir çeşitli iftiralar atılırdı.

ne alkolikliği kalırdı ne düş artık yakamızdan denmesi. sevenleri üzmeyelim baba lafı şaka lan şakaa paradan haber ver baba diye jb geçilirdi.

çocukça davranılmaya başlandı iyice sırf bi kaç trole şirin gözükmek için

Gönderilmesine çok kızmıştım. Ama tüpçü ile basın toplantısı yaparken ve tüpçünün Galatasaray başkanı ile ilgili alaycı konuşmalarına tebessüm ile yaklaşınca gözümden düştü.

Ama gönderiliş şekli çok yanlıştı ve bize yakışmadı.

Canı sıkılan buraya gelip stress atıyor.

Yıl 2042... Halen aynı konu ve anti terimcileri göre biliriz :DD

Konunun Mancini ile alakası yok fatih terimin galatasaraya attığı kazık mesele yoksa kimse manciniye terim den iyidir demiyor.

Ayrıca fener taraftarının imparator f. T diye bagirmasini bazı galatasaray lilar nasıl içine sindiriyor anlamış değilim.

Konunun Mancini ile alakası yok fatih terimin galatasaraya attığı kazık mesele yoksa kimse manciniye terim den iyidir demiyor.

Ayrıca fener taraftarının imparator f. T diye bagirmasini bazı galatasaray lilar nasıl içine sindiriyor anlamış değilim.

Öyle demeleri dalga amaçlı bizim [HASHTAG]#StayWithUsKocaman[/HASHTAG] gibi.

N5

fener taraftarı her zaman terimden nefret etmiştir,sebebi de kıskançlık, tarihleri boyunca öyle bir hocanın başlarında olmaması,adamlar resmen bayram etti terim gitti diye arkadaş çevremdede gözlemledim bunu,adamlar terimin gittiği gün şampiyonluğa daha da inandılar sene başı kim bu fenerin şampiyon olabileceğini düşünüyordu, rezalet başladılar sezona arsenal maçları konya yenilgisi ile tamam bizde iyi başlamadık ama piskolojik üstünlük bizdeydi sonuçta süper kupa zaferi var, ligde zor deplasmanlar geride kaldı tam toparlamaya başlarız artık diye düşünürken malum olay yaşandı,tepe taklak olduk yine belki şampiyon olamazdık, fener tek kulvardaki yarışmanın avantajını kullandı ama böyle aciz duruma da düşmezdik diye düşünüyorum, bu sene arayı açmak vardı, kısmet değilmiş inşallah hatalardan ders alırız ama şmp ligine kalırsak ta yanlışlar görmezden gelinecek gibi görünüyor..

amaç tartısma falan değil ama saçma sapan gazete küpürleriyle

iş yapacaksak bu iş olmadık yerlere varır.

metin-oktay-be%C5%9Fikta%C5%9Fl%C4%B1-m%C4%B1yd%C4%B1_504087.jpg

şu konuyu boş boş hortlatmanın cidden anlamı yok. anca birbirimizi yiyoruz.

edit. rahmetli hayatta olsa adım gibi eminim bu gazete küpürleride buralara getirilir çeşitli iftiralar atılırdı.

ne alkolikliği kalırdı ne düş artık yakamızdan denmesi. sevenleri üzmeyelim baba lafı şaka lan şakaa paradan haber ver baba diye jb geçilirdi.

çocukça davranılmaya başlandı iyice sırf bi kaç trole şirin gözükmek için

Şimdi gördüm hemen cevap vereyim ;

Yaş yetmedi ,Metin Oktay'ı tanıyamadım ama Fenerbahçe bana 20 bin lira teklif ettiğinde ben 8 bin liraya Galatasaray'a imza attığım için havalara uçuyordum sözü benim için yeterlidir. Eşini boşamasına girmiyorum bile.

Fatih Terim'in bizimle UEFA kupasını aldıktan sonra kaçıp gitmesini, tarihi maçımız olan Süper Kupa maçına neden Lucescu ile çıkmak zorunda kaldığımızı, Fio'dan Milan'a kaçış hikayesini muhtemelen yaşın tutmadığı için takip edemedin anlatılanlarla büyüdün, o zaman güncelleyelim daha bir kaç ay önce neredeyse küfrettiği adamlarla hadi onu geçtim kendi bileceği iş tabi beni ilgilendiren kısım her zaman aslolan Galatasaray'dır diyen birisi , azılı Gs düşmanlarına kader birliği yaptığım insanlar der mi bence demez. Onlarla can ciğer olması gibi son aylarda yaptığı tüm işleri ben bizzat kendi gözlerimle gördüm. Bizden uzak dursun da ister paraya ister öküze isterse kebaba tapsın.

Şimdi gördüm hemen cevap vereyim ;

Yaş yetmedi ,Metin Oktay'ı tanıyamadım ama Fenerbahçe bana 20 bin lira teklif ettiğinde ben 8 bin liraya Galatasaray'a imza attığım için havalara uçuyordum sözü benim için yeterlidir. Eşini boşamasına girmiyorum bile.

Fatih Terim'in bizimle UEFA kupasını aldıktan sonra kaçıp gitmesini, tarihi maçımız olan Süper Kupa maçına neden Lucescu ile çıkmak zorunda kaldığımızı, Fio'dan Milan'a kaçış hikayesini muhtemelen yaşın tutmadığı için takip edemedin anlatılanlarla büyüdün, o zaman güncelleyelim daha bir kaç ay önce neredeyse küfrettiği adamlarla hadi onu geçtim kendi bileceği iş tabi beni ilgilendiren kısım her zaman aslolan Galatasaray'dır diyen birisi , azılı Gs düşmanlarına kader birliği yaptığım insanlar der mi bence demez. Onlarla can ciğer olması gibi son aylarda yaptığı tüm işleri ben bizzat kendi gözlerimle gördüm. Bizden uzak dursun da ister paraya ister öküze isterse kebaba tapsın.

yaşım bi çok şeye yettiğinden dolayı herşeyi net hatırlıyorum.çoğunluğun bildiğini sandığından pek çok fazlasını.işe gelen gerçekleri değil gerçek olan gerçekleri biliyorum kulaktan dolmadan görerek bildiklerim.

anlaşılan bir ton tarihi çarptırmalarla dolu bir konuşma olacak. en başında okadar farklı şey anlattım ki yine dön dolaş başa gel.

bildiğinizi yapın hacım nediyim.

Metin Oktay'in Terim veya Hakan Sukur ile karakter yonunden hicbir ortak yonu yok. Kendisine boyle bir tepki olmazdi ama kendisinin de o ikiliye benzer bir tepkisi olabilirdi.

yaşım bi çok şeye yettiğinden dolayı herşeyi net hatırlıyorum.çoğunluğun bildiğini sandığından pek çok fazlasını.işe gelen gerçekleri değil gerçek olan gerçekleri biliyorum kulaktan dolmadan görerek bildiklerim.

anlaşılan bir ton tarihi çarptırmalarla dolu bir konuşma olacak. en başında okadar farklı şey anlattım ki yine dön dolaş başa gel.

bildiğinizi yapın hacım nediyim.

Bir çok şeye yetebilir de fotona baktım maksimum 22 23 yaşındasın. Diyelim ki genç gösteriyorsun 28 30 yaşlarındasın (çünkü net hatırlamak için en az bu yaşları görmek gerekir diye düşünüyorum malum 15 sene önceden bahsediyoruz ) o dönemleri hatırlayan adamın diyeceği laflar değil şu cümlelerin ki zaten dönemi bildiğini gösteren en ufak bir şey de yazmamışsın. Neyse dediğin gibi uzatılacak bir tarafı yok. Benim ahlak anlayışıma ya da en basitinden Galatasaraylılığıma ters gelen her şeyi yazma özgürlüğüm vardır, sen neden seviyorsun diyemeyeceğime göre konu kapanabilir.

Bir çok şeye yetebilir de fotona baktım maksimum 22 23 yaşındasın. Diyelim ki genç gösteriyorsun 28 30 yaşlarındasın (çünkü net hatırlamak için en az bu yaşları görmek gerekir diye düşünüyorum malum 15 sene önceden bahsediyoruz ) o dönemleri hatırlayan adamın diyeceği laflar değil şu cümlelerin ki zaten dönemi bildiğini gösteren en ufak bir şey de yazmamışsın. Neyse dediğin gibi uzatılacak bir tarafı yok. Benim ahlak anlayışıma ya da en basitinden Galatasaraylılığıma ters gelen her şeyi yazma özgürlüğüm vardır, sen neden seviyorsun diyemeyeceğime göre konu kapanabilir.

nezaket örneği göstermişsin teşekkürler :)))))))

[attachment=9970:uploadfromtaptalk1399675307793.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1399675307793.webp
    uploadfromtaptalk1399675307793.webp
    29 KB · Görüntüleme: 170
Kralı terim gibilerle bir tutmak büyük gaflet.

galatasaraya bı faydanız dokunsun da sonra gelın bu adam hakkında ılerı gerı konusun beyler SA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt