Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim yolda takılıp düşse on sayfa yazarsınız siz.ne alıp veremediğiniz var, ne güzel kovuldu işte.bir daha da görmeyeceksiniz gs nin başında.

Adamın Mancini ile ne alıp veremediği var ? Rahat bıraksın artık işine gücüne baksın...

Sene boyunca bizimle uğraşıp durdu verdiği çeşitli demeçlerle artık bu kadarı da fazla oluyor haddini bilsin...

Adamın Mancini ile ne alıp veremediği var ? Rahat bıraksın artık işine gücüne baksın...

Sene boyunca bizimle uğraşıp durdu verdiği çeşitli demeçlerle artık bu kadarı da fazla oluyor haddini bilsin...

rüzgardan nem kapmaya lüzum yok.ben direk bizi hedef alıp konuştuğunu görmedim.ayrıca haddini bilecek birileri varsa o da kebab vs. gibi kelimelerle espri yaptığını zanneden 12-17 yaş grubudur.

rüzgardan nem kapmaya lüzum yok.ben direk bizi hedef alıp konuştuğunu görmedim.ayrıca haddini bilecek birileri varsa o da kebab vs. gibi kelimelerle espri yaptığını zanneden 12-17 yaş grubudur.

Yahu ne rüzgardan nem kapma durumu ?

İlk yarı Mancini bu takım savunma bilmiyor 3 öğün savunma çalışacağız dedi bu çıktı ''Benim takımım 3 öğün hücum yapar '' dedi.

Şimdi bu açıklaması.Ben biliyorum bu muhabire bu soruyu sormasını istedi ki böyle bir cevap verebilsin.

Ne gerek var sen milli takımla uğraş ne diye Mancini'ye düşmansın adam ne yaptı sana ?

Yahu ne rüzgardan nem kapma durumu ?

İlk yarı Mancini bu takım savunma bilmiyor 3 öğün savunma çalışacağız dedi bu çıktı ''Benim takımım 3 öğün hücum yapar '' dedi.

Şimdi bu açıklaması.Ben biliyorum bu muhabire bu soruyu sormasını istedi ki böyle bir cevap verebilsin.

Ne gerek var sen milli takımla uğraş ne diye Mancini'ye düşmansın adam ne yaptı sana ?

Ne var bunda ? 2,5 senede kendi kurduğu takıma söylenmiş bir laf var, cevap vermiş.Ha sana göre kaba, başkasına göre değil.Ama bu kadar da hakkı olsun.

Ne var bunda ? 2,5 senede kendi kurduğu takıma söylenmiş bir laf var, cevap vermiş.Ha sana göre kaba, başkasına göre değil.Ama bu kadar da hakkı olsun.

Eeee o zaman ne diye vites yapıyorsun sen ?

İlk mesajında yok öyle bir şey diyorsun ikinci mesajında bırak da o kadar hakkı olsun diyorsun.

Daha konuştuğun şeylerle arasında bağ kuramıyorsun...

Eee hadi hak verdim sana diyelim 3 öğün savunma konusunda.O zaman bugünkü rezalet ne ? O da mı bunun takımına söylenmiş bir sözdü ?

Eeee o zaman ne diye vites yapıyorsun sen ?

İlk mesajında yok öyle bir şey diyorsun ikinci mesajında bırak da o kadar hakkı olsun diyorsun.

Daha konuştuğun şeylerle arasında bağ kuramıyorsun...

Eee hadi hak verdim sana diyelim 3 öğün savunma konusunda.O zaman bugünkü rezalet ne ? O da mı bunun takımına söylenmiş bir sözdü ?

Yahu bu sana göre sataşma bana göre değil.İşte bunu diyorum, sataşma filan yok.Ben sataştığını görmedim dedim.Yani tutarsız olan ben değilim.

Bugün ben sahada rezalet değil ama savruk bir takım gördüm.15 gün sonra dünya kupasına gidecek olan takım bu değil.Ozan, Balta tandemiyle çıkarsan ne beklersin.Ayrıca hedef maçlarda bunların ikisi birden sahada olmayacak, bundan eminim.O zaman tekrar konuşuruz milli takım hakkında.

Milli takimi birakirsa biximle artik isi kalmadigina gore ee avrupadan da artik kimsenin istemeyecegine gore bu adam fenere gider net!

Yahu bu sana göre sataşma bana göre değil.İşte bunu diyorum, sataşma filan yok.Ben sataştığını görmedim dedim.Yani tutarsız olan ben değilim.

Bugün ben sahada rezalet değil ama savruk bir takım gördüm.15 gün sonra dünya kupasına gidecek olan takım bu değil.Ozan, Balta tandemiyle çıkarsan ne beklersin.Ayrıca hedef maçlarda bunların ikisi birden sahada olmayacak, bundan eminim.O zaman tekrar konuşuruz milli takım hakkında.

Okuduğunu ciddi ciddi anlamıyorsun sen.Mesele sana göre bana göre meselesi değil tartıştığım nokta o değil.Sana göre normal bana göre sataşma orasına bir şey diyemem.

Mesele senin ilk mesajında yok öyle bir şey deyip ikincisinde yapsın o kadar da hakkı demen.Bir de tutarsız olan değilim diyorsun...

Bugünkü savrukluk hakkında böyle bahane olmaz.Biz de biliyoruz herhalde bu takımın 15 gün içinde Dünya Kupası oynamayacağını rakip takımın ciddi olduğunu.Bu hazırlık maçları prestij meselesidir bizde her teknik adamda bu bahane yapılıyor sadece Terim'e özgü değil.Ne olursa olsun bir takım bu kadar dağınık olmaz.

Ya zaten zerre umrumda değil Milli takım banane ne halleri varsa görsünler.Benim eleştirim Mancini'ye sataşması gitsin kendi işini yapsın Terim...

Mancini en azından bir şeyler biliyor olduğundan kağıda yazıp çizmiş. Taktik bilmeyenin kağıtla kalemle işi olmaz zaten. Bağırıp çığırmaya, hakemlerin üzerine yürümeye bel bağlamaktan başka çaresi yoktur böylelerinin.

Okuduğunu ciddi ciddi anlamıyorsun sen.Mesele sana göre bana göre meselesi değil tartıştığım nokta o değil.Sana göre normal bana göre sataşma orasına bir şey diyemem.

Mesele senin ilk mesajında yok öyle bir şey deyip ikincisinde yapsın o kadar da hakkı demen.Bir de tutarsız olan değilim diyorsun...

Bugünkü savrukluk hakkında böyle bahane olmaz.Biz de biliyoruz herhalde bu takımın 15 gün içinde Dünya Kupası oynamayacağını rakip takımın ciddi olduğunu.Bu hazırlık maçları prestij meselesidir bizde her teknik adamda bu bahane yapılıyor sadece Terim'e özgü değil.Ne olursa olsun bir takım bu kadar dağınık olmaz.

Ya zaten zerre umrumda değil Milli takım banane ne halleri varsa görsünler.Benim eleştirim Mancini'ye sataşması gitsin kendi işini yapsın Terim...

Bak, okuduğumu anlıyorum ve diyorum ki ben sataşma olarak algılamadım.Dolayısıyla Mancini'ye "sürekli sataşıyor yaaa" lafın bana göre haksız.O cümleyi kurması sataşma değil.O kadar cevap hakkı da bi zahmet olsun.Ağzına bant mı çekecek.Anlamışsındır umarım.Neyse anlaşamayacağız.

Ayrıca maç konusuna en fazla yazan da bu umrumda değil tayfası.Gol yiyince gülücükler, "kebabçı zaaa" mesajları.Bunlar bayıyor insanı.Umrumda değil ama takım bi gol yese de şuraya girip bişeyler yazsam kafasındasınız.Çelişkinin daniskası.Ayrıca desteklemezsin saygı duyarım.Milli takımı destekleyecek taraftar elbet bulunur.Ama baydınız artık.

Aysal'ın sana karşı yaptığı yanlışlar malumda senin ihaneti ne yapacağız hoca?

Hoca bugün o saçma açıklamayı yapmasa inan bana buraya gelip tek bi cümle yazmazdım. Ama kendisi kaşındı babuş. Sana ne ulan Mancini'ni kağıdından bilmenesinden, sen işine bak. DK'ya katılamayacak takımın ABD'de ne kampı yaptığını açıklasınlar önce.

Ne açıklama yaptı reis ?

Edit: Şimdi gördüm.

Taktik = 0 Bu yüzden kağıda diziliş yazamaması normaldir. İsterse göz hareketi yerine bi kağıda ''Hadi lann adamı deli etmeyin bi gol sıkıştırın araya!!!'' yazabilir, tabi kendi tercihi.

Frikik organizasyonumuz harikaydı. Gözlerinizle mi kurguladiniz acaba sayın parator?

Futbolcular konusunda kötü oynamaya başladığı anda olumsuz eleştirinin dozunu kaçıran vefasız taraftarı bu başlıkta da görüyorum. Sevmeyebilirsiniz saygı duyarım. Ama hakaret etmek de neyin nesi ? Kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz, farkında değilsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt